Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 195 10
Γενική βαθμολογία

5.8
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

2.0
Σχέση αξίας/κόστους

4.0
Επισκεψη σημερα στην νεα στο χωρο της δεσποινιδος Ανκα με απογοητευτικα αποτελεσματα.
Αρχιζω με τα βασικα,η Ανκα ειναι μια ψηλη κοπελα καστανοξανθη με ωραιο κορμι και υφη δερματος.
Η υπηρεσια στο σαλοναρισμα την παρουσιαζει σαν ρωσσιδα απο την μοσχα αλλα η Ανκα στο δωματιο μου ειπε οτι ειναι
απο την πολωνια,(πρεπει να συννεοηθουν).Η Ανκα ηρθε στο δωματιο και απο την πρωτες κουβεντες καταλαβα οτι
ουτε μιση λεξη δεν ξερει ελληνικα,στα αγγλικα λοιπον μου ειπε οτι ειναι απο πολωνια ειναι 20 χρονων και δεν εχει δουλεψει
σε καποιο αλλο οικο εδω..
Στο κρεββατι τωρα και ενω ειχα ορεξη για γλειφομουνιασμα η Ανκα μου ηρθε με το μουνι τιγκα στην κρεμα οποτε το ονειρο
πεταξε πριν καν αρχισει,εαν θελετε να την γλειψετε πρεπει να το πειτε απο πριν στην υπηρεσια.
Ακολουθησε πιπα βαθια και σφιχτη με αναστεναγμους και καρφωματα στα ματια και με πολυ χερι ομως...
Την εβαλα στα 4 οπου στα μετρια προς δυνατα χτυπηματα τραβιοταν μπροστα για να τα αποφευγει...η αισθηση
της κρεμας εκανε το μουνι της να φαινεται πολυ χαλαρο,
απο μονη της πηρε πρωτοβουλια χωρις να της πω εγω και γυρισε σε κανονικη σταση.
Εχει ωραιες βυζαρες 2,5ρες που ειναι αρκετα στητες,σε ζουληγμα που τους εκανα στο βαθος γινονται σκληρες
πρεπει να ειχε πολυ καλο χειρουργο,ετσι μου φανηκε...με μια πρωτη ματια φαινονται φυσικες παντως.
Φαινεται οτι δεν της αρεσει το γλειψιμο στα βυζια καθως με παρακινουσε να την γαμησω και οχι να γλειφω
και οταν περασα απο το ενα βυζι στο αλλο αυτη με το ενα χερι της σκουπιζε το βυζι που εγλειφα πιο πριν.
Σε εκεινο το σημειο η υπηρεσια φωναξε απ΄εξω την κοπελια με το ονομα της...κοιταξα το ρολοι μου και
ειχαν περασει μονο 5 λεπτα!!!!Αυτη με κοιταξε και μου ειπε οτι εχω μονο ενα λεπτο ακομα.... (ελεος)!!
Της ειπα οτι βιαζεται πολυ η υπηρεσια αλλα δεν απαντησε, την αγκαλιασα σε ιεραποστολικη σταση κα με γρηγορο
και αγχωτικο γαμησι καταφερα να χυσω μετα απο 2-3 λεπτα.
Αυτα για την Ανκα που εγω δεν προκειται να ξανατιμησω... ελπιζω να περασετε καλυτερα απο εμενα και καποιος να κανει
καμμια κομπλα στην τσατσα...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 21, 2013
Όνομα κοπέλας
Άνκα
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
517
Πόντοι:
41.129
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 2 review reaction 1 sweeper, LanciaRallye037, mad_max και 4 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
22 Απριλίου, 2013
Τι παλτό ρε Μήτσο.............Money MouthMoney MouthMoney Mouth
22 Απριλίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

δε γαμιεται.....ελπιζω να στρωσει με τον καιρο !
22 Απριλίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Την τσα2,άσ'την πάνω μας........Κουλ
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3