Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 164 10
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

4.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
μιλαμε για γυναικα με αρχ.....! οχι αρχ..... γυναικα!!παιδια τροχαδην να προλαβετε να φατε αυτο το μωρακι!!!πηγα σημερα κατα τις 19:00 περιπου απογευματινη βαρδια και φυσικα ειναι ακριβως οπως τα λεει και ο προηγουμενος φιλος!στριπτιζακι μεσα, παιζει με το μουνακι τις, οπου σιγα σιγα ερχετε απο πανω πιανει το πουτσο στο χερι το φτυνει κανονικα για να σε καυλοσει τρελα υποθετω και ξεκιναμε κανονικα φουλ προγραμμα!απο τα λιγα πραγματικα καλα μωρα μεσα στο δωματιο!!!πηγαινω 12χρονια στην οδο φυλης μπορω να πω οτι συγκαταλεγεται μεσα στα κορυφαια της οδου τα τελευταια χρονια!!!ειναι και αυτη που με κανει να γραψω πρωτη φορα στη σελιδα εδω μαγκες!!!αν και μελος δεν εχω γραψει ποτε!!!εμφανιζομαι μονο οταν υπαρχει πραγματικα λογος!!!και ενας βασικος ειναι και αυτο το μουνι!!! τρεχτε λοιπον να προλαβετε!!! Υ.Γ δεν θα σας πω τον τροπο ο καθενας εχει το δικο του τροπο να κανει καποια πραγματα μεσα στο δωματιο απλα θα σας πω οτι γευτηκα για πολυ λιγο το μουνακι της με τη γλωσσα μου και επειδη αργουσα να τελειωσω εσκεμενα φυσικα μου εβγαλε την καποτα και την εκανα μπανιο στα βυζακια της!!! ολα εχουν τον τροπο τους μαγκες!!! θα επανελθω παλι μονο οταν υπαρχει σοβαρος λογος!!!ciao!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 01, 2008
Όνομα κοπέλας
Έλλη
Μέλος
1
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού