Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 109 10
Γενική βαθμολογία

7.7
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Πάνε μέρες που ρωτάω αρκετούς συναγωνιστές για το που εργάζεται η Σόνια,καθώς το τελευταίο καιρό εμφανιζόταν στο Βέργας 3 το οποίο πριν λίγες μέρες εγκατέλειψε...
Αρκετές καλές κριτικές μου είχαν κερδίσει το ενδιαφέρον και παρόλο που αγωνίζομαι στο στουντιακό χώρο είπα να κάνω κάτι το διαφορετικό και να την επισκεφτώ στο συγκεκριμένο ίδρυμα...

Άφιξη στην οδό Ρεμούνδου και παρκάρισμα ακριβώς έξω από το ίδρυμα.Πρόκειται για μία παλαιά μονοκατοικία η οποία είναι αρκετά καλοδιατηρημένη και προσεγμένη σε σημείο που νομίζεις πως εισέρχεσαι σε ανώτερου είδους οίκο...

Μόλις μπήκα με υποδέχτηκε η ίδια η Σόνια με την οποία γνωριζόμαστε από όταν εργαζόταν στο Λέλας Καραγιάννη 35 ως Έυα...Για όσους δεν την γνωρίζουν πρόκειται για μία όμορφη μιλφ γυναίκα με αρχοντική ομορφιά,λευκή επιδερμίδα,πλούσιο φυσικό στήθος και περιφέρεια με λίγα κιλάκια παραπάνω σε σχέση με τη τελευταία φορά που την είχα συναντήσει.Αμέσως εμφανίστηκε και η υπηρεσία στην οποία έδωσα το αντίτιμο χωρίς να το σκεφτώ καθόλου και πέρασα το δωμάτιο...
Πρώτη φορά στο δωμάτιο του οίκου,αρκετά μεγάλο και ευρύχωρο σε κόκκινες αποχρώσεις.Με νιπτήρα,χαρτί και χαμηλό φωτισμό.Να σημειώσω πως με μία μικρή ανακαίνιση μπορεί να φτάσει το δωμάτιο στουντιακού επιπέδου...
Αφού έβαλα τα ρούχα μου στο κομοδίνο,ξάπλωσα στο κρεβάτι για να περιμένω τη Σόνια.Δεν άργησε να έρθει κοντά μου,έτσι μετά από λίγα λεπτά μπήκε στο δωμάτιο με αρκετό αέρα...Ξεκίνησε τα χαδάκια στα όρθια καθώς και κάποια φιλιά στο στήθος μου.Ξαπλώσαμε αφού πρώτα αφαίρεσε τα εσώρουχά της και συνέχισε τα φιλάκια στο σώμα μου.Κατεβαίνοντας πιο "κάτω" έκανε ένα σύντομο πέρασμα από τα α@@κια.Συνέχεια στα προκαταρκτικά με ισπανικό για κάποια λεπτά με το φυσικό στήθος της να προσφέρει "μασάζ" στην περιοχή...
Πέρασμα του προφυλακτικού με το στόμα και έναρξη στοματικού.Αρκετά καλό χωρίς χρήση χεριού με περάσματα απ'την ευρύτερη περιοχή.Το μόνο αρνητικό ότι κάθεται με τέτοιο τρόπο ώστε να μην υπάρχει η δυνατότητα να "πειράξεις" το γατάκι της...

Έναρξη στο σεξ με τη Σόνια από πάνω να κινείται σε αργούς ρυθμούς.Σύντομα αλλάξαμε σε πισωκολλητό όπου περάσαν κάποια λεπτά.Τελευταία στάση το ιεραποστολικό όπου με πιο γρήγορους ρυθμούς αλλά και "κλέβοντας" κάποια φιλιά στο στόμα το τέλος δεν άργησε να έρθει...

Αφού ετοιμάστηκε με ενημέρωσε πως υπάρχει περίπτωση να αλλάξει μαγαζί και να επιστρέψει και πάλι στο Βέργας...Με ένα φιλί στο μάγουλο με ευχαρίστησε και ανανεώσαμε το ραντεβού μας....

Συμπερασματικά μία αξιόλογη συνάντηση που μου άφησε θετικές εντυπώσεις.Μία γυναίκα που προσφέρει πολύ καλές υπηρεσίες τιμώντας τα χρήματα που παίρνει και χωρίς διάθεση ξεπέτας...

Αυτά συνέβησαν στη συνάντησή μου με τη Σόνια,τώρα εσείς μπορεί να έχετε διαφορετική άποψη.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 19, 2013
Όνομα κοπέλας
Σόνια
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ
Τιμημένος
739
Πόντοι:
36.618
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 dourosladers, n.smirni76, John.Greek και 2 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
20 Μαΐου, 2013
Η κριτική σου είναι καθαρή και αντικειμενική. Η μόνη μου διαφωνία είναι το 7 στην εμφάνιση. Αυτό βέβαια δεν έχει καμία σημασία, οπότε αξίξει η κριτική σου την ψήφο μουΧαμόγελο
20 Μαΐου, 2013
Ξέρεις έβαλα 7 στην εμφάνιση καθώς πρόκειται για ώριμη γυναίκα που σπανίως επιλέγω.
22 Μαΐου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Ναι ρε συ τα κριτήρια της βαθμολογίας σε μια ώριμη γυναίκα είναι διαφορετικά απ' αυτά σε μια πιτσιρίκα, το 7 είναι αποπροσανατολιστικό... Παρεμπιπτόντως σε καταγγέλλω για κλοπή πνευματικής ιδιοκτησίας για την τελευταία σου φράση που έχει ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΟΜΟΙΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΗ ΦΡΑΣΗ ΓΝΩΣΤΟΥ ΑΞΙΟΛΟΓΗΤΗ Γλώσσα
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3