Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 362 10
Γενική βαθμολογία
 
7.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Εξερχόμενος σκυφτός απ' την ημιυπόγα της οδού Διδύμου 18, έστριψα δεξιά και ευθυτενής ανέβηκα τα σκαλοπατια προς το υπερυψωμένο ισόγειο.
Μέσα στον οίκο επικρατούσε σχετική αναταραχή˙ ήταν η ώρα της αλλαγής βάρδιας και 4 ώριμες γυναίκες προσπαθούσαν να συντονιστούν.
Πέρασα στο σαλόνι. Στο απέναντι δωμάτιο η μία υπηρεσία τακτοποιούσε το κρεβάτι, ενώ η άλλη δεν άργησε να εμφανιστεί μαζί με την ψηλή χαμογελαστή ξανθιά, με τη διάστιξη χαμηλά στην κοιλιά˙ την...«Ανδριάνα! Πολύ καλή, πολύ τρυφερή, δεν βιάζεται˙ στοματικό ελεύθερο, τελειωτικό στα βυζιά...»
«Την ξέρω την Ανδριάνα, την ξέρω...» τη διέκοψα˙ περισσότερο για να μην τα λέει άδικα, μιας και κάτι άλλο μ' ενδιέφερε να επιβεβαιώσω εκείνη τη στιγμή.
«...δεν μου λέτε, επέστρεψε και η Αλιόνα έτσι;»
«Ναι» απάντησε με χαμόγελο, ενώ η Ανδριάνα αποχωρούσε.
«Πότε θα είναι εδώ;»
«Τώρα, εδώ είναι! Ετοιμάζεται, να κάνετε λίγη υπομονή»
Κατά τη διάρκεια της σύντομης αναμονής, άκουσα την υπηρεσία, που πριν λίγο μου μιλούσε, να λέει...«Αλιόνα, σε περιμένει ένας κύριος»...και χωρίς να το θέλω έκανα μία θλιβερή σκέψη: «Ωχ!...Οταν ακούς ν' αναφέρονται σε σένα με το "κύριε" και "κύριε" ίσως δεν αργεί και η στιγμή που θ' αρχίσουν να σου παραχωρούν τη θέση τους στο τρόλεϊ...»
Η υπηρεσία, που εντωμεταξύ έπρεπε να είχε τελειώσει το συγύρισμα του απέναντι δωματίου, με πλησίασε και απάγοντας τα χέρια της είπε: «Καλησπέρα σας κύριε! (Αντε πάλι με το «κύριε»!...) Αλιόνα είναι, 20 ευρώ να περάσετε πάρα πολύ ωραία˙ ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό στο στήθος, στο στόμα, να είστε πολύ ευχαριστημένος, κοπέλα πάρα πολύ καλή! Λιγάκι περιμένουμε γιατί μόλις ήρθε» και με αυτά τα λόγια αποσύρθηκε στα ενδότερα αφήνοντάς με μόνο στον χώρο αναμονής του οίκου.
Τον οξύ ήχο από γυναικεία τακούνια πάνω στο πάτωμα δεν άργησα να τον ακούσω, και την επόμενη στιγμή μία ώριμη αδύνατη βυζαρού, με ξανθό μαλλί και λάγνα μάτια, εμφανίστηκε μπροστά μου ντυμένη μ' ένα ολόσωμο σέξυ κόκκινο εσώρουχο, ακολουθούμενη από την τσατσά.
Εβγαλα το προρτοφολάκι μου.
«Θέλετε να περάσετε κύριε;» Ρώτησε η υπηρεσία.
«Κεριά και λιβάνια!...(Είπα από μέσα μου...) Ναι, θα περάσω (απάντησα χαμογελώντας πλατιά˙ όχι όμως τόσο πλατιά ώστε να φανεί το έλλειμμα του δεύτερου προγόμφιου πάνω αριστερά)»
Φυσικά με οδήγησε στο δωμάτιο που πριν λίγο είχε τακτοποιήσει και μόλις την πλήρωσα έκλεισε την πόρτα αφού μου ευχήθηκε να περάσω καλά.
Στον ίδιο ικανοποιητικό χώρο είχα συνευρεθεί παλιότερα με την Ανδριάνα. Πλύθηκα και ξάπλωσα στο καλό στρώμα με το καθαρό κατωσέντονο. Πριμένοντας, άκουγα το τρίξιμο της εξώπορτας που ανοιγόκλεινε και στη συνέχεια τις στιχομυθίες που ακολουθούσαν. Κόσμος έμπαινε, κόσμος έβγαινε.
Η Αλιόνα πάντως μπήκε στο δωμάτιο λίγο πριν συμπληρωθούν 10 λεπτά αναμονής μου. Ηταν φιλική και ευχάριστη. Χωρίς να χάσει χρόνο άρχισε εκείνο που την έκανε ευρύτερα γνωστή. Το γλείψιμο. Ενα γλείψιμο που ξεκινούσε από το εσωτερικό των μηρών καταλήγοντας στα δάχτυλα των ποδιών, ενώ ακολουθώντας αντίστροφη πορεία, έκανε μία στάση στη γεννητική και πέριξ περιοχή, όπου με πολύ σάλιο-πάθος-τέχνη πέτυχε σε απειροελάχιστο χρόνο "ανόρθωση", αγνοώντας την όμως, για να συνεχίσει (γλείφοντας πάντα) στο υπόλοιπο σώμα μέχρι ψηλά, όπου αφού μου ρούφηξε το σαγόνι, πιπίλισε τους λοβούς των αυτιών, μου έγλειψε την ξυρισμένη και αρωματισμένη με πατσουλί μούρη, έδωσε και ένα βαθύ γλωσσόφιλο, επιτρέποντάς μου να γευτώ τον δυόσμο από την τσίχλα που πριν λίγο πρέπει να μασούσε.
Ο πιο πολύς χρόνος αναλώθηκε σε γλειψίματα και φιλιά, αφού μου διευκρίνησε ότι «Δεν δίνω φιλιά, μόνο με σένα το κάνω γιατί φαίνεσαι καθαρός»
Ωραία, ο προγόμφιος δεν έκανε αισθητή την απουσία του!
Για τα μάτια του κόσμου της έριξα και ένα "ιεραποστολικό μανίκι" (με καπότα εννοείται) αλλά η εκτόνωση έγινε στο στόμα της, έπειτα από πίπα, σπαρταρώντας (εγώ) από ηδονή.
Αφού έφτυσε το παχύρρευστο υγρό στον νιπτήρα συζητήσαμε λιγάκι, μαθαίνοντας ότι θα εργάζεται στον συγκεκριμένο οίκο τ' απογεύματα, ενώ τα βράδια θα συνεχίζει στον όροφο του 84 της οδού Φυλής.
Σύνοψη (μέρες που είναι) της συνεύρεσης: Η Αλιόνα ήταν ένα απωθημένο μου και ήθελα να τη δοκιμάσω. Δεν απογοητεύτηκα. Το αντίθετο μάλιστα. Αλλά δεν ξέρω εάν θα ξαναπάω. Πολύ "υγρασία", με "περιποίηση" παντού, και χωρίς την "ασφάλεια" ενός βιβλιαρίου υγείας νιώθω άβολα.
Το δωμάτιο καλό, αλλά ώρες ώρες νιώθεις ότι είσαι στο σαλόνι. Η υπηρεσία ευγενική και καθόλου ενοχλητική.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 02, 2013
Όνομα κοπέλας
Αλιόνα
Φανούρης Τζούρας
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
10 Νοε 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
526
Likes:
3.957
Πόντοι:
14.156
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
04 Μαΐου, 2013
Μη στενοχωριέσαι που γερνάς ρε. Αφού σου σηκώνεται με τη μία,καλά είσαι.Μεγάλο χαμόγελο
L
lithin
05 Μαΐου, 2013
Ωραία κριτική Φανούρη, την απόλαυσα ολόκληρη μέχρι τέλους, από μένα +1, να περνάς πάντα έτσι καλά, γεια σου και σένα lithin παλιόφιλε Μεγάλο χαμόγελο
05 Μαΐου, 2013
«[...] που γερνάς [...]»

Κανένα άλλο συνώνυμο δεν μπορούσες να διαλέξεις;
«Μεγαλώνεις, ωριμάζεις...»
Χα, χα, χα...αστειεύομαι!

Γειά σου φίλε GAMEOVER!
Σ' ευχαριστώ πολύ!
Τί κάνει η όμορφη Θεσσαλονίκη;
Εάν κάποια στιγμή ανέβω προς τα 'κει, θα τα πούμε από κοντά, και με τον jo επίσης.
08 Μαΐου, 2013
καλησπερα χρονια πολλα σε ολους ναι οντως επεστρεψε απο της 2 του μηνα και εγω την επισκεφτηκα αφου ειμαι οπαδος της πλεον μπορω να πω για το τρελοκομειο οτι επαληθευει τον κανονα που λεει οτι η γρια κοτα εχει το ζουμι
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4