Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.1 179 10
Γενική βαθμολογία

5.7
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Η Τερέζα είναι αρκετά γνωστή στο Μεταξουργείο,βρισκεται εκεί πολλά χρόνια.
Άγρια στην όψη ξανθιά τζιλφ κοντομαλλούσα με δυάρι βυζόνι και σιτεμένο αλλά καλό κορμί με καλό κώλο για την ηλικία της.Δεν είναι Βραζιλιάνα όπως ξέρετε αλλά Περουβιανή,εμένα τουλάχιστον έτσι μου έχει πει 4 φορές που την έχω πάρει.Μπορεί όμως να με δουλεύει κιόλας επειδή την γουστάρω,αυτό όμως είναι το ωραίο στα μπουρδέλα,να κρατάμε ότι μας βολεύει.
Το δωμάτιο που την γάμησα όπως και όλα τα υπόλοιπα στο μπουρδέλο είναι τρισάθλια και σκοτεινά
οπότε θα καταμαυρίσω τον χώρο.Γδύθηκα και ξάπλωσα στο κουραδένιο σεντόνι του κρεβατιού,κοιτούσα κάτι ψευτολούλουδα στο κομοδίνο και ανέπνεα πνιχτή μυρωδιά κλεισούρας που με καύλωνε όταν μετά από λίγο η Στέλλα μπήκε στο δωμάτιο.
Με καλησπέρισε,πέταξε την καπότα στο κρεβάτι και κινήθηκε προς την ψωλή μου σαν πεινασμένο κτήνος
αρχίζοντας να μου μαλάζει τα αρχίδια ενώ με φιλούσε στα πλευρά.
Αν έχετε μεγάλο πούτσο και δεν σας ενοχλούν οι αγριόφατσες να πάτε,θα φάτε καλά.
Αυτό την γοητεύει κι αυτήν μιας που γουστάρει αλλά και ξέρει κιόλας να γαμιέται γερά.
Η ακάποτη πίπα δεν άργησε να γίνει κι μην δηλώνεται κανένα πρόγραμμα,είναι σουπιά η Τερέζα.
Το ρούφηγμα της για να προχωρήσουμε το βρίσκω πολύ καυτό και πολύ τεχνικό.
Αν κάποιος την έχει δοκιμάσει μπορεί επίσης να πιστοποιήσει ότι έχει την πιο καυτή γλώσσα που υπάρχει.Στα αρχίδια κάνει ένα μοναδικό τρέμουλο-γλύψιμο και πραγματικά αποδεικνύει αυτό που γενικώς λέγεται για την μυική δύναμη της γλώσσας,την απολάμβανα ξαπλά σαν βασιλιάς ένα πράγμα.
Καύλωσα πολύ και εκείνη πειναλέα μπούκωνε την ψωλή μου δυνατά ενώ με κοιτούσε με πλάγιο βλέμμα.
Την έβριζα πρόστυχα ενώ της σάλιωνα την κωλοτρυπίδα με το δάκτυλο μου βάζοντας κι άλλο ένα δάκτυλο στο μουνί της.Την δονούσα όμορφα,τα μπάσα αγκομαχητά της με σάλταραν και μη αντέχοντας άλλο την ξάπλωσα
ανάσκελα για να την ρουφήξω.
Άνοιξα τα πόδια της και κρατώντας την από τα μπούτια της της έγλυφα την μουνάρα σαν μανιακός.
Της είπα να μου σπρώχνει το κεφάλι πάνω στην μουνάρα της μέχρι να μου κόβεται η αναπνοή μου
και εγώ σαν το προσωπικό πουτανάκι της έγλυφα ότι μπορούσα και προλάβαινα,μεγάλη καύλα.
Ρουφούσα όλα τα υγρά της σαν νέκταρ και οδηγηθήκαμε σε ένα ξέφρενο 69 με αυτήν από πάνω μου.
Με αντάμειψε για την σκληρή μου δουλειά παίρνοντας την πούτσα μου σχεδόν ολόκληρη μέσα στο στόμα της
ενώ κατά διαστήματα μου τον έπαιζε γλύφοντας και ρουφώντας τα αρχίδια μου.
Παραλίγο να την μουσκέψω με σπέρμα αλλά τραβήχτηκα για να την γαμήσω.
Της είπα να ανοίξει τα πόδια της τελείως σε ιεραποστολικό και φόρεσα την καπότα ακαριαία.
Μπήκα μέσα της πολύ βαθιά και άρχισα να την γαμάω πολύ δυνατά,τα αρχίδια μου ακούγονταν
να σκάνε πάνω της και από τα υγρά της τρύπας της ο ήχος δυνάμωνε.
Αυτή η πουτάνα χωνεύει τον πούτσο μου υπέροχα,της πρότεινα να της τον βάλω στον κώλο με κάτι παραπάνω
αλλά όπως πάντα μου αρνήθηκε και έτσι συνέχισα να την γαμάω ακόμα πιο δυνατά,πρωκτικό δεν κάνει.
Αυτο το όχι που μου λέει από την μία μου την σπάει αλλά από την άλλη με καυλώνει για την επόμενη φορά.
Μετά από λίγα λεπτά και ενώ η μουνάρα της είχε γίνει μούσκεμα,έβγαλα την καπότα
και έχυσα μπόλικο σπέρμα στα βυζιά και την κοιλιά της.
Αν θέλετε κάτι πραγματικά άγριο να την επισκεφτείτε,εμένα πάντως με φτιάχνει αλλά περί ορέξεως κολοκυθόπιτα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 11, 2013
Όνομα κοπέλας
Τερέζα
invisible fucker
Νέο Μέλος
4
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
14 Μαΐου, 2013
Να συμπληρώσω μόνο ότι η Τερέζα είναι και γνωστή ως Στέλλα από όνομα.
Απλώς στην θέση ονόματος ήθελα να γράψω Τερέζα/Στέλλα αλλά δεν το πήρε.
Γιάυτό και βλέπετε να την αποκαλώ και Στέλλα στην κριτική.
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1