Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.3 125 10
Γενική βαθμολογία

6.9
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Αλλη μια πορνοεκδρομη στο Μεταξι αλλα ομολογω οτι τα πραγματα ειναι πολυ πεσμενα σε ειδος,παρα πολλες πατσολες που δεν βλεπονται με τιποτα μεχρι και μια Ελλεηνιδα χοντρη πετυχα σε ενα σπιτι Money Mouth και ηθελε και 10ευρω για να την γαμησεις αν ειναι δυνατον Κεφάλι σε τοίχο! .Στο Ιασωνος 20 ειδα μια κοπελιτσα ξανθια με ωραιο σωμα και προσωπο και την εβαλα στα υποψιν αλλα ειχα μια υπονοια μηπως ειναι φολα.Εν τελη οπως επιβεβαιωθηκε απο συναγωνιστη που τυχαια τσαρκαραμε μαζι στην περιοχη μου ειπε οτι ειναι η γνωστη Λαρισα.Ομολογω οτι δεν την καταλαβα γιατι απο περυσι που την ειχα παρει εχει παρει καποια λιγα κιλακια που της πανε γιατι ηταν κοκκαλο αλλα εχει βγαλει και τα εξτενσιον απ τα μαλλια οποτε που να παρω πρεφα οτι προκειται για την παρτι της Εμμμμ .Τεσπα μολις ακουσα οτι ειναι αυτη ξαναμπαινω στο σαλονι βγαζω τα λεφτα και μπαινω στο μεσα δωματιο το οποιο ηταν καλο μπορω να πω.Η Λαρισα(Ρουμανα 23 ετων) ειχε αλλους δυο συναγωνιστες πριν απο μενα οποτε περιμενα κανα 12λεπτο μεχρι να φανει.Οταν ηρθε μεσα σε αντιθεση με το σαλονι που ειναι σοβαρη και αμιλητη ηταν χαμογελαστη και ομιλιτικη οπως την θυμομουν δηλαδη.Μετα τα σχετικα αναγνωριστικα ονομα κλπ χωρις να κανει καποια ιδιαιτερα προκατ και χωρις να βγαλει σουτιεν,στρινγκ βαζει καποτα με το στομα και ξεκιναει τσιμπουκι μετριο αλλα ικανο να με φτιαξει ενω εγω της ετριβα το μουνακι πανω απ το εσωρουχο.Το ματς ξεκινησε με ιεραποστολικο δικια μου επιλογη αν και η Λαρισα δεν χαλαει χατηρι στις στασεις οτι και να της πεις.Κατα τη διαρκεια του ειχαμε μια μινι συζητηση καθως οπως εσπρωχνα με ρωταει εχουμε ξαναπερασει μαζι?της λεω γιατι με θυμασαι?μου λεει ναι κατι μου θυμιζεις και της λεω ναι πιο παλια ομως...και μου απαντα πριν κανα χρονο οταν ειχα τα εξτενσιονς?και της λεω ναι και μου απαντα ειδες κατι μου θυμιζεις καλα νομιζω.Πραγματικα μιλαμε για μνημη ελεφαντα παει με τοσους και θυμηθηκε εγω παλι δεν την ειχα καταλαβει οτι ηταν η ιδια μεχρι να μου το πει συναγωνιστης.Τεσπα το ιεραποστολικο συνεχιστηκε μεχρι να το παμε σε πισωκολλητο για να χαρω το υπεροχο κωλαρακι της και την θεα στον καθρευτη ωσπου να με βρει το τελος.Μετα κουβεντουλα και αποχωρηση.
Με λιγα λογια η γνωστη Λαρισα ενα ωραιο μωρο με νορμαλ προγραμμα και καλη συμπεριφορα αξιζει να τιμηθει στο δεκαρικο ειδικα τη σημερον ημερα που το Μεταξι παρακμαζει με ταχεις ρυθμους.
Υ.Γ Σουτιεν δεν εβγαλε στη διαρκεια της συνουσιας τουλαχιστον απο μονη της και γω δεν της το ζητησα αλλωστε δεν ειχα σκοπο να γλυφω ρογες κλπ και δεν το θεωρησα σκοπιμο.Προφανως το κανει λογο μικρου στηθους κλασικο γυναικειο κομπλεξ Μαλακία εδω μου εκανε λογο μεχρι οτι εχει κυτταριτιδα αν ειναι δυνατον που να δει τις πατσολες τις δικες μας(οχι ολες αλλα αρκετες ακομα και κοριτσακια).

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Λαρίσα
Tsarkalakos
Ανώτατος
305
Πόντοι:
16.491
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
25 Μαΐου, 2013
καλά στα έλεγα χτες δλδ ε? η κοπέλα είναι ο,τι καλύτερο από πλευράς απόδοσης τον χρημάτων που δίνεις..
26 Μαΐου, 2013
Εισαι το παιδι που σε ρωτησα οταν βγηκες απ το Ιασωνος 20 γυρω στις 11:30-12:00 ?Ναι ρε φιλε μια χαρα ειναι το Λαρισακι για το 10 αρικο απλα δεν ηξερα οτι ηταν αυτη εχει αλλαξει καπως ειναι αληθεια απο περυσι...Παλι καλα που μου επιβεβαιωσες οτι ηταν η Λαρισα αλλιως θα εφευγα απραγως απ το Μεταξι καθως υστερα απο 3 ωρες ψαξιματος ολο πατσολες ειχε οπως θα ειδες Κεφάλι σε τοίχο!
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2