Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 81 10
Γενική βαθμολογία

6.0
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

3.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Εχθές είχα στοχοποιήσει την Σοφία-Έλενα-Ρομπέρτα/κουβέρτα-Μίκη-Γαβριέλα.......Γλώσσα
Απλά αντί να τραβήξω μαλακία σπίτι,σκέφτηκα να δώσω 10€ σε αυτήν......όμως όταν την είδα...μάλωνε με τον υπηρέτη και πήρα δρόμο......Μαλακία
Έφτασα στον οίκο και εμφανίστηκε η Αλέξια με ένα καυλωτικό/ολόσωμο σετ εσωρούχων.... Είναι η γνωστή ξανθούλα Ρουμάνα που έχει αναφερθεί από πολλούς άλλους!Κατσικογάμης
Μου άρεσε,έδωσα τα 10€ και πέρασα μέσα...... Μετά από λίγο εμφανίστηκε η κορασίδα με το χαμόγελο (σε κερδίζει)....με φίλησε στο σώμα και μου πέρασε ένα πράσινο προφυλακτικό (μάλλον κατάλαβε ότι είμαι Παναθηναϊκός Κουλ )
Στάση 69 κάνοντας μου ένα καλό τσιμπούκι....και εμένα να γλύφω το ωραίο/καθαρό μουνάκι της)....
1η στάση ιεραποστολικό κοιτώντας με,με τα όμορφα ματάκια της......Κουλ
Αφού είχε περάσει λίγη ώρα την γύρισα πισωκολλητό που όμως η αίσθηση γενικά όπως και στην προηγούμενη στάση,δεν ήταν και η καλύτερη..λόγω της κρέμας.....Θυμός
Ενώ ήμουν έτοιμος να τελειώσω ο τσάτσος βάρεσε την πόρτα (μαύρο στον τσάτσο)....και με έκοψε....συνέχισα όμως για λίγο ακόμα....ώσπου ήρθε το τέλος...Σπασίκλας
Σύνολο 15 λεπτά σχεδόν,η διάρκεια της επίσκεψης.....Μεγάλο χαμόγελο

Συμπέρασμα:

Δεν το κλαις το 10€,μια χαρά είναι για κάτι απλό...σε φάση ξεμπουκώματος.....είναι μια τίμια πρόταση και την συστήνω!
Να πω ότι το έκανα τελείως μηχανικά....γιατί μετά θα πήγαινα (όπως και έκανα),"στο Νταϊάνα" και χρειαζόμουν μια "εκτόνωση"....πριν πάω στην σούπερ κορασίδα....Κατσικογάμης

Δεν με ενδιαφέρει αν μαυρίσετε την κριτική μου,Καλό Πάσχα σε όλους.......ΚατσικογάμηςΚατσικογάμης:zfuckΛύπηακόμα σκέφτομαι την χθεσινή επίσκεψη στο μωρό/Νταϊάνα)......ΓαμήσουΓαμήσουΓαμήσου

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 02, 2013
Όνομα κοπέλας
Αλέξια
Υπηρεσίες
Τιμημένος
123
Πόντοι:
3.090
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
03 Μαΐου, 2013
billy ....... ή Νταιάνα έχθές τό άπόγευμα παρήλαυνε σάν θηλυκια αίγα μπροστά από τό στέκι Χαμόγελο
Περρρρρρρρρπάτημα γκέισας ......... ύποκλίνομαι φίλε !!!!!!!
03 Μαΐου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Μου τα είπε ο Τσαρο/Πρόεδρος,φίλε μου!!!ΈρωταςΈρωταςΈρωτας
03 Μαΐου, 2013
μια θετικη ψηφος απο μενα Μπιλυ,Καλο πασχα μαν!
keep walking....ΚουλΚουλΚουλ
03 Μαΐου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Thanks dimmits,καλά να περνάς...............Γερο-μύστης
04 Μαΐου, 2013
σε ξαναψηφισα μικρε Γερο-μύστηςΓερο-μύστης
04 Μαΐου, 2013
+1 και από μένα , δεν είμαι 100% σίγουρος αλλά έχω την εντύπωση ότι η Αλεξία δεν είναι Ρουμάνα.
04 Μαΐου, 2013
Νταϊάνα who?
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7