Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 122 10
Γενική βαθμολογία

6.5
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Η επίσκεψη έγινε την Πέμπτη στις 23.00 το βράδυ , είχε προηγηθεί τσάρκα με πολλούς συναγωνιστές όπου και σχεδόν όλοι κατέθεσαν σε αυτή την τσάρκα , η Άννα δουλεύει τόσο σε αυτόν εδώ τον οίκο όσο και στο Διδύμου 20 , την έχω δει πάρα πολλές φορές στην βόλτα μου αλλά λόγω της ψυχρότητας και του ύφους της στο σαλονάρισμα δεν αποφάσιζα να περάσω μαζί της αν και το σωματότυπο της μπορώ να πω ότι με έλκει.
Είναι μελαχρινή λεπτή με μικρό σιλικονάτο βυζί και μπρούτζινη επιδερμίδα που μάλλον οφείλετε σε σολάριουμ , καταγωγή από κάποια πρώην Ρώσικη δημοκρατία και ηλικία την έκοψα για λίγο πάνω από τα 35 , μιλάει ελληνικά με κάπως βαριά φωνή αλλά για να την ακούσεις να μιλάει πρέπει να κάνεις αίτηση , όλη η συνεδρία έγινε σχεδόν στο μουγγό…πέρασα στο δωμάτιο λίγο λεπτά πριν κλείσει ο οίκος και μετά από την σχετική πλακίτσα που μου έκανε η ευγενική και χαμογελαστή υπηρεσία για τα κιλά που έχω προσθέσει….
Η Άννα ήρθε μετά από μερικά λεπτά στο δωμάτιο και με πέτυχε στον νιπτήρα να πλένομαι , με περίμενε
όρθια δίπλα από το κρεβάτι μπροστά στον καθρέπτη , την αγκάλιασα από πίσω και άρχισα να την φιλάω στο λαιμό και στην πλάτη ενώ ταυτόχρονα της αφαίρεσα τα εσώρουχα της , μετά κάθισα στην άκρη του κρεβατιού και με όρθια αυτήν μπροστά μου άρχισα να της φιλάω τα κωλομάγουλα και να της τρίβω το μουνάκι , μετά ξάπλωσα ανάσκελα στο κρεβάτι , αυτή πήρε θέση χαμηλά κάτω από τα πόδια μου και άρχισε αργά να χαϊδεύει το πέος μου , άρχισε να γλύφει τα αρχιδια μου και μετά πήρε τον πούτσο μου στο στόμα της , η πίπα της τυποποιημένη χωρίς αυξομειώσεις και καθόλου βαθιά , αλλά αυτό ήταν μόνο στην αρχή , της είπα να γυρίσει σε στάση 69 , άρχιζα να της γλύφω το καλοξυρισμένο άτριχο μουνάκι της ενώ μετά από λίγο άρχισα να της γλύφω την κωλοτρυπίδα της , εκεί πήρε φωτιά , άρχισε να γλύφει τον πούτσο μου με πάθος και μανία ενώ έκανε πολύ συχνά περάσματα από τα αρχίδια μου ,συνέχισα να γλύφω το μουνάκι της ενώ της έβαζα δάχτυλο στον κώλο , δεν τραβήχτηκε καθόλου , πέρασμα προφυλακτικού και μια και μοναδική στάση στα τέσσερα , καλή στάση σώματος , την πήρα έτσι πίσωκολλητα και μετά από λίγο ήρθε στο τέλος , όσο αμίλητη ήταν όταν μπήκε στο δωμάτιο και κατά την διάρκεια της πράξης τόσο αμίλητη ήταν και στο φευγιό της ..αρκέστηκε σε ένα καλό βράδυ , επιγραμματικά η Άννα έχει ωραίο κορμί , είναι πάρα πολύ δεκτική δεν βιάζεται αλλά δεν έχει καθόλου ενεργή συμμετοχή , έχει μια παθητικότητα και ψυχρότητα ενώ δείχνει πολύ απόμακρη , δεν το έκλαψα το 20άρικο αλλά δεν θα την ξαναπροτιμήσω λόγω της μη συμμετοχής της στο δωμάτιο έκατσα 15 λεπτά και σχεδόν τα 10 λεπτά αναλώθηκαν στη στάση 69.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 16, 2013
Όνομα κοπέλας
Άννα
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
Πόντοι:
46.232
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 pistolpit, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ

Σχόλια