Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 362 10
Γενική βαθμολογία

7.8
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
η επίσκεψη έγινε Δευτέρα του Πάσχα στις 23.00 το βράδυ , μετά την επιστροφή της το είχα ανάγκη μια Αλιόνα.....
ήρθε στο δωμάτιο φορώντας ένα ροζ μακρυμάνικό λεπτό πλεχτό ζακετάκι με μαύρες ρίγες το οποίο μπροστά είχε
ένα "παράθυρο"για να ξεπροβάλλουν τα σιλικονάτα βυζιά της με τις μεγάλες ρόγες της , ανέβηκε απο πάνω μου και
άρχισε να με φιλάει στα αυτιά στον λαιμό στις ρόγες και αφού παρέκαμψε πούτσο και αρχίδια κατέληξε κάτω στα πόδια μου ,
αφού έκανε ένα διερευνητικό γλύψιμο για να ελέγξει την καθαρότητα αυτών(όπως πάντα κάνει)έπιασε με τα χέρια της και τα δυο
πέλματα μου και τα ένωσε κολλητά το ένα διπλα στο άλλο και άρχισε να γλύφει τα δάχτυλα μου όσο και ανάμεσα απο αυτά σχολαστικά
για κανα 4λέπτο , έκανε και περάσματα απο τις καμάρες ,σταμάτησε και άρχισε αυτή την φορά να γλύφει τα αρχίδια μου , παύση πάλι
και αφού έμεινε να κοιτάει χαμογελαστή για ελάχιστα δευτερόλεπτα τον ορθωμένο πούτσο μου , μου έριξε ένα λάγνο γεμάτο υποσχέσεις
βλέμμα και έφτυσε δυο φορές τον πούτσο μου , τον έβαλε στο στόμα της και φυσικά τον εξαφάνισε , η πίπα πολύ καλή και υγρή ενώ ανα τακτά
διαστήματα έκανε περάσματα από τα αρχίδια μου καθώς και από την κωλοτρυπίδα μου ενώ τον χτυπούσε στα χείλη της και στα μάγουλα της , ΄το σκηνικό
συνεχίστηκε για κανα 8λέπτο , σταμάτησε και με ρώτησε σεξ?(μου θύμισε την Ιβάννα έτσι όπως ρώτησε)ναι της είπα ,ποιο πολύ για να κερδίσω λίγο
χρόνο για το πέρασμα του προφυλακτικού και να κρατηθώ να μην χύσω , την έστησα στα τέσσερα , δεν στήθηκε καλά μιάς και δεν είχα σκοπό να την γαμήσω
πολύ , κάνα δίλεπτο γαμήσι και μετά ξαπλώνω , μου βγάζει το προφυλακτικό και άρχισε να με γλύφει πάλι στα αρχίδια και στην κωλοτρυπίδα ενω ταυτόχρονα
έπαιζε ελαφρά με το χέρι της τον πούτσο μου ήταν σαν ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί και να πετάξει την καυτή του λάβα ....όταν τον πήρε στο στόμα της
άλλαξε ρυθμό και ρούφαγε με μανία , μερικά δευτερόλεπτα μετά τελείωσα και με στράγγιξε στην κυριολεξία , σηκώθηκε τα έφτυσε στον νιπτήρα , πλύθηκε με καληνύχτισε και έφυγε.
χρόνος στο δωμάτιο σχεδόν 18 λεπτά , για άλλη μια φορά όλα καλά μαζί της.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 06, 2013
Όνομα κοπέλας
Αλιόνα
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
Πόντοι:
46.232
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 pistolpit

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
09 Μαΐου, 2013
Ωραίος Ν.Smirni. Πάλι καλά που διαβάζουμε και καμμιά αντικειμενική και ουδέτερη κριτική από μερικούς γιατί το παραμύθι πέφτει σύννεφο εδώ... Συμφωνώ ότι η Αλιόνα είναι από τα πολύ δυνατά χαρτιά του χώρου! Σίγουρα δεν είναι η νεαρή καλλονή που θα σας συναρπάσει στο σαλόνι αλλά μια sexy γυναίκα-δυναμίτης στο κρεβάτι! Νομίζω της αρέσει αυτό που κάνει και όταν ο πελάτης τη σέβεται (από κάθε άποψη) τα δίνει όλα. Aλιόνα=εγγύηση!
10 Μαΐου, 2013
καλησπερα καλα εχω πει για ντο τρελοκομειο οτι δε πιανεται αλλα μιλαμε για πολυ σιχασια με ολα αυτα τα γλειψειμα σε οσους εχει σκασει γλωσσοφιλα αστο καλιτερα γιατι οποιος το σκεφτεται θα ξερασει με τη μια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2