Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 115 10
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Η νταιανα ειναι μια λεπτη μελαγχροινη κοπελα με κορμι ελαφινας με 1,5 στηθος,και βαδισμα που θυμιζει τη ρενατα του hotscorpios για τους παλιοτερους,με μαυρα μαλια
Στη κοπελα αυτή λοιπον εδωσα το εικοσαρικο και περασα στο δωματιο.Αν μπορουσα να βαλω ένα τιτλο για την εμπειρια,θα ηταν ..Λιγο αλλα καλο!
Η κοπελα ειχε αυτό τον ερωτισμο που μου αρεσε και στη βικτωρια από διδυμου 16 που περασα προσφατα.Φιλια στο κορμι,χαδια,ερωτικη φωνη και σιγοψιθυρισματα για το αν θελω τρυφερα η’ εντονα το στοματικο και το σεξ γενικοτερα..Της ζητησα πρωτα ν ανεβει από πανω μου,επεμβαινοντας στο ρυθμο όταν επρεπε,πισωκολλητα και μπρουμητα στη συνεχεια και κατοπιν ιεραποστολικα.Ολα καλα, αλλα θα ηθελα μια μεγαλυτερη διαρκεια στην ενταση της συμμμετοχης της,γι αυτό και ο τιτλος Λιγο αλλα καλο.
Συνολικα περασα παντως καλα και πιθανον να τη δοκιμασω ξανα.
Δευτερη επισκεψη στη νταιανα σημερα το απογευμα,για μια καταθεση που ειχε εντυπωθει στο μυαλο μου από το μεσημερι της παρασκευης που ειχα βρεθει με τη βαλερια
Ωραιο ξεκινημα και παλι,με χαδια και φιλια στο κορμι,και πλησιασμα των χειλιων της στα δικα μου,σαν να θελει να τα φιλησει.Απο την άλλη παραπονιεται αν αναφερει καποιος για φιλια στο στομα,αλλα της αρεσει να παιζει με τους παρτενερ πελατες της.Δεν εκανα καμια κινηση να τη παρακαλεσω,γιατι αυτό που ηθελα το ειχα παρει τη πρωτη φορα..
Μετα από συντομο στοματικο κατευθειαν πισωκολλητα για αρκετα λεπτα,χωρις να μπορω να ψυχολογησω αν πραγματικα της αρεσει η’ κανει αγγαρεια.Ο χρονος σ αυτή τη σταση ηταν αρκετος,με διαφορετικες ως προς το υψος στασης του σωματος της,και κατοπιν ιεραποστολικα,με ωραιους ρυθμους,διχως ωστοσο δυστυχως ν ανεβαινουν από μερους της,αν και το ηθελα.Αντιθετα,στη δικη μου περιπτωση και αυξανοντουσαν,και θα ελεγα ότι ζητουσα μια πιο ξεφρενη συμμετοχη και κατασταση και από τη δικη της πλευρα.
Τελειωμα πλαγιαστα,με περισσοτερο φανερη την επιθυμια της για να τελειωσω,αλλα προς τιμη της,χωρις να εγκαταλειπει τον αγωνα
Συμπερασματικα,μια κοπελα που προφανως εχει καταλαβει ότι μετραει,και προφανως εχουν βοηθησει καποιοι συναγωνιστες να αισθανεται ότι βρισκεται σ ένα υψηλο επιπεδο εμφανισης και δουλειας.Ομως δεν είναι ετσι και νομιζω ότι η κοπελα,σ επιπεδο επαγγελματικων υπηρεσιων,νομιζω ότι ζει μια ψευδιασθηση,να κατεβει λιγο από εκει που βρισκεται,και να προσπαθησει περισσοτερο,αν την ενδιαφερει εκτος από εντυπωσιακη να εξασφαλισει και μακρα σταθεροτητα στη δουλεια της

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 28, 2013
Όνομα κοπέλας
Νταϊάνα
xilnik
Πορνορεπόρτερ
210
Πόντοι:
13.165
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 ZeroTolerance, bakalhs

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
29 Απριλίου, 2013
"Συμπερασματικα,μια κοπελα που προφανως εχει καταλαβει ότι μετραει,και προφανως εχουν βοηθησει καποιοι συναγωνιστες να αισθανεται ότι βρισκεται σ ένα υψηλο επιπεδο εμφανισης και δουλειας".

Τα είπες όλα.....Κουλ
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1