Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 122 10
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
H Mίλα είναι μία μιλφ η οποία δείχνει μικρότερη απο Ρωσία σύμφωνα με δήλωση της.Είναι κανονικών κιλών,με καστανά μαλλιά πιασμένα πίσω,όμορφο προσωπάκι με μάτια σπινθηροβόλα και τσακίρικα.Εμφανίστηκε στο σαλόνι με ένα λευκό κορσέ,με λευκό ενισχυμένο στηθόδεσμο (τα στήθη της είναι μικρά) και με στρινγκάκι του ίδιου χρώματος. Σαν κοπέλα είναι αρκετά ναζιάρα και επικοινωνιακή και αυτό φάνηκε τόσο στο σαλόνι όσο και στο δωμάτιο. Τα ελληνικά της είναι σε καλό βαθμό έχουσα χρόνια στην Ελλάδα.
Κατέβαλλα το αντίτιμο και πέρασα στο δωμάτο περιμένοντας να έρθει το μωράκι. Με το που μπήκε αρχίσαμε τα παιχνιδάκια. Φιλάκια δεν δέχθηκε η συγκεκριμένη αλλά άρχισε ενώ ήμασταν γονατιστοί να με γλύφει στο λαιμό μου και στις θηλές μου. Αφού ξάπλωσα την έστησα στο πλάι παραμερίζοντας το στριγκάκι της και τρίβοντας το μουνάκι της. Η κοπέλα έγλυφε το μόριο μου κατά μήκος του κορμού με την γλώσσα της καθώς και την βάλανο.Έκανε ένα σχόλιο τάχα έκπληκτη προς τις διαστάσεις του και εγώ της είπα "Ρούφα τον τι περιμένεις;" Το τσιμπούκι της ήταν ρηχό με πολύ σαλιό και θα το προτιμούσα βαθύτερο.Κατόπιν προτροπής μου πέρασε και τα δίδυμα με την καυτή γλώσσα της και η αίσθηση βελτιώθηκε αισθητά. Στο 69 χωρίς να της το πω τοποθέτησε προφυλακτικό και αυτό όπως καταλαβαίνετε ήταν φάουλ.Στο σημείο εκείνο άρχισα να γλύφω το μουνάκι της ενώ αυτή βογγούσε και έκανε συσπάσεις ηδονής.Στην συνέχεια της είπα να αφαιρέσει όλα τα εσώρουχα που φορούσε. Δεν της το είπα απο πριν γιατί μου άρεσε αρκετά ο συνδιασμός τους. Αρχικά η κοπέλα καβάλησε τον πούτσο μου σε στάση reverse cowgirl ενώ εγώ άρχισα να μπαινοβγαίνω με δύναμη μέσα της θαυμάζοντας ταυτόχρονα το έργο μου. Την τοποθετώ και στην κλασσική στάση cowgirl όπου εκεί κουνιόμασταν ταυτόχρονα και οι 2 μαζί αποσυντονίζοντας με.Κατά την αλλαγή της στάσης σε πισοκωλητό η κοπέλα ήρθε πάνω απο το πρόσωπο μου όπου εκεί την έφερα σε οργασμό γλύφωντας την. Συνεχίσαμε κανονικά σε πισοκωλητό όπου εκεί την κάρφωνα με δύναμη και είχα ιδρώσει αρκετά. Περάσαμε σε ιεραποστολική στάση όπου εκεί της άνοιξα τα μπούτια της διάπλατα σε σπαγγάτο και την κάρφωνα με πλήρες διείσδυση ενώ αυτή συνέχιζε να βογγάει. Τέλος έχοντας ιδρώσει την έβαλα να με γλύφει ενώ εγώ ήμουν ξαπλωμένος και το τέλος ήρθε ενώ περιποιούνταν τους όρχεις μου. Ένα θετικό που έκανε η κοπέλα ήταν οτι μετά την ολοκλήρωση δεν αποχώρησε αμέσως αλλά μείναμε ξαπλωμένοι και οι 2 αγκαλιασμένοι και μιλούσαμε.
Η πρώτη μου εμπειρία μαζί της χαρακτηρίζεται θετική αλλά σίγουρα περιθώρια βελτίωσης υπάρχουν ακόμα.Πιστεύω ότι η συγκεκριμένη κοπέλα αν σε μάθει θα ξεδιπλώσει καλύτερα όλο το πηγαίο ταλέντο που διαθέτει.Όπως και να έχει την προτείνω για μία δοκιμή γιατί σίγουρα όποιος την πάρει δεν θα κλάψει τα χρήματα του.
P.S: Εφιστώ την προσοχή σας οτί στην ίδια αλυσίδα Διδύμου 20 και Αγκύρας 12 εργάζεται και η Μία. Προσοχή στο να μην μπερδευτείτε.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 23, 2013
Όνομα κοπέλας
Μίλα
professorx
Τιμημένος
527
Πόντοι:
35.368
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mallias20, Jim25jim, n.smirni76