Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.2 77 10
Γενική βαθμολογία

6.9
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Πρωί Σαββάτου και εγώ έμπαινα στην αυλή του 63 της οδού Κολοκυνθούς. Ο εξωτερικός φανός από το υπερυψωμένο ισόγειο στο βάθος δεξιά ήταν σβηστός (ανοίγει αργότερα αυτός ο οίκος) Το αριστερό υπερυψωμένο ισόγειο όμως είχε το φως του αναμμένο. Ανέβηκα τα λίγα σκαλοπάτια και εισήλθα στον προθάλαμο προχωρώντας προς το άδειο σαλόνι.
Καλημέρισα δυνατά, αλλά εκτός από τον Γιώργο Γιαννιά που δήλωνε «ερωτευμένος» δεν άκουσα κάτι άλλο. Κάθισα.
Ελάχιστα μετά, το υφασμάτινο παραβάν αναδεύτηκε˙ μία ευτραφής, μέτριου ύψους γυναίκα, που φορούσε μαύρο μεσοφόρι και πατούσε σε ψηλοτάκουνα εμφανίστηκε...
–Καλημέρα μωρό μου!
Τα κοκκινωπά σπαστά μαλλιά της έφταναν μέχρι τους ώμους, είχε συμπαθητικό πρόσωπο, μεγάλο στήθος, κωλάρα, μπουτάρες και μιλούσε σταθερά με ένα αδιόρατο...αξάν, που λένε και οι μορφωμένοι.
–Καλημέρα!
–Είμαστε δύο κοπέλες αγάπη μου˙ τσιμπουκάκι, μουνάκι, πισωκολλητό, ισπανικό, ελεύθερα πιασίματα, 10 ευρώ μόνο. Εχει και παρτουζίτσα, (Εκείνη τη στιγμή έκανε την εμφάνισή της και η έτερη εταίρα, φορώντας ένα μπλε κομπινεζόν. Επρόκειτο για μία επίσης βαριά, αλλά κάπως πιο αψηλή γυναίκα, με ίσια καστανά μαλλια, όχι άσχημο πρόσωπο, μεγάλο στήθος.) Αμα δεν θέλεις παρτούζα μωρό μου παίρνεις μία από εμάς και περνάς ωραία.
–Και πώς είναι τα ονόματά σας; Πώς σας λένε;
–Μαρία (έδειξε τον εαυτό της) Στέλλα (έδειξε την άλλη κοπέλα)
–Μαρία εσύ και Στέλλα εσύ...Οπότε...Ναι...Εντάξει...
–Μαύρο, μπλε. Διαλέγεις. Χα, χα, χα...ή "πάμε" και με τα παπούτσια˙ ασπρόμαυρο, κόκκινο...χα, χα, χα...
–Εντάξει θα περάσω...θα περάσω με σένα (έδειξα τη Μαρία)
–Εγώ είμαι με το μαύρο, χα, χα, χα...Λοιπόν, έλα να σε πάω και στο διπλό κρεβάτι μωρό μου. Αμα θες μωρό μου παίζει και παρτουζίτσα˙ δύο στόματα, δύο μουνιά, τέσσερα βυζιά, τέσσερα χέρια θα περάσουμε τρέλα!...
–Χε, χε, δεν αμφιβάλλω...Πού περνάω, εδώ;
–Ναι μωρό μου περνάς και σου έρχομαι και εγώ.
Κλείνοντας η πόρτα είδα ότι βρισκόμουν μέσα σ' ένα όμορφο και καθαρό δωμάτιο με άσπρες κουρτίνες. Απ' τ' ανοιχτό παράθυρο η κίνηση της Κολοκυνθούς γινόταν αρκετά αισθητή.
Η Μαρία δεν άργησε να χτυπήσει διακριτικά τη θύρα. Μόλις είχα τελειώσει το πλύσιμό και ετοιμαζόμουν να δοκιμάσω το κρεβάτι˙ το στρώμα του οποίου ήταν ένα αίσχος! Λεπτό σαν σεντόνι. Μου είπε ότι είχαν παραγγείλει καινούρια και τα περίμεναν.
Ολόγυμνη γονάτισε πλάι μου και ετοιμάστηκε να εφαρμόσει την περικαυλίδα στο "κοιμισμένο" πέος μου. Δεν αρνήθηκε τα προκατακτικα που της πρότεινα αντ' αυτού˙ τα οποία συμπεριελάμβαναν τυπικά φιλάκια και γλειψιματάκια σε θηλές, στήθος και λαιμό, με κάποια επιφανειακά χαδάκια στο σώμα και στ' αρχίδια. Εγώ χούφτωνα και δαχτυλοσκοπούσα κανονικά.
Σύντομα περάσαμε και στο στοματικό. Το λάστιχο ξετυλίχθηκε με τα δάχτυλα και μετά από λίγο η στύση μου ήταν πια γεγονός.
«Μωρό μου, άμα με αφήσει εκεί θα σε χύσω με το τσιμούκι˙ γι' αυτό πάμε να ξεκινήσουμε!...»
Καθώς έβαζε λιπαντική γέλη με είδε που παλινδρομούσα τη χούφτα κατά μήκος του πέους μου και με χιούμορ μου είπε ότι δεν υπήρχε ανάγκη να το κάνω αυτό, διότι σε λίγο θ' αναλάμβανε το μουνί της. Εγώ κατάλαβα ότι, όπως πολλές πουτάνες, επιδιώκει το προφυλακτικό να εισέρχεται στον κόλπο χωρίς να το έχει προηγουμένος αγγίξει ο πελάτης, προφανώς φοβούμενη μολύνσεις.
Πρώτα την πήρα στη στάση τη γελαδάρισσας, μετά στην ιεραποστολική και τέλος "της τα έδωσα" στο πισωκολλητό γονατιστό, ραπίζοντας ταυτοχρόνως την κωλάρα της.
Μέσα καθισε σίγουρα πάνω από 10 λεπτά. Πριν φύγει έμαθα ότι στο μαγαζί δουλεύει ενάμιση μήνα, στην καταγωγή είναι μισή Ελληνίδα και μισή Αλβανίδα (εγώ γράφω ότι μου είπε) είναι 26 Μαΐων και ότι η βάρδια της τελείωνε στις 12 το μεσημέρι.
Συνοψίζοντας τα της συνεύρεσης, έχω να πω ότι παρόλη την απουσία, πρακτικά, του στρώματος, δεν ένιωσα το βάρος της να με "συνθλίβει" πάνω στις τάβλες του κρεβατιού˙ αντ' αυτού η κοπέλα ήταν ικανοποιητική στις ερωτικές της υπηρεσίες, ευχάριστη και φιλική, προσφέροντάς μου μία τυπική ερωτική επαφή μεταξουργείου «για να φύγουν τα χοντρά» που λένε.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 13, 2013
Όνομα κοπέλας
Μαρία
Φανούρης Τζούρας
Πορνορεπόρτερ
526
Πόντοι:
14.156
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια