Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.7 241 10
Μπουρδέλα
258896
Γενική βαθμολογία
6.5
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στο 84α περίπου πριν από δυο εβδομάδες. Η σόνια είναι μια κοντή κοπέλα γύρω στο 1.65-1.70 με μακρυά μαύρα μαλλιά αδύνατη αλλά το δυνατό της σημείο είναι ο παρά πολύ καλός της κώλος και το αρκετά συμπαθητικό πρόσωπο της. Όπως αναφέρουν όλοι οι συναγωνιστές παρακάτω η συγκεκριμένη κοπέλα είναι αρκετή δυνατή στο καυλαντισμα. Έτσι με έκανε και εμένα με καυλάντισε αρκετά στο σαλόνι. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να υποκύψω στην καύλα της στιγμής και να περάσω στο δωμάτιο που είναι δίπλα απ το κουζινακι του οικήματος. Το δωμάτιο ήταν λυτό με τα απολύτως απαραίτητα αλλά δεν ήταν και πολύ καθαρό κυμαινόταν στον μέσο όρο της φυλής. Αφού πλύθηκα ξεντύθηκα μετά από 3 λεπτά μπήκε και η σόνια στο δωμάτιο. Μέτα από σύντομη αναγνωριστική κουβεντούλα πέρασε σε κάποια σύντομα προκαταρκτικά όπου με εγλυψε στης ρώγες μου και στο λαιμό μου. Εγώ απ τη μεριά μου έγλειψα λίγο τα ωραία φυσικά βυζάκια της και το λαιμουδακι της. Μέτα από πέρασμα σκούφου περάσαμε σε 69 οπού εκεί έδωσε ρέστα το μουνάκι της ήταν πεντακάθαρο και η πίπα της ήταν φανταστική χωρίς χρήση χεριών με τα ανάλογα deepthroat. Μετά γυρίσαμε σε ιεραποστολικό οπού εκεί με βρήκε το τέλος. Με κράτησε όμως για αρκετά λεπτά μέσα της όπου εγώ φιλούσα το λαιμουδακι της ενώ αυτή με κρατούσε στην αγκαλιά της. Μετά σηκώθηκα πλύθηκα ντύθηκα ενώ αυτή όταν έφυγε με χαιρέτησε στα ιταλικά
Εν κατακλείδι μου άφησε η σόνια σε γενικές γραμμές καλές εντυπώσεις αλλά θα μπορούσε να βγάζει πιο πολλή τρυφερότητα στο δωμάτιο ενώ παράλληλα σου δίνει μια αίσθηση ότι βιάζεται. Πάντως η συγκεκριμένη κοπέλα δεν προτείνεται σε λάτρεις των gfe καταστάσεων
Υ.Γ το 10 στο πάρκινγκ είναι γιατί έφτασα στην φυλής με το τρένο
Εν κατακλείδι μου άφησε η σόνια σε γενικές γραμμές καλές εντυπώσεις αλλά θα μπορούσε να βγάζει πιο πολλή τρυφερότητα στο δωμάτιο ενώ παράλληλα σου δίνει μια αίσθηση ότι βιάζεται. Πάντως η συγκεκριμένη κοπέλα δεν προτείνεται σε λάτρεις των gfe καταστάσεων
Υ.Γ το 10 στο πάρκινγκ είναι γιατί έφτασα στην φυλής με το τρένο
J_K
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού