Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 115 10
Γενική βαθμολογία

7.1
Εμφάνιση κοπέλας

9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Έκτακτη καταδρομική για ξεφόρτωμα αλλά σήμερα δεν πήγαν τα πράγματα όπως θα ήθελα.
Το σπιτάκι αυτό μου είχε κεντρίσει το ενδιαφέρον λόγω του ότι μοιάζει αρκετά με στούντιο. Το σαλόνι, λίγο τα δωμάτια, ο φωτισμός... αλλά ώς εκεί. Παρασύρθηκα από την όμορφη Λάουρα και έδωσα το παράβολο.
Η κοπέλα είναι ξανθιά ψηλή με μικρό βυζάκι και ωραίο πίσω σύστημα.
Μπήκε στο δωμάτιο μου συτήθηκε, γδύθηκε απότομα, έκατσε δίπλα μου και άρχισε να με πασπατεύει στην επίμαχη περιοχή κάπως άτσαλα. Σε μόριο με 50% στύση πήγε να βάλει προφυλακτικό λέγοντας μου να την βοηθήσω κιόλας.
Αφού τα καταφέραμε παρέα να βάλουμε προφυλακτικό, με πλησίασε και μου πήρε μια πίπα αδιάφορη, και ενώ προσπάθησα να βάλω λίγο δαχτυλάκι εκείνη τραβήχτηκε.
Τι να κάνω, υπομονή μέχρι να τελειώσει η πίπα, και αφού τελείωσε με ρώτησε το κλασσικό "πως θέλεις?" της είπα μπροστά και άρχισα να σφυροκοπάω όσο μπορώ σε ένα μουνί γεμάτο κρέμα. Ωραία λέω.
Γύρισμα στα 4 τουλάχιστον να βλέπω τον όμορφο κώλο της όπου και κατέθεσα.
Ντύθηκε μου είπε ευχαριστώ και διακτινίστηκε σαν τον Δρ σποκ ένα πράμα στο σταρ τρεκ.
Αυτά τα σύντομα, συνήθως είμαι πιο αναλυτικός, αλλά τώρα δεν έχω κάτι άλλο να γράψω.
Ότι έγινε έγινε, και εις άλλα με υγεία.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 15, 2013
Όνομα κοπέλας
Λάουρα
Kerveras
Τιμημένος
91
Πόντοι:
5.435
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 n.smirni76

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
17 Απριλίου, 2013
θα συμφωνήσω με αυτά που περιγράφεις....
η Λάουρα ανήκει στην κατηγορία γαμάω ένα κορίτσι με καλό κορμάκι και μέχρι εκεί...
πάντως έχει φοβερό κώλο.
17 Απριλίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Αυτός ο κωλος με παρέσυρε και μπήκα. Και όπως σωστά λες και εσύ, μικρός είμαι θα μάθω Μεγάλο χαμόγελο
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2