Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.2 162 10
Γενική βαθμολογία

6.3
Εμφάνιση κοπέλας

5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Υστερα απο πολυ μεγαλη αποχη δυο+ μηνων απ τα στεκια, το πορνοενστικτο μου με οδηγησε στους δρομους της ακολασιας οσο και αν το μυαλο προσπαθουσε να αντισταθει.Ετσι για ενα ξεφορτωματακι το πιο ιδανικο μερος και φθηνο ηταν το Μεταξι.Βολταρα σε αρκετα μαγαζακια καθωτι ειχε και πολυ καλο καιρο και ειδα καποιες κορασιδες μετριες οι πιο πολλες πλην μιας ωραιας παρουσιας αλλα αγνωστη προς εμε στο Κολωνου 30Β(εκει που συνηθως ειναι η Ιωαννα)αλλα δεν το ρισκαρα να μπω.Ετσι αποφασισα να επιστρεψω σε μια παλια γνωριμη την Αλεξια στο Ιασ. 44 αριστερα.Οταν περασα την πρωτη φορα ημουν εγω και καποιοι αλλοι συναγωνιστες στο σαλονι και αυτη μου ειπε οτι με θυμοταν που την ειχα ξαναπαρει κλπ κλπ.Εδωσα το 10αρικο στην ωραια τσατσα(αν εκδιδοταν πιθανον να την τιμουσα) και περασα στο μεσα δωματιο να ετοιμαστω.Να πω για την Αλεξια οτι ειναι Αλβανιδα και οχι Ρουμανα οπως ειπωθηκε απο κατω νεαρη σε ηλικια ,σωματικα χοντρη και τιποτα το ιδιαιτερο αλλα εχει προστυχοφατσα εστω και αν το παρακανει με τα θεατρικα της.Ερχεται στο δωματιο το οποιο δεν ειχε αιρκον οποτε σκασαμε οπως καταλαβαινεται.Ξεκινησαμε στα ορθια με καποια προκατ. δηλαδη λιγα μπαλαμουτια γλυψιμο στις ρογες μου κλπ και στη συνεχεια ξαπλωσα στο κρεβατι να με πιπωσει ενω εγω της χουφτωνα το γατακι της.Απο στασεις ιεραποστολικα και μετα πισοκολλητα οπου αυτη περαν απ τις κλασικες κραυγες-ατακες γνωστες πλεον ειπε και το επισης πιο γνωστο οτι τελειωσε(ελα παππου μου να σου δειξω τα αμπελοχωραφα σου που λεει και η παροιμια) Γερο-μύστης .
Συνολικος χρονος στο δωματιο κανα 8 λεπτο πανω κατω ,τιμη 10 ευρω και στοχος ξεφορτωματος επιτυχης.

Τα αρνητικα το χαλασμενο αιρκον οπως ειπε κατι αλλο δεν θα ελεγα.Η Αλεξια εχει παχυνει και αλλο σε σχεση με παλιες μας συνευρεσεις αλλα και παλι εχει κατι που σε προκαλει να την σκισεις.Ισως να ειναι η υποκριτικες της ικανοτητες Μεγάλο χαμόγελο στην υπερβολη Σπασίκλας

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Αλέξια
Tsarkalakos
Ανώτατος
305
Πόντοι:
16.491
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού