Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.7 290 10
Μπουρδέλα
249110
Γενική βαθμολογία
8.1
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Μετα το Μεταξι σειρα πηρε η Φυλης το βραδακι.Πολλες ωραιες παρουσιες στην περιοχη και πραγματικα δεν ηξερες ποια να πρωτοπαρεις .Εγω στο πισω μερος του μυαλου μου ειχα την Μιραντα καθως ειχα ενημερωθει για την επιστροφη της στα σαλονια της Φυλης.Την ειχα ξαναπαρει πριν ενα και πλεον χρονο με καλες εντυπωσεις τοτε....Ετσι μολις ανεβηκα στο 71Α εδωσα το 20αρι στον τσατσο και μπηκα στο δωματιο.Εμφανιση Μιραντας υψος κοντα στο 1,67 την εκοψα, αδυνατη με φοβερο κωλι, μικρο καυλερο βυζι και συμπαθητικη φατσουλα.Καταγωγη δεν γνωριζω ισως Αλβανια μικρη σημασια εχει.Το δωματιο αν και παλιο σε καθαρη κατασταση με φρεσκα σεντονια τουλαχιστον οπτικα και χωρις οσμες.Η Μιραντα μπηκε μετα απο κανα 8λεπτο μεσα πολυ κεφατη και ναζιαρα και αρχισε τα γνωστα κοπλιμεντα κλπ οπως θυμαμαι ειχε γινει και παλια.Ως εκει ηταν πανω-κατω οπως την θυμομουν τα ωραια αρχισαν μετα.Δεν ξερω τι εκανε οσο καιρο ελειπε απ τα στεκια αλλα μαλλον πηρε μαστερ στο τσιμπουκι και στο στησιμο στα τεσσερα .Ξεκιναει καποια προκατ. αλλα το παρτυ αρχισε μολις εβαλε το λαστιχο και ξεκινησε το τρομπονι πραγματικα αλλο να τα γραφω και αλλο να τα ζηστε συναγωνιστες.Μιλαμε για τσιμπουκι θεικο με φουλ αισθηση του στοματος της να σε ρουφαει,με ντιπ σε ανυποπτες στιγμες,χωρις χερια φυσικα ολα αυτα πραγματικο ρεσιταλ τσιμπουκιου αφου εκατσα και την χαζευα οσο με πιπωνε και λεω δεν μπορει μαλλον ειμαι στον παραδεισο .Αφου ειχα γινει βραχος ξεκινησαμε στα τεσσερα οπου εδωσε ενα ακομη ρεσιταλ με φοβερο σπασιμο μεσης και τουρλωμα των φοβερων οπισθιων της, συμμετοχη οπου επρεπε και γενικα ηταν το ολο σκηνικο ακρως καυλωτικο.Επισης ηταν και θεοστενη και ενιωθες στο φουλ την τριβη της πουτσας στο μουνακι της στο οποιο πατωνεις ανετα αν εχεις εργαλειο πανω απ τον μεσο ορο .Με αυτα και μ'αυτα ηρθε το τελος μες την καβλα και την ενταση.
Εμενα η Μιραντα μου αφησε αριστες εντυπωσεις στο come back της και θα ξανατιμηθει λειαν συντομος το πιπινι.
Εμενα η Μιραντα μου αφησε αριστες εντυπωσεις στο come back της και θα ξανατιμηθει λειαν συντομος το πιπινι.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Μιράντα
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
18 Μαΐου, 2013
Τρελλανε μας αδερφε και με βλεπω να τρεχω Αθηνα αυριο με το κτελ να καταγαμησω το τρελλο καυλιδιο ....Πολλυ κολαρα το πουτανακι.. δε παιζεται. ...
N
nikbel2000
18 Μαΐου, 2013
Ναι ρε φιλε ειναι σκετη καυλα το Μιραντακι ειναι φωτια στο δωματιο αν και στο σαλονι δεν της φαινεται αν δεν την ξερεις.Τρελη κωλαρα οντως κολαση!!!!!!Και στενο μουνακι που δεν χορταινεις να το σκιζεις .Ολα τα λεφτα το μωρο
Tsarkalakos
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2