Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.1 69 10
Μπουρδέλα
74039
Γενική βαθμολογία
6.3
Εμφάνιση κοπέλας
10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
2.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Καλά η Ναόμι είναι τοπ μουνί. Μουναρομούναρος ψηλή με σπαστό μαλλί ένα βυζί βγαλμένο από φαντασίωση βυζολάγνου. Μεγαλο μέτριο σε μέγεθος αλλά ολόστητο με όμορφη ρώγα και φοβερό στην αφή κ το ζούληγμα. Ο κώλος της είναι πεταχτός τελείως και απίστευτα σέξυ, και το σώμα της γενικά σφιχτό χωρίς να έχει γυμναστεί φαντάζομαι δηλαδή τα έχει τα πιο σέξυ γονίδια που μπορούσε να έχει. Εμφανισιακά είναι το 10άρι για τα προσωπικά μου γούστα τουλάχιστον.. Όταν μπήκα μέσα μου έκανε εντύπωση ότι τσάτσος ήτανε ένας νεαρός αλλοδαπός γύρω στα 20-25 από Ρουμανία προφανώς αλλά κ πιό μεγάλη εντυπώση που ένας πάκης ήτανε μέσα στο δωμάτιο της υπηρεσίας μαζί με αυτόν τον τσάτσο κ την Ναόμι. Σκάει μύτη η Ναόμι τελωσπάντων κ παθαίνω πλάκα, ανεβαίνω πάνω στο δωμάτιο κ περίμενα όταν μπήκε με τη μία έπεσε πάνω μου κ μου τριβότανε οπότε λέω ωραία ξεκινήσαμε καλά. Της πρότεινα να τον βάλει ανάμεσα στα βυζιά της αλλά δεν ήθελε κ απαντούσε φωνάζοντας με ενα παιδικό-εφηβικό στυλ που ήτανε αρκετά ντεκαυλέ. Ο συνδυασμός αυτών κ το ότι καθυστέρησε υπερβολικά στη διαδικασία να γρασσάρει το μουνί της με κρέμα έκαναν τη πίεση του πούτσου να ψιλοχαθέι κ να μην μπορεί να μπει στο σφιχτό ομολογουμένως νεανικό μουνάκι της. Εκεί άρχισε να φωνάζει κ να ουρλιάζει λέγοντας διάφορα μπινελίκια προφανώς στη γλώσσα της πράγμα που δεν βοηθούσε τη κατάσταση καθόλου. Μετά από αρκετή ώρα αφού την κατεύθυνα για λίγο έστω ψεύτικη GFE κατάσταση ο πούτσος έγινε κάγκελο σε δευτερόλεπτα κ την τον έβαλα. Επείδη είχε γίνει όλο αυτό το σκηνικό σκέφτηκα να εκμεταλευτώ το χρόνο μου στο έπακρο και καθυστερόυσα όσο μπορούσα την εκσπερμάτωση με τη Ναόμι να μου κάνει παρατήρηση να τελειώσω 2-3 φορές αλλά αγνοόντας την. Στο τέλος κ ενώ ετοιμαζότανε να φύγει της είπα να προσπαθήσει να χαμογελάει στο κόσμο που έρχεται κ όχι να φωνάζει κ αυτή μου απάντησε στα ρουμάνικα μάλλον καμιά μαλακία ακόμα. Στην ώρα προς το τέλος η δεύτερη πουτάνα του μαγαζιού φώναζε το όνομα της Ναόμι κανάδυο φορές για να τελειώνει κ να κατέβει με την ναόμι να απαντάει ουρλιάζοντας στην γλώσσα της ενώ εγώ τη γαμούσα. Μπουρδέλο στην κυριολεξιά η κατάσταση...
Αυστήρα κ μόνο οποίος πάει για να γαμήσει ένα υπέροχο νεαρό κ τέλεια φτιαγμένο σώμα.
Αυστήρα κ μόνο οποίος πάει για να γαμήσει ένα υπέροχο νεαρό κ τέλεια φτιαγμένο σώμα.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 17, 2013
Όνομα κοπέλας
Ναόμι
Maaneskyggen
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού