Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 177 10
Γενική βαθμολογία
 
7.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Βγαίνοντας απ' το υπερυψωμένο ισόγειο με το νούμερο 27, όπου δούλευε μία όμορφη νεαρή ονόματι Χριστίνα, διέσχισα εγκάρσια την άδεια Κολωνού και ανεβαίνοντας τα τέσσερα σκαλοπατάκια, μπήκα στο απέναντι υπερυψωμένο ισόγειο με το νούμερο 30.
Το σαλόνι ήταν άδειο. Ελληνικά λαϊκά "έπαιζαν" στη διαπασών!...Η ένταση όμως χαμήλωσε τα επόμενα δευτερόλεπτα και πριν προλάβω να καθίσω το υφασμάτινο παραβάν αναδεύτηκε. Μια ψηλή καμαρωτή γυναίκα μ' έκφυλο πρόσωπο, λεπτούς χαλκάδες στ' αυτιά, κοντό μαύρο μαλλί, μικρό στήθος, λεπτό σώμα, κωλάρα και χυτές ποδάρες, παρουσιάστηκε ακολουθούμενη απ' την τσατσά.
Αμέσως άρχισε να λέει το πρόγραμμά της, ενώ ταυτόχρονα, κουνώντας αρνητικά τον δείκτη του δεξιού μπανταρισμένου χεριού της, έκανε γνωστό σ' έναν πλανόδιο πωλητή, που εκείνη την ώρα έμπαινε, ότι δεν ενδιαφερόταν για την πραμάτια του.
– Καλησπέρα σας! 10 ευρώ˙ μουνάκι, τσιμπουκάκι, πισωκολλητό, ελεύθερα πιασίματα, μόνο 10 ευρώ. Ελα να περάσεις!
– Πώς σε λένε κούκλα;
– Αννα! Απάντησε βάζοντας τα χέρια της στη μέση και κοιτάζοντάς με απορία.
– Απλά ρώτησα. Βιάστηκα να δικαιολογηθώ.
– Ναι, εγώ είπα ψάχνεις κάτι, γι' αυτό.
– Εντάξει Αννα, θα δω, ευχαριστώ πολύ! Είπα και σηκώθηκα.
– Και εγώ μωρό μου, γειά σου.
Επέστρεψα στο τέλος της τσάρκας. Η υπηρεσία χαμογελώντας τράβηξε το παραβάν και με άφησε να περάσω στα ενδότερα, εκεί όπου «απαγορεύεται η είσοδος στους μη έχοντες εργασία»
Το δωματιο που βρισκόταν στο βάθος ήταν αρκετά προσεγμένο˙ ευρύχωρο, φωντεινό, με ξύλινο πάτωμα, τούλια(!) και πολλούς καθρέφτες.
Πλήρωσα τη χαμογελαστή κυρία, ενώ μετά την προετοιμασία μου ξάπλωσα στο αναπαυτικό στρώμα πάνω στο καθαρό κατωσέντονο κλείνοντας τα μάτια και αφήνοντας ένα επιφώνημα ανακούφισης να βγει απ' τα χείλη μου.
Δεν πρόλαβα να χαλαρώσω κάπως και την άκουσα να πλησιάζει φωνάζοντας προφανώς σε κάποιον: «Το ξέρω αγάπη μου. Ωραίο σεξ κάνω, αυτό να ξέρεις!». Η πόρτα άνοιξε.
«Γειά σου, χρόνια πολλά! Τί κάνεις;»
Την επόμενη στιγμή, ολόγυμνη, έπεσε πάνω μου αρχίζοντας να με γλείφει στον κορμό (μέχρι τις θηλές) χαμηλά στην κοιλιά (κάνοντας περάσματα και από τ' αρχίδια) για να βρεθεί με ένα σάλτο στον λαιμό (γλείφοντάς τον), ν' ασχοληθεί με τους λοβούς των αυτιών και τελειώνοντας τον πρώτο γύρο, να "ρίξει" ένα ξαφνικό γλωσσόφιλο, αιφνιδιάζοντάς με, λέγοντας παιχνιδιάρικα «Γιατί όχι;...»
Ακολούθησε γλείψιμο-δάγκωμα-ρούφηγμα στις θηλές μου, μ' εμένα να χαϊδεύω τα κοκαλωμένα μαλλιά της, γενικά το κορμί της, το ξυρισμένο μουνί της, τον κώλο της, ενώ δεν παρέλειψα να "γευτώ" και τα βυζάκια της. (Πολλά "της" έβαλα...Αλλά βαριέμαι τώρα να το συντάξω διαφορετικά. Χε, χε...)
«Ετοιμος!» Αναφώνησε βλέποντας τη στύση μου, ενώ χωρίς να χάσει καιρό, ξετύλιξε με το στόμα το προφυλακτικό για να επιδοθεί σ' ένα αισθησιακό "τσιμπούκι" το οποίο και διέκοψα μετά από λίγο για να μη διακοπεί νωρίς η συνεύρεση.
Τη γάμησα σε δύο στάσεις: Πισωκολλητό γονατιστό, όπου βογγούσε λες και τη γαμούσε ο Ron Jeremy στα νιάτα του και ιεραποστολική, όπου κατά τη διάρκεια ενός βαθιού γλωσσόφιλου (δεν είχα και οδοντόκρεμα μαζί!...) έχυσα μουγκρίζοντας σαν μοσχάρι.
Οταν μπήκε έμαθα ότι ήταν Ρουμάνα, ενώ πριν φύγει ότι δουλεύει καθε μέρα στον εν λόγω οίκο απογευματινή και βραδινή βάρδια.
Η ετυμηγορία (Σιγά ρε δικαστή!...Χα, χα, χα...) Η milfoΑννα με καύλωσε˙ τόσο εμφανισιακά όσο και με τις υπηρεσίες της (βέβαια χρειάζεται μία προσοχή με τα γλωσσόφιλα...), εάν συνυπολογίσω την ευγένια (με χαιρέτησε όταν έφυγα την πρώτη φορά) και το επικοινωνιακό του χαρακτήρα της, όλ' αυτά μαζί, τη φέρνουν πιο κοντά στις προτιμήσεις μου, οπότε μάλλον θα ξαναπληρωθεί.

Σημείωση: Μην παραλείψετε να ευχηθείτε στις μητέρες σας! Κάθε δεύτερη Κυριακή του Μαΐου γιορτάζουν επίσημα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 11, 2013
Όνομα κοπέλας
Άννα
Υπηρεσίες
Φανούρης Τζούρας
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
10 Νοε 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
526
Likes:
3.957
Πόντοι:
14.156
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
12 Μαΐου, 2013
"Ακολούθησε γλείψιμο-δάγκωμα-ρούφηγμα στις θηλές μου, μ' εμένα να χαϊδεύω τα κοκαλωμένα μαλλιά της, γενικά το κορμί της, το ξυρισμένο μουνί της, τον κώλο της, ενώ δεν παρέλειψα να "γευτώ" και τα βυζάκια της. (Πολλά "της" έβαλα...Αλλά βαριέμαι τώρα να το συντάξω διαφορετικά. Χε, χε...)"

Aυτοσαρκάζεσαι. Σημάδι ότι έχεις φτάσει σε υψηλό βαθμό συγγραφικής ωριμότητας. Μεγάλο χαμόγελο
Τα πολλά "της" πάντως δεν είναι απαραίτητα κακό, φέρνουν την κοπέλα στο επίκεντρο της αφήγησης και δίνουν έμφαση.

Καλή ακούγεται. Η περιοχή εκεί είναι ασφαλής για να κινηθεί κάποιος το βράδυ? (γύρω στις 8 με 10)
12 Μαΐου, 2013
Γεια σου ρε Φανούρη με τα ωραία σου!Μεγάλο χαμόγελο Εξαιρετικός όπως πάντα!
12 Μαΐου, 2013
Φίλε jaygatsby

Νομίζω πως η περιοχή είναι ασφαλής.
Φυσικά κάποιος δεν πρέπει να προκαλεί (ακριβά κινητά, τσάντες, χρήματα σε κοινή θέα, φωτογραφικές μηχανές...χε, χε, χε) και χρειάζεται να βρίσκεται σε εγρήγορση˙ για παράδειγμα: Εγώ στην προχθεσινή μου τσάρκα τελειώνοντας από το Ιάσονος 20 (της Λαρίσας) ήθελα να συνεχίσω προς τους "άσους", είδα όμως κάτι περίεργους τύπους να είναι μαζεμένοι στην Ιάσονος, στο κομμάτι μετά την Κεραμεικού, με αποτέλεσμα να κάνω παράκαμψη από Κολωνού, προσεγγίζοντάς τα σπιτάκια από πάνω. Αυτό φαίνεται και στο πως παραθέτω τους οίκους στην προχθεσινή ενημέρωσή μου.

Σ' ευχαριστώ φίλε KD!
13 Μαΐου, 2013
Το έχω ξαναγράψει...(και επιτρέψτε μου να έχω άποψη περι κριτικών)...

Ο Φανούρης Τζούρας είναι ο καλύτερος, ίσως, κριτικογράφος αυτή τη στιγμη στο bourdela.com
13 Μαΐου, 2013
Γεια σου Φανουρη τσιφτη , καλως ηρθες στο ντελο μου Μεγάλο χαμόγελο
(Βασικα της γυναικας μου ειναι αλλα σαν καλος προικοθυρας θα της το παρω Κουλ )
Αν απορεις ποια ειναι αυτη καλα κανεις , και γω εχω αρχησει να απορω μαζι της,
βγηκε ενα βραδυ για τσιγαρα και δεν ηρθε ακομη , μα τι στο καλο? Τι μαρκα καπνιζει και δε βρισκει ? Χμμμ;
Κατερινα αν με ακους παρε και καμια τσιχλα ρε, μεντα. Σε περιμενω ... Έρωτας

Χρονια πολλα στις μανουλες και στα μανουλια ολου του κοσμου Έρωτας
http://s5.postimg.org/4cgp05cd3/greek_mother.jpg
http://s5.postimg.org/7xckjdgwn/earth112_20130423_103746.jpg
13 Μαΐου, 2013
Απλα να παρατηρησω πως η Αννα καθε αλλο παρα ευγενικη ειναι. Οποιος δεν περναει μαζι της ακουει ενα καρο βρισιες καθως φευγει απο το μπουρδελο της. Ισως να ηταν πιο ευγενικη μαζι σου λογω ηλικιας.
06 Αυγούστου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Το μόνο επικίνδυνο σημείο είναι πάνω από την Κεραμεικού. Εκεί δηλαδή στο Ιάσωνος 1-15. Εκεί παίζει ΠΟΛΥ πρέζα φίλε, δεν υπάρχει περίπτωση να μην συναντήσεις τουλάχιστον 3-4 τζάνκια να χτυπούν ένεση στο χέρι, στο πόδι, στα ούλα, στο αυτί... Όποτε έχω περάσει από εκεί έχω μορφωθεί σχετικά με χτύπημα ηρωίνης λες και βλέπω το Discovery Channel. Κι ακριβώς επειδή μερικοί εκεί είναι κόκαλο εντελώς, δεν το ρισκάρεις να περάσεις. Οπότε κι εγώ πάω από Κολωνού και στρίβω δεξιά. Μπαίνω εκεί στα 3 πρώτα που έχει κολλητά και φεύγω. Άσε που και σε εκείνα τα 3 σπάνια πάω πάλι γιατί οι πουτάνες που έχει μέσα μου θυμίζουν κι αυτές τζάνκια! Κι αν θυμάμαι καλά, πριν 5-6 μήνες που πήγα, στο 1 ήταν ένα τζάνκι ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ. Πολύ αδύνατη, μελαχροινή, καμιά 35άρα χρόνων, κοντό μαλλί, πιασμένο με στέκα και τα χέρια της τίγκα στις τρύπες. Έφυγα με βήμα γοργό με το που εμφανίστηκε και πριν προλάβει να πει το πρόγραμμα η τσατσά!

Κατά τα άλλα νομίζω (ακόμη τουλάχιστον!) το Μετάξι είναι ασφαλές. Δεν βλέπω κάποιο πρόβλημα... ακόμα... το τονίζω αυτό!
Μ
Μπαρμπαπήδουλας
06 Αυγούστου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Όχι πάντα... ναι κάποιους τους βρίζει στα Ρωσορουμάνικα ξέρω γω, αλλά μάλλον έχουν έρθει πολλές φορές. Εγώ την έχω πάρει 2-3 φορές, τρομερό γαμήσι, αλλά έχει μια γλώσσα σαν του δράκου του Κομόντο! Και στην χώνει μέσα στο στόμα σου απροειδοποίητα και σου βγαίνει από τα ρουθούνια! Τελευταία φορά που την γάμησα, πήγα διαβασμένος! Είχα φάει δυο πιτόγυρα με μπόλικο τζατζίκι και κρεμύδι και πήγα! "Φίλα με τώρα καριόλα αν σου πάει!", σκέφτηκα κι αυτή το τόλμησε έτσι απροειδοποίητα, της ήρθε η μπόχα της τζατζικοκρεμυδίλας κι αποφάσισε από μόνη της να σταματήσει και να ασχοληθεί με τον πούτσο μου που σε σχέση με το στόμα μου θα τις μύριζε λεβάντα! Μετά προτίμησε (επίσης μόνη της) στα 4, όπου και την σφυροκόπησα με λύσσα και δύναμη ώσπου να την χύσω δυνατά βγάζοντας κραυγές και σάλια, παίρνοντας έτσι το αίμα μου πίσω για τα γλωσσόφιλά της τα βίαια κι απότομα!

Από τότε λοιπόν, πριν πάω σε αυτήν τρώω πρώτα ότι παστουρμοειδές βρίσκω μπροστά μου και πάω κύριος! Την τσίχλα την τρώω μετά ΑΦΟΥ την γαμήσω!!!
Μ
Μπαρμπαπήδουλας
8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8