Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 93 10
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
η επίσκεψη έγινε ξημερώματα Σαββάτου προς Κυριακή στις 03.45 , η ειρήνη είναι η κοπέλα που δούλευε στο Φωκαίας 27β κάτω μαζί με την Γιάννα και την Βικτόρια και στη τρίτη βάρδια την Ερρικα ,
και οι τέσσερις έχουν φύγει απο Φωκαίας , η Ειρήνη εδώ , η Γιάννα σε κάποιο στούντιο της Τατοΐου , η Ερρικά στο Βέργας 3 και η Βικτορία αγνοείται.....την Ειρήνη την είχα πάρει μιά φορά στο
Φωκαίας , έκανε πολύ καλή πίπα αλλά στο σέξ ήταν χωρίς καμιά ιδιαίτερη συμμετοχή , η Ειρήνη είναι μια ξανθιά Ουκρανέζα κοντά στα 30 μετρίου αναστήματος κανονικών κιλών με κορμί χωρίς καμπύλες σχεδόν μονοκόμματο σχετικά άκωλη με μικρό βυζί και χαρακτηριστικό το τατού που έχει στο αριστερό της βυζί και ανοιχτόχρωμα ωραία μάτια , τα δωμάτια του οίκου είναι βαμμένα και πια ο νιπτήρας διαθέτει κα ζεστό νερό , υπάρχουν 3 δωμάτια , το μεγάλο που ήταν πιασμένο και δύο μικρά με εντοιχισμένα μικρά κρεβάτια , πέρασα στο δωμάτιο στο βάθος , ξεντύθηκα και ξάπλωσα στο κρεβάτι με τα πόδια μου να εξέχον απο αυτό , ήρθε η Ειρήνη μιλήσαμε λίγο μου είπε ότι εδώ είναι πιο καλά απο Φωκαίας , την ρώτησα που είναι η Γιάννα και μου είπε σε κάποιο στούντιο , τα ελληνικά της έχουν βελτιωθεί αρκετά αλλά ακόμα δεν το έχει....με ρώτησε αν θέλω προφυλακτικό , κλασσικά χωρίς ίχνος προκαταρκτικών πήρε τον πούτσο μου στο στόμα της και τον εξαφάνισε , η πίπα της πολύ καλή ενώ κάνει και αρκετά περάσματα απο τα αρχίδια , πέρασμα προφυλακτικού , πρώτη στάση αυτή απο πάνω , μικρή συμμετοχή , ανέκφραστη και μέσα στη μούγγα , σαν να ήταν θλιμμένη , αλλαγή στάσης στα τέσσερα , καλή στάση στο σώμα της αλλά αυτή εξακολουθούσε την ίδια στάση συμπεριφοράς περιμένοντας να τελειώσω , έβγαλα το προφυλακτικό και ξαναπήρε τον πούτσο μου στο στόμα της , φάνηκε να ξαναζωντανεύει, η πίπα της ξανά πολύ καλή , μετά από λίγο τελείωσα στο στόμα της και εξακολουθούσε να με ρουφάει , σηκώθηκε και τα έφτυσε στον νιπτήρα , στο δωμάτιο έκατσα 12 λεπτά , η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν βιάζεται αλλά έχει μια απάθεια που για μένα είναι αντικαυλέ , ενώ είναι μιά κοπέλα που πάντα μου προκαλούσε μια συμπάθια μέσα στο δωμάτιο αν εξαιρέσουμε την πίπα της δεν κολλάμε.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 24, 2013
Όνομα κοπέλας
Ειρήνη
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
Πόντοι:
46.232
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 pistolpit, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ

Σχόλια