Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.3 75 10
Μπουρδέλα
87998
Γενική βαθμολογία
5.8
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
5.0
Την Τζοαννα την εχω ξαναπαρει 2 φορες στο Μ Αλεξανδρου 28Α πριν απο αρκετο καιρο. Τοτε δηλωνε Πορτογαλεζα (ουτε ψεμματα δεν μπορει να πει η κακομοιρα). Την εβλεπα συχνα τους τελευταιους μηνες καθως δουλευει πλεον Κολωνου και ενω με θυμοτανε και μου μιλουσε δεν εμπαινα. Σημερα πηγαινοντας για τη Μαρια στο Ιασωνος 33 και μην βρισοντας την εκει ειπα να μην τσεκαρω ξανα και να παω καρφι για Τζοαννα. Αυτο το μπουρδελο ειναι πανω απο το μεσο ορο της περιοχης αλλα το μειονεκτημα του ειναι οτι οι διπλα η μια στην αλλη πορτες του σε αφηνουν εντελως εκτεθημενο στο σαλονι οταν η πορτα ανοιγει. Ο τσατσος ενας δροσερος μακρυμαλης κραγμενη τυπικος. Η Τζοαννα ηρθε με καθυστερηση καθως ηταν με πελατη και μετα τα τυπικα αρχισε κατι "προκαταρκτικα" ακουμπωντας απλα τα χειλη της στο στηθος μου, αστειοτητες δηλαδη, για κανενα λεπτο. Μετα πιπα για κανα διλεπτο μετρια (αυτο το γαμημενο το προφυλακτικο ποτε θα μαθουν να το βαζουν σωστα;;;) και εγω να χαιδευω το κωλαρακι της και το υπολοιπο κορμι της. Λιπαρη επιδερμιδα και τεραστιο μειον. Δευτερο φαουλ απο τη Τζοαννα που αρνηθηκε να ανεβει πανω λεγοντας πως δεν ανεβαινει πια και τριτο που αρνηθηκε να καραμελωσει (ενω παλιοτερα εκανε ακα βασει προγραμματος, δεν πηρα φυσικα). Το τελος ηρθε γρηγορα με ιεραποστολικο και doggy. Της ειπα οτι θελω να μου τον παιξει για να χυσω και το εκανε δυσανασχετωντας ομως. Στην εκτονωση με αφησε στη μεση και πηγε να πλυνει τα χερια της. Γενικα η Τζοαννα δεν εχει καμια σχεση με αυτη που ηταν παλιοτερα. Δεν θα με ξαναδει.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 28, 2013
Όνομα κοπέλας
Τζοάννα
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
29 Μαρτίου, 2013
Δυσανασχετεί σε όλα η γκόμενα. Δεν κάνει για αυτό που κάνει!
P
picker(1)
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1