Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 158 10
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Επίσκεψη χτές στην Αλίνα. Αρχικά να ενημερώσω ότι πήγαινα για την Βαλέρια αλλά τελικά είχε άδεια οπότε πέτυχα την Αλίνα που την έχω σταμπάρει στο νο.16 στην οδό Διδύμου.

Πρόκειται για μια ψηλή milf μάλλον εκ Ρωσσίας με αγορίστικο ξανθό μαλλί. Το πρόσωπο της είναι όμορφο, θυμίζοντας αρχοντογυναίκα παλιάς κοπής αλλά το μεγάλο της ατού είναι οι τεράστιες φυσικές βυζάρες της. Γενικά πρόκειται για εμφανίσιμη καυλιάρα milf με αυτοπεποίθηση που δείχνει ότι ξέρει να χειριστεί έναν άντρα.

Η αναμονή στο δωμάτιο δεν ήταν μεγάλη (δεν αναφέρω τα περι καθαριότητας γιατί έχω ξαναγράψει για το συγκεκριμένο μπουρδέλο οπότε δεν υπάρχει λόγος, πολύ καθαρά κ.α.). Η Αλίνα μπήκε ευδιάθετη και με όρεξη για σέξ. Πρώτο αρνητικό ήταν ότι δεν μιλούσε (ή δεν μου μίλησε) καλά Ελληνικά, οπότε αυτόματα η επικοινωνία μας περιορίστηκε στα πολύ βασικά. Βέβαια δεν πήγα εκεί για να μιλήσω αλλά για να γαμήσω, οπότε ξεκινήσαμε με προκαταρκτικά που περιλάμβαναν γλύψιμο εκ μέρους της στο στήθος και στον λαιμό μου αλλά και βούτηγμα της μούρης μου στις βυζάρες της. Γενικά γνωρίζει ότι τα μαστάρια είναι το μεγάλο της ατού και φροντίζει να τα χρησιμοποιεί καλά: βυζογλύψιμο, βυζοσκάμπιλο και ισπανικό έως ότου να σηκωθεί η σημαία. Πέρασμα καπότας και μέτρια προς καλή πίπα χωρίς όμως περιποίηση της γύρω περιοχής.

Το σέξ που ακολούθησε περιλάμβανε δύο στάσεις: πισωκολλητό και ιεραποστολικό. Εκεί η συμμετοχή της ήταν από τυπική έως καλή, με διάφορα χαδάκια/κραυγούλες αλλά τίποτε το εξαιρετικό. Να τονίσω ότι στο πισωκολλητό στήθηκε πολύ όμορφα με αποτέλεσμα να μπώ μέσα της χωρίς δυσκολία και να μπορώ να το απολαύσω. Βέβαια δεν είναι καθόλου στενή αλλά δεν πειράζει. Μετά το σεξ, scocial time=0, μιας και σηκώθηκε και εφυγε αμέσως αφού με ευχαρίστησε ευγενικά.

Συμπερασματικά θα έλεγα ότι πρόκειται για καλή περίπτωση αλλά όχι κάτι το εξαιρετικό. Δεν διαφέρει από άλλες milf που κυκλοφορούν ούτε προσπαθεί να προσφέρει κάτι παραπάνω στον πελάτη. Τουλάχιστον όχι σε εμένα. Παρόλα αυτά πέρασα καλά χωρίς να βιάζομαι να το επαναλάβω.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 05, 2013
Όνομα κοπέλας
Αλίνα
Τιμημένος
Εγγραφή:
22 Ιαν 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
141
Likes:
134
Πόντοι:
4.215
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
07 Ιουνίου, 2013
γυναικαρα η Ρωσιδα Αλινα. Πολυ καλη κριτικη, δειχνει να βελτιωνεται η γυναικα στο μπουρδελο , γιατι οσοι την γνωρισαν και την ειχαν παρει στο μασαζ που δουλευε παλια εχαναν την μπαλλα, ηταν σουπερ. Γενικα το μπουρδελο δεν της παει αλλα το παλευει...
07 Ιουνίου, 2013
καλησπερα σε ολους εχω να πω για την αλινα που την εχω παρει κανα δυο φορες οτι δεν ειναι τιποτα το ιδιαιτερο και δεν διαφερει στις υπηρεσιες σε σχεση με τις αλλες σπασμενες μιλφ που εχουν κρεμασει αντε ειναι μια σκαλα καλιτερη απο λιλιαν και νικη που πλεον δε βλεπονται ας πανε για λαντζα δε μπορουν λιγο να ανανεωθουν αυτα τα μαγαζια επιτελους
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2