Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.7 123 10
Μπουρδέλα
163570
Γενική βαθμολογία
8.1
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Η επίσκεψη έγινε σήμερα το πρωί στις 11.30 , μπαίνοντας στον οίκο η υπηρεσία μου είπε σήμερα έχουμε νέα κοπέλα , πρώτη της μέρα στη δουλειά , Εβελίνα 23 ετών από την Λιθουανία , ξανθιά με πράσινα ανοιχτόχρωμα μάτια , μετρίου αναστήματος κανονικών κιλών σώμα με μικρό στητό στήθος , δεν μιλάει καθόλου ελληνικά αλλά μιλάει πολύ καλά την αγγλική γλώσσα , στο δωμάτιο ήρθε χαμογελαστή και πολύ άνετη(λογικά έχει ξαναδουλέψει , αν όχι Αθήνα σίγουρα κάπου αλλού γιατί ήταν τελείως ξεψαρωμένη…)με χαιρέτησε με ρώτησε πως με λένε , εγώ ήμουν ξαπλωμένος ανάσκελα στο κρεβάτι , την ανέβασα από πάνω μου , άρχισε να με φιλάει στον λαιμό , όση ώρα το έκανε εγώ της έβγαλα το σουτιέν της και άρχισα να την φιλάω στο στήθος , της έβγαλα και το στρίνγκ της , τα σώματα μας ήταν παράλληλα , την έπιασα από τον λαιμό και αρχίσαμε να φιλιόμαστε , άρχισα να της βάζω δάχτυλο στο μουνάκι της το οποίο στην κυριολεξία μετά από κανά 2λέπτο έγινε μούσκεμα , με ρώτησε αν θέλω προφυλακτικό , άρχισε να με γλύφει αρχικά στον αφαλό αλλά και στα πλευρά…μετά έκανε ένα σύντομο πέρασμα από τα αρχίδια μου και πήρε τον πούτσο μου στο στόμα της , η πίπα της αρκετά καλή , την σταμάτησα και την έφερα να κάτσει ανάσκελα πάνω στο στήθος μου με το μουνάκι της φάτσα κάρτα στο στόμα μου , άρχισα να της γλύφω το μουνάκι της ενώ ταυτόχρονα της έβαζα και δάχτυλο , αυτή είχε πιάσει τον πούτσο μου και μου τον έπαιζε , μετά σηκώθηκα όρθιος μπροστά από το κρεβάτι , αυτή καθιστή σε αυτό άρχισε ξανά να μου παίρνει πίπα αυτή την φορά πια βαθιά και πιο υγρή , την σταμάτησα για να μην χύσω , μου πέρασε το προφυλακτικό και με ρώτησε πως θέλω , της απάντησα όπως θέλεις εσύ και αυτή στήθηκε στα τέσσερα τουρλώνοντας τον ωραίο κώλο της , μπήκα μέσα στο μουνάκι της και άρχισα να την γαμάω αρχικά αργά και σταθερά και στην συνέχεια με πιο γρήγορο ρυθμό , αυτή την είχε καταβρεί και έπαιζε την κλειτορίδα της , με ρώτησε αν θέλω να αλλάξουμε στάση από μόνη της αλλά της είπα ότι δεν είναι ανάγκη ,συνέχισα να την γαμάω κάνα 5λέπτο μέχρι που τελείωσα , σηκώθηκε πήρε χαρτί μου έβγαλε το προφυλακτικό και πήγε στον νιπτήρα και πλύθηκε , φόρεσε τα εσώρουχα της και με περίμενε να πλυθώ , μόλις πλύθηκα με πλησίασε μου έδωσε ένα πεταχτώ φιλί στα χείλη και μου ευχήθηκε καλή μέρα , το ίδιο έκανα και εγώ και πρόσθεσα και καλή δουλεία , χαμογέλασε και πήγε στον επόμενο πελάτη , στο δωμάτιο έκατσα 15 λεπτά γεμάτα , δεν βιάστηκε καθόλου , πρώτη μέρα στην δουλεία αλλά εμένα μου φάνηκε να ξέρει να πατά γερά στα πόδια της , ωραίο κορμί πιτσιρίκα δεκτική , σίγουρα κάποια στιγμή θα την ξανατιμήσω , βγαίνοντας η τσα τσα που με ξέρει λόγω ότι έχω περάσει σχεδόν με όλες τις κοπέλες που κατά καιρούς έχει δουλέψει μαζί τους σαν υπηρεσία με ρώτησε αγχωμένη πώς είναι η κοπέλα , της απάντησα αν είναι την πρώτη της μέρα έτσι και δεν χαλάσει στην συνέχεια θα έχει δουλεία , της είπα και ότι κατά την γνώμη μου έχει ξαναδουλέψει αλλά δεν ήξερε να μου απαντήσει.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 07, 2013
Όνομα κοπέλας
Εβελίνα
Υπηρεσίες
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού