Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.2 127 10
Μπουρδέλα
138805
Γενική βαθμολογία
7.7
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
παρολο που ειχα διαβάσει κριτική συναγωνιστή για την συγκεκριμένη κοπέλα ο οποίος δεν είχε φύγει με τις καλυτερες εντυπωσεις απ το 71 αποφασεισα να επισκεφθώ την νανσυ χθες το απόγευμα καθώς οι βυζαρες της ήταν μεγάλο δέλεαρ για εμενα.μολις μπήκα στο σαλονι του οικηματος η ευγενικη υπηρεσια μου παρουσιασε την νανσυ η οποια κάνει φουλ πρόγραμμα δηλαδή ελεύθερο στοματικό πρωκτικο.πραγμα το οποιο δεν το βρίσκεις εύκολα στην φυλής.τωρα όσο αφορά την εμφάνιση της θα μπορούσα να πω οτι ειναι αρκετα καλη εκτος απ το προσωπο το οποιο ειναι μέτριο σύμφωνα με εμενα.εχει βαρυ κορμι είναι σχετικά ψηλή μεγάλες φυσικές βυζαρες και καστανοξανθα μαλλιά.αφου εδωσα το αντιτιμο στην υπηρεσία περασα στο δωματιο το οποιο κυμαίνεται στην καθαριοτητα κατω απ τον μεσο ορο της φυλης.μετα απο αναμονη λιγο λεπτων ηρθε και η νανσυ στο δωματιο.αφου συστηθήκαμε αρχισε τα προκαταρκτικα της με φιλακια στο στηθος μου και με τρίψιμο του ημισηκομενου εργαλειο μου.αφου τέλειωσε τα προκαρκτικα της τα οποια θα μπορουσα να πω οτι ηταν αρκετα καλά εφερε την μουναρα της στο στομα μου για να περασουμε σε 69.σε αυτη την στάση η συμμετοχή της ηταν πολυ καλη και η πιπα της χωρις σκουφο με τα αναλογα deepthroat.αφου μου περασε σκουφο οι επομενες στάσεις που ακολούθησαν ήταν αυτή απο πανω πισοκολητο και ιεραποστολικο.σε ολες τις στάσεις η συμμετοχη της ήταν καλή με τις κατάλληλες αυξομειώσεις στην ενταση του σεξ.δυστηχως δεν προλαβα να δικιμασω το πρωκτικο της επειδη τελειωσα σχετικά γρήγορα.αν γινει πιο ανοιχτή με τον πελάτη και δεν ειναι τοσο μαγκωμενη για μενα θα γινει στανταρακι.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 26, 2013
Όνομα κοπέλας
Νάνσυ
J_K
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
-δεν βρίσκεις εύκολα στην φυλής ελεύθερο στοματικό και πρωκτικό; οι περισσότερες ελεύθερο στοματικό κάνουν και κάτι λιγότερο από τις μισές, για να μην πω οι μισές δίνουν το κωλί τους...
"εχει βαρυ κορμι είναι σχετικά ψηλή"
-που το είδες το βαρύ; απλά δεν την λες και αδύνατη... στο ύψος βαριά να είναι 1,65 οπότε ούτε σχετικά ψηλή είναι!