Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.5 220 10
Μπουρδέλα
175666
Γενική βαθμολογία
4.2
Εμφάνιση κοπέλας
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
4.0
Η επίσκεψη έγινε ξημερώματα Κυριακής προς Δευτέρα στις 03.20 , μετά από μια γεμάτη Κυριακή μαζί με συναγωνιστή γύρω στις 02.30 τα ξημερώματα είπαμε να κάνουμε μια βόλτα στο Μετάξι , δεν μπήκαμε σε πολλά ενώ πάρα πολλά ήταν και κλειστά , όταν είδαμε αρχικά την Λεϊλά (την έχω δει πολλές φορές αλλά δεν το αποφάσιζα να περάσω)είπαμε να περάσουμε και οι δυο , αλλά είχε να πάει σε ακόμη δυο δωμάτια , φύγαμε να συνεχίσουμε την βόλτα , εγώ επέστρεψα ο φίλος κατέθεσε αλλού , έδωσα τα δέκα ευρώ στον καλτ ασπρομάλλη δροσερό τσάτσο με το γενάκι γίδας και πέρασα στο θεοσκότεινο βρομερό δωμάτιο , λίγα λεπτά μετά ήρθε και η Λεϊλα , είναι μαυρομάλλα κοντή με πολύ μακρύ μαλλί μαυριδερή , έχει κανονικό σώμα μικρό βυζί , λέει ότι είναι Τουρκάλα 20 ετών , όσες φορές την έχω δεί φοράει τα ίδια εσώρουχα οπότε δυό πράγματα φευγαλέα πέρασαν από το μυαλό μου , ή δεν έχει άλλα ή το κάνει σαν τον Αινσταίν , δηλαδή έχει το ίδιο σετ εσωρούχων ώστε να μην σπαταλάει χρόνο στο να διαλέξει….ξάπλωσε δίπλα μου παράλληλα με το σώμα μου και με ρώτησε αν είμαι από την Τουρκία γιατί λέει ότι μοιάζω με τούρκο και αν πάω στο Ινσταμπούλ όλοι είναι σαν και εμένα , της απάντησα ότι είμαι τόσο τούρκος όσο εσύ…με τα πολλά αν και αρχικά το αρνήθηκε μου είπε ότι είναι Βουλγάρα ,μου έπιασε τον πούτσο και άρχισε να μου τον χαϊδεύει , μόλις ήρθε σε κάποιο ποσοστό στύσης πέρασε κατευθείαν το προφυλακτικό , η πίπα της μέτρια με πάρα πολύ χέρι , μετά από κάνα 2λέπτο με ρωτάει πώς θέλω , έβγαλε μόνο το στρίνγκ και ανέβηκε από πάνω μου , το σουτιέν της το έβγαλα εγώ μιας και δεν ήθελε να το βγάλει , το στήθος της πιο μικρό απ ότι δείχνει όταν φοράει το σουτιέν και αρκετά νερουλό ,φιλιά δεν δίνει , όσο ήταν από πάνω μου δεν είχε κάποια συμμετοχή ενώ κοιτούσε και το ταβάνι , της είπα να αλλάξουμε στάση στα τέσσερα , αρχικά στήθηκε αλλά μετά από κάνα δυο σπρωξιές έπεσε μπρούμυτα στο κρεβάτι , το ποιο σωστό θα ήταν να πω χύθηκε στο κρεβάτι , με λίγο πλαγιαστά το πόδι της συνέχισα να την γαμάω ωσότου να τελειώσω , ενώ από θαύμα δεν την πήρε ο ύπνος , ήταν εμφανέστατα κουρασμένη , στο άθλιο δωμάτιο έκατσα βαριά 8 λεπτά. Δεν θα την ξαναπάρω αν και όσες φορές έχω πάει πάντα έχει κόσμο.
Υ.Γ αναφέρομαι στο επάνω σπίτι.
Υ.Γ αναφέρομαι στο επάνω σπίτι.
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού