Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 192 10
Γενική βαθμολογία

7.5
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
αφου ειχα κανει ηδη δυο καταθεσεις πριν αποφασεισα να τιμησω την αννα μιας και την ειχα βαλει στοχο απ την προηγουμενη παρασκευη.η αννα ειναι απ τις ωραιοτερες παρουσιες που κυκλοφορουν αυτη τη στιγμη στην φυλης.ειναι κοντουλα γυρω στο 1.60-1.65 μαυρα μαλλια μεχρι τον ωμο ωραιο σωματακι και με αρκετα συμπαθητικια φατσουλα.αφου εδωσα το 20ρικο στην υπηρεσια περασα στο δωματιο του οικηματος το οποιο εχει τα απολυτως απαραιτητα.μετα απο 5 λεπτα ηρθε και η αννουλα στο δωματιο.αφου της εδωσα δυο φιλακια στο λαιμο της ξαπλωσα και περιμενα να μου αρχισει τα προκατρκτικα αλλα αυτη μου φορεσε σκουφο στον μισοκομενο μοριο μου.εκεινη τη στιγμη αισθανθηκα οτι θα εκλεγα το 20ρικο που εδωσα.αυτη ομως με την σειρα της με διέψευσε καθως αρχισε να με γλυφει σε ολο το σωμα μου και να μου γλυφει αισθεσιακα τις θηλες μου.μετεπειτα κατεβηκε πιο κατω και αρχισε ενα σπεσιαλ καραμελομα των αρχιδιων μου.τα ρουφαγε ολα μεσα στο στομα της ενω η πιπα της ηταν αρκετα καλη με τα αναλογα deepthroat.η επομενη σταση που ακολουθησε ηταν ιεραποστολικο.σε αυτη τη σταση την γαμαγα γρηγορα και πολυ εντονα αυτη με δασκουσε στις θηλες μου και με κρατουσε στην αγκαλια της σφιχτα.το τελος με βρηκε να την γαμαω απο πεισω εντονα ενω αυτη συμμετειχε με αληθοφανεις κραυγουλες.
Υ.Γ ξεχασω αν πω οτι οταν ζητησα 69 μου ειπε οτι ειχε βαλει κρεμα και οτι επρεπε να της πω να μην βαλει πριν μπω μεσα.μετα ομως που της ετριψα το μουνακι δεν μου φανηκε να ειχε βαλει κρεμα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 02, 2013
Όνομα κοπέλας
Άννα
Υπηρεσίες
J
Κριτικές:
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
03 Ιουνίου, 2013
έτσι λέει ότι έχει βάλει κρέμα...και συνήθος έχει βάλει ήδη , αν της πεις όμως για 69 την σκουπίζει με μαντηλάκι.
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1