Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.2 160 10
Μπουρδέλα
218404
Γενική βαθμολογία
8.8
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
Ο συγκεκριμένος χώρος πάντοτε μου άρεσε, γιατί είναι σε διακριτικό και ήσυχο σημείο και δεν είναι υπόγειος. Το μεγάλο ατου του όμως είναι η καθαριότητα και τα σχετικά άνετα δωμάτια. Με το που εισέρχομαι στο χώρο, αντικρύζω την ευγενική υπηρεσία να μου παρουσιάζει την κοπέλα ονόματι Ανίτα. Η κοπέλα είναι Ρωσσίδα καστανόξανθη, ομορφούλα, γύρω στο 1.70 ύψος, καλό σωματότυπο αλλά μου άρεσε το τούτο της που λέμε οι Έλληνες. Δηλαδή στόμα, χείλη και πηγούνι. Θα την γούσταρα παρέα μου σε κανά μπριτζολάδικο, γιατί το τούτο της θα έχει πολύ φάση να τρώει δύσκολα κρέατα.
Η Ανίτα λοιπόν, είναι περίπου 25 χρονών και δούλεψε απ'ό,τι μου είπε για κάποια χρόνια στα υπόγεια της Αλκιβιάδου. Φορούσε κόκκινο φόρεμα και εσώρουχα του ιδίου χρώματος. Ξεχώρισα και τις κόκκινες βαμβακερές επικαλαμίδες, προφανώς για να είναι ζεστά τα πόδια της.
Ξεκίνησε πολύ χαλαρά, με καλό Ισπανικό και φιλάκια ερεθιστικά παντού. Με ρώτησε αν ήθελα πίπα άνευ προφυλακτικού και απάντησα καταφατικά. Χρησιμοποίησε μωρομάντηλο και καλώς έπραξε. Η πίπα της είναι μεν υγρή όχι όμως βαθιά. Παρόλα αυτά, έγλειψε πολύ καλά τα μπαλάκια. Ακολόυθησε στάση 69, όπου απαγορεύονται οι δαχτυλοσκοπήσεις. Στη συνέχεια ζήτησα πισωκολλητό όπου και ολοκλήρωσα.
Σε γενικές γραμμές μου άρεσε η Ανίτα. Η αλήθεια είναι ότι στην τιμή των 20 ευρώ δεν έχω μεγαλύτερες απαιτήσεις, οπότε είναι βέβαιο ότι θα την ξαναεπισκεφτώ.
Η Ανίτα λοιπόν, είναι περίπου 25 χρονών και δούλεψε απ'ό,τι μου είπε για κάποια χρόνια στα υπόγεια της Αλκιβιάδου. Φορούσε κόκκινο φόρεμα και εσώρουχα του ιδίου χρώματος. Ξεχώρισα και τις κόκκινες βαμβακερές επικαλαμίδες, προφανώς για να είναι ζεστά τα πόδια της.
Ξεκίνησε πολύ χαλαρά, με καλό Ισπανικό και φιλάκια ερεθιστικά παντού. Με ρώτησε αν ήθελα πίπα άνευ προφυλακτικού και απάντησα καταφατικά. Χρησιμοποίησε μωρομάντηλο και καλώς έπραξε. Η πίπα της είναι μεν υγρή όχι όμως βαθιά. Παρόλα αυτά, έγλειψε πολύ καλά τα μπαλάκια. Ακολόυθησε στάση 69, όπου απαγορεύονται οι δαχτυλοσκοπήσεις. Στη συνέχεια ζήτησα πισωκολλητό όπου και ολοκλήρωσα.
Σε γενικές γραμμές μου άρεσε η Ανίτα. Η αλήθεια είναι ότι στην τιμή των 20 ευρώ δεν έχω μεγαλύτερες απαιτήσεις, οπότε είναι βέβαιο ότι θα την ξαναεπισκεφτώ.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 11, 2013
Όνομα κοπέλας
Ανίτα
Υπηρεσίες
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού