Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.3 33 10
Γενική βαθμολογία

8.1
Εμφάνιση κοπέλας

5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
ΓλώσσαΓλώσσαΓλώσσαΓλώσσαΓλώσσα χαιρετω συναγωνιστες!! τα σεβη μου!!Κουλ
σκαω μεταξι με φιλο για κατι δουλειες που ειχε και περναει η ωρα.. δεν εβρισκα κατι καλο και γυρω στις 12 και κατι ανεβαινω μονος την κεραμεικου..
μπαινω στο οικημα και βγαινει ο τσατσος .Μου λεει ελληνιδα ειναι πολυ καλη και εξαφανιζεται στο δωματιακι του.. ερχεται και βλεπω μια 50αρα με ωραιο προσωπο, λογικα σπασμενη αλλα σωμα οχι ατσουμπαλο.. περασε μου λεει εχουμε ησυχια.. κοιταχτηκαμε μεσα στην ησυχια και σκυβω ,σηκωνομαι και λεω οκ..δινω το 10αρικο και περιμενω.Εμμμμ

με βαζει στο τελευταιο δωματιο του διαδρομου και σε 2 λεπτακια ερχεται ..καθαρη και μοσχομυριστη!!Μεγάλο χαμόγελο
την αγκαλιαζω ,συστηνομαστε και αρχιζω κατι φιλια σε λαιμο , στηθος ..στην αρχη ηταν σφιγμενη αλλα σε 1 λεπτο ειχαμε γραπωθει αγρια και φιλιομασταν κανονικα
την ξαπλωνω ,συνεχιζουμε και μετα απο λιγο δοκιμασα το ανοιχτο καστανο μουνακι της.. η θεια ελιωσε και σπαρταρισε κανονικαΓλώσσαΓλώσσα
ιεραποστολικα & αγαπουλιαρικα συνεχισαμε , βγαζω την καποτα και ριχνω μεγαλη ποσοτητα σε στηθος ,κοιλια ,λαιμο μπουτια παντου την πετυχα!!!
με παιρνει τλφ ο κολλητος και μου λεει παμε να την κανουμε!! οκ λεω , και οπως ημουν γυμνος με το κινητο στο χερι , και ειχα σκουπισει τα χυσια μου στο σωμα της, με αρπαζει και με ριχνει στο κρεβατι..δε πας πουθενα μου λεει κωλοπαιδο! της δαχτυλιαζω το μουνακι και βογγηξε δυνατα!! πρεπει να φυγω δεν εχω χρονο καυλα ..να ξαναπερασεις εδω θα ειμαι τα βραδυα απο τις 12 και μετα.. καλη περιπτωση ..

Παντα την ουσια απο την εικονα μαγκες! Κουλ

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 11, 2013
Ενεργό Μέλος
31
Πόντοι:
290
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
19 Μαΐου, 2013
επειδή δεν έχεις γράψει όνομα , να πώ ότι με την Μαρία πέρασες.
20 Μαΐου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Ποπη την λενε..Θυμηθηκα!! Γλώσσα
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2