Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 183 10
Γενική βαθμολογία

8.7
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Το τελευταίο καιρό πραγματοποιώ επισκέψεις σε κοπέλες που δεν έχω επισκεφτεί στο παρελθόν,αλλά τις επιλέγω από τις τσάρκες που κάνω...Σήμερα "μελετώντας" τα προγράμματα του site δεν έβρισκα κάποια κοπέλα νέα η οποία να μου κάνει το απαραίτητο "κλικ" για να πραγματοποιήσω επίσκεψη...Έτσι άφησα κάπως τα "πειράματα" και είπα να επισκεφτώ μία κοπέλα που πραγματικά σε παλαιότερες επισκέψεις μου έχω φύγει αρκετά ικανοποιημένος...

Τσεκάροντας τηλεφωνικά αν όντως όπως λέει το πρόγραμμα η Αλίκη θα βρίσκεται στο εν λόγω ίδρυμα κατηφόρισα προς κέντρο...Παρκάρισμα εύκολο καθώς τη Κυριακή το μεσημέρι στη περιοχή υπάρχει ησυχία.Με υποδέχτηκε η ευγενική υπηρεσία και με τοποθέτησε στο σαλόνι καθώς η Αλίκη ήταν στο δωμάτιο με συναγωνιστή...Μετά από λίγα λεπτά η Αλίκη βγήκε από το δωμάτιο φορώντας ένα σέξυ σετ εσωρούχων σε μαύρη απόχρωση.Με ένα ναζιάρικο βλέμμα ήρθε στα πόδια μου και με ρώτησε πότε θα περάσω μαζί της καθώς το τελευταίο καιρό περνάω μόνο για τσάρκα...
Για όσους δεν γνωρίζουν την Αλίκη πρόκειται για μία μελαχρινή κοπέλα με μαλλιά κάτω από τους ώμους,όμορφο σώμα με τέλειες κατά τη γνώμη μου αναλογίες,στήθος που ανταποκρίνεται στα χάδια,όμορφη περιφέρεια και συμπαθητικό πρόσωπο.(Να σημειώσω πως αρκετοί από εσάς θα την γνωρίζουν ως Μαριάννα όπου εργάζεται στην αλυσίδα Βριλησού 36,Μεγ.Αλεξ.133 κτλ...).

Δεν υπήρχε περίπτωση να μην περάσω στο δωμάτιο καθώς είχα έρθει για την Αλίκη.Έτσι χωρίς δεύτερη σκέψη με την επιλογή του απλού προγράμματος πέρασα στο "μεγάλο" δωμάτιο του ιδρύματος.Αν και αρκετές φορές έχω επισκεφτεί το χώρο αλλά δεν έχω περιγράψει, καθώς δεν έγραφα τότε κριτικές.Λοιπόν,μεγάλο δωμάτιο σε κόκκινες αποχρώσεις,με ειδικό χώρο ντουζ,ρυθμιζόμενο φωτισμό,κρεβάτι με κεφαλάρι,πετσέτα και όλα τα απαραίτητα που έχει ένα δωμάτιο στουντιακού χαρακτήρα με μόνη απουσία το νιπτήρα...

Αφού έκανα ένα σύντομο μπάνιο ξάπλωσα για να περιμένω την Αλίκη.Μετά από ολιγόλεπτη αναμονή ήρθε κοντά μου τυλιγμένη με μία πετσέτα καθώς μόλις είχε βγει από το ντουζ...Δεν αργήσαμε να ξεκινήσουμε και έτσι αρχίσαμε τις περιπτύξεις με την Αλίκη να αφαιρεί τη πετσετούλα που κάλυπτε το σώμα της...Ξεκινήσαμε με φιλιά στο στόμα,δυνατές αγκαλιές,πιπίλισμα στο στήθος της για ώρα,το οποίο και έδειχνε να απολαμβάνει.Δεν έχανα την ευκαιρία και για δαχτυλοσκοπήσεις καθώς τα στησίματα της ήταν άψογα σε σημείο που δύσκολα κάποιος αντιστέκεται...Πέρασμα του προφυλακτικού και έναρξη στοματικού,βαθύ υγρό,με σωστές χρήσης της γλώσσας χωρίς να γίνεται μονότονο ενώ αρκετή ώρα ασχολήθηκε με την ευρύτερη περιοχή και τα α@@@κια σε σημείο που κάποια στιγμή τη σταμάτησα καθώς θα είχαμε πρόωρο τέλος στη συνάντησή μας...
Έναρξη στο σεξ με την Αλίκη στα τέσσερα μία στάση που προτείνεται,συνέχεια στα πλάγια ανταλλάζοντας και κάποια γλωσσόφιλα.Τελευταία στάση το ιεραποστολικό όπου με αληθοφανείς αναστεναγμούς αλλά και γρήγορους ρυθμούς μας βρήκε το τέλος...

Παραμείναμε ξαπλωμένοι για ώρα και συζητήσαμε για διάφορα θέματα σε ευχάριστο και φιλικό κλίμα χωρίς ίχνος βιασύνης από πλευράς της.Αφού ετοιμάστηκα και βγήκα από το δωμάτιο με περίμενε και με συνόδεψε μέχρι την εξώπορτα όπου και ανανεώσαμε το ραντεβού μας για το μέλλον...(Αν όχι στο δωμάτιο σύντομα σε κάποιο σαλόνι...)

Συμπερασματικά,μία κοπέλα που όποτε την επισκέπτομαι φεύγω αρκετά ικανοποιημένος και με "άδειες δεξαμενές" καθώς όπως έγραψα στο τίτλο πρόκειται για δυναμίτη...Πιστεύω πως αξίζει μία επίσκεψη καθώς πολύ δύσκολα έως ακατόρθωτα κάποιος δεν θα περάσει καλά κοντά της...

Αυτά έγιναν στη συνάντηση μου με την Αλίκη,τώρα εσείς μπορεί να έχετε διαφορετική άποψη...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 21, 2013
Όνομα κοπέλας
Αλίκη
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ
Τιμημένος
739
Πόντοι:
36.618
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 dourosladers, n.smirni76, John.Greek και 2 άλλα μέλη