Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.7 131 10
Μπουρδέλα
166742
Γενική βαθμολογία
7.5
Εμφάνιση κοπέλας
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
διαβαζοντας τις κριτικες παω καρφι για την νατα δεν ειμαι και πολλη φαν του αθληματος αλλα ενημερωνομαι απο το σαιτ και αν υπαρχη κατι καλο παω λοιπον το μονο προβλημα ηταν η επικοινωνια αλλα οκ μισα αγγλικα και μισα νοηματα την βρηκαμε την ακρη βασικα τετοια ρογα δεν εχω ξαναδει μπαινει στο δωματιο και αρχιζω εγω να της χαιδευω τα βυζια και δεν αντεξα με τετοια ρογα αρχισα να τα γλειφω με μανια σπανια γλειφω πουτανα διοτι συχαινομαι δεν πιπιλισα τις θηλες γιατι φοβηθηκα να μην βγαλει το υγρο που λενε οι συναγωνιστες απο κατω γιατι θα ξενερωνα και θα χαλαγε η φαση αλλα οι ρογες ειχαν γινει πετρα τα υπολοιπα με εχουν καλιψει οι συναγωνιστες σε μενα δεν βιαστηκε καθολου εκατσα κοντα 20+ στο δωματιο βεβαια δεν υπηρχε κανεις να περιμενει ουτε ηρθε οσο ημασταν στο δωμα στο τελος την εβαλα να παιζει με το μουνακι της και εγω με το δικο μου εργαλειο και καθηστερουσα την εκτωνοση μου μηπως και χυσει τις τον δινω στο στομα και αρχησε να μαλακιζετε ποιο εντονα καποια φαση πρεπει να εχυσε γιατι ετρεμε δεν ειμαι συγουρος ομως και εκει κατεθεσα και εγω στο στομα της σηκωθηκε τα εφτησε πλυθηκε μου εδωσε μονομαντηλο να σκουπιστω και εγω κατι μου ελεγε μετα εγω δεν καταλαβαινα και ελεγα οκ και χαζογελαγα η τσατσα δεν ενοχλησε καθολου ουτε ειδα την νατα να βιαζετε αυτα παντος επειδη δεν ειμαι απο αθηνα αλλα κατεβαινω συχνα εμεις επαρχεια ημαστε 100 χρονια πισω ελπιζω να βοηθησα
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 23, 2013
Όνομα κοπέλας
Νάτα
Υπηρεσίες
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Ναι, αλλά είσαι κακοποιός της Νεοελληνικής Γλώσσας.Σ' αυτό τα καταφέρνεις περίφημα ...
'' ... επαρχεια ημαστε 100 χρονια πισω ... ''
Καλύτερα.Θες να γίνει η επαρχία, μπουρδέλο σαν την Αθήνα;
ΥΓ:Σχετικά με την Νάτα, από εμφάνιση είναι ένα μπάζο και μισό, για τα δικά μου γούστα.