Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.1 221 10
Γενική βαθμολογία

6.0
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

1.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Η Τερέζα είναι ευπαρουσίαστη λεπτή νεαρή μελαχρινή Τσέχα. Μαύρα εσώρουχα και κάλτσες, μακριά μαύρα μαλλιά και βαμμένα κόκκινα χείλη. Καλό σύνολο. Στα ενδότερα διαπιστώθηκε ένα μικροπροβληματάκι με το μικρό στήθος της. Είναι ολίγον πεσμένο και ατροφικό. Όχι σπουδαία πράματα, αλλά σίγουρα είναι κάτι που θέλει διόρθωση. Προκαταρκτικά της πλάκας και πέρασμα προφυλακτικού στο ημιλιπόθυμο όργανό μου (είχα ήδη αδειάσει προ πενταλέπτου απέναντι στο Αχαρνών 85). Πάρα πολύ καλή τη βρήκα - την ξέρει τη δουλειά της η δεσποινίς. Χωρίς ρουφήγματα αρχιδιώνε και τέτοια και με προφυλακτικό επετεύχθη σε λίγο πλήρης στύση. Μετά στα τέσσερα και τέλος αυτή από πάνω με μεγάλη μαεστρία όπου ήρθε το τέλος.
Χώρος/καθαριότητα χώρου 1 γιατί το δωμάτιο βρωμούσε. Το λιγότερο που περιμένεις είναι να μη μυρίζει το δωμάτιο.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 10, 2013
Όνομα κοπέλας
Τερέζα
antisthenis
Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
148
Πόντοι:
17.085
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Elganador, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ, Kaloeros και 1 ακόμα μέλος

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
12 Μαΐου, 2013
Ρουμάνα είναι .....
13 Μαΐου, 2013
Η Τερεζα λεγανε την κοπελα ή την κατσαριδα Χμμμ; σορρυ αλλα με τοση βρωμα που γραφει εδω μπερδευτικα Γλώσσα
16 Μαΐου, 2013
Από ένα χωριο της Ρουμανίας είναι. Πριν 3 χρόνια δούλευε σαν Mπάρμπαρα στο Φυλή 66 αρ. και μετά στο Φωκαίας 17. Πολλοί ήτανε καψούριδες μαζί της με αποτέλεσμα να παρέχει υπηρεσίες ξεπέτας (όχι ότι πριν ήταν καλύτερη, τα ίδια ήταν)
11 Αυγούστου, 2013
Ποτέ δεν έφευγε το Τερεζάκι μου αν πρώτα δεν τελείωνα. Και στις πιο down ημέρες μου θα με περίμενε υπομονετικά ακόμα και 20 λεπτά. Ποτέ δεν υπήρξε ξεπέτα τουλάχιστον μαζί μου.
P
picker(1)
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4