Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 252 10
Γενική βαθμολογία

7.1
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Η επισκεψη πραγματοποιηθηκε στον συγκεκριμενο οικο λιγο μετα τις 12 το βραδυ.Καθως ειχα κανει μια βολτα στη φυλης και δεν ειχα βρει κατι αξιόλογο αποφασεισα να καταθεσω στην εμμανουελα.Η εμμανουελα ειναι μια νεαρη νοστιμουλα κοπελα μικροκαμωμενη κοπελιτσα γυρω στο 1.60-1.65 μαυριδερη πιθανως να ειναι τσιγκανορουμανακι με μια συμπαθητικη φατσουλα αλλα το δυνατο της σημειο ειναι ο απιστευτο κωλος της που κολαζει και άγιους ΈρωταςΈρωτας.Μολις μπηκα στο σαλονι η εμμανουελα αρχισε να τριβεται στο εργαλειο μουΝτροπήτελικα δεν αντιστάθηκα και περασα στο δωματιο.Το δωματιο θα ελεγα οτι ηταν σχετικα καθαρο με τον μεσο όρο της φυλης.Οταν μπηκε μεσα συτηθηκαμε και εκατσε στο κρεβατι γονατιστη και με αγκαλιασε ενω εγω της ετριβα το κωλαρακι της.Πηγα να τη φιλήσω στο στομα απο περιέργεια καθως ειχα διαβασει απο προηγούμενους οτι δινει γλωσσοφιλα αλλα σε εμενα αρνηθηκε να μου δωσει.Μαλιστα μου ειπε οτι δεν δινει καθολου.Μολις το ακουσα αυτο μου ηρθε να βαλω τα γελια αλλα συγκρατήθηκα.Τα προκαταρκτικα της ηταν φτωχα με πεξειμο στο εργαλειο μου καθως δεν μου ειχε σηκωθεί πληρως και με λιγα φιλακια στο στηθος μου.Μολις ειδε οτι μου σηκώθηκε περασε σκουφακι και μου ξεκινησε μια μετρια πιπουλα με αρκετη χρήση χεριου.Μαλιστα την ρωτησα αν κανει 69.μου ειπε οτι κανει αλλα ειχει βαλει αρκετη κρεμα.οταν της ειπα να την σκουπισει μου ειπε οτι δεν εχει αρκετο χρόνο στη διαθεση της.δηλαδη ουτε καν μπηκε στον κοπο να την σκουπισει σε εκεινο το σημειο με εκνευρισε Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!.Μολις τελειωσε την πιπα της το γυρισαμε σε ιεραποστολικο.Οπου εκει ειχε αρκετα καλη συμμετοχή παρολο που εχει καθε μερα διπλοβαρδια οπως μου ειπε.Οι επομενες στασεις που ακολουθησαν ηταν αυτη απο επανω και πισοκολητο.Δεν μπουρουσα να πω και στις 3 στασει ειχε καλη συμμετοχη.Ομως παλι στο τελος με ξενερωσε οταν δεν ειχε περασει καν το 10λεπτο και μου ειπε οτι δεν μπορει να κατσει για πολυ ακομα.Μαλιστα με ρωτησε αν παω καλα.οταν την ρωτησα γιατι η απαντηση της ηταν οτι ολοι τελειώνουν μαζι της.
Υ.Γ οταν εφυγα μου αφησε η εμμανουελα μια γλυκοπικρη γευση καθως πειστευα οτι θα μπορουσενα αποδωσει καλυτερα.ισως μπορω να την δικαιολογησω καθως σχεδον καθε μερα εχει διπλοβαρδια.Μαλον θα της δώσω μια δευτερη ευκαιρια.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 27, 2013
Όνομα κοπέλας
Εμμανουέλα
Υπηρεσίες
J
Κριτικές:
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
29 Απριλίου, 2013
Να προλαβεις να πας μεχρι και την Μ Τεταρτη,γιατί μετά φευγει για διακοπές απ΄οτι μου είπε!
01 Μαΐου, 2013
πολυ μετρια πραγματα σιγα την ωραια συναγωνιστες τετοια ακριβως φατσα και στυλ τσιγγανορουμανας βλεπεις στο μεταξουργειο και πολλες φορες καλιτερες εγω προσωπικα δεν εχω περασει μαζι της γιατι απο οτι διαβαζω προκειτε για αλλοπροσαλη συμπεριφορα στο δωματιο αν ειχε 10ευρω ισως δοκιμαζα αλλα στην χωρα που τα εχουν ισοπεδωσει ολα σε μισθους οχιτο20ευρω δεν πρεπει να το πεταμε τοσο ευκολα
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2