Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 171 10
Γενική βαθμολογία

6.6
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Καθυστερημένη κριτική για κατάθεση που έγινε στην απογευματινή βάρδια στο κάτω δεξιά μπουρδελάκι της Κολωνού 11Α. Η κοπέλα που μου παρουσιάστηκε ήταν η Άννα, η οποία πρέπει να είναι η ίδια με αυτήν που περιγράφει ο therion1985. Σε μένα πάντως είπε πως είναι από τη Βουλγαρία και όχι από τη Ρουμανία, όπως γράφει ο συναγωνιστής. Το σαλονάρισμά της ήταν σαν παρουσίαση σε καλλιστεία, έκανε το γύρο του σαλονιού με το χέρι στη μέση και έχοντας ένα μόνιμο χαμόγελο στη φάτσα.

Εμφάνιση Άννας: μελαχρινή, με ίσιο μαύρο μαλλί, φάτσα σαν τα μαϊμουδάκια που ανεβάζουν οι ταϊλανδοκαμένοι, μέτριο ύψος, πολύ λεπτό κορμί, μικρά βυζάκια και μαζεμένο μικρό κωλαράκι. Σπάνια επιλέγω τόσο μικροκαμωμένα, προς το κοκκαλιάρικο, κορμιά αλλά η Άννα με κέρδισε λόγω του χαμόγελου και της καλής διάθεσης που επέδειξε στο σαλονάρισμα.

Το δωμάτιο στο οποίο μπήκα ήταν ζεστό σα φούρνος, είχε κλειδωμένα παράθυρα και βρώμαγε μασχαλοποδαρίλα. Όλα καλά δηλαδή, καταστάσεις συνηθισμένες για εμάς που επισκεπτόμαστε το Μετάξι, μυρωδιές και εικόνες που μας σαγηνεύουν. Ήρθε και η Άννα στο δωμάτιο μετά από κάμποση αναμονή, με κάτι μούτρα λες και ο προηγούμενος πελάτης την είχε βάλει να σκάψει. Καθώς είμαι βετεράνος στη διαχείριση τέτοιων κρίσεων την πλησίασα και άρχισα να τη χαϊδεύω και να τη φιλάω απαλά στο λαιμό, κάνοντας της ερωτήσεις για αυτήν και λέγοντας της κάποια κομπλιμέντα για να σπάσει ο πάγος. Υπόψη πως η συνεννόηση έγινε στα αγγλικά, καθώς η κοπέλα μιλάει ελάχιστα ελληνικά. Ξαπλώσαμε στο κρεβάτι, όπου συνέχισα να τη φιλάω και να τη θωπεύω, ενώ αυτή έπαιζε με την τσουτσού μου. Ιδιαίτερα προκαταρκτικά από την πλευρά της δεν είχε το μενού. Με ρώτησε και μένα αν θέλω πίπα, όπως γράφει και ο therion1985, επειδή λέει κάποιοι πελάτες δε θέλουν. Αρκετά καλή η πίπα της από ότι θυμάμαι (έχει περάσει και μια εβδομάδα από τότε). Μόλις ατσαλώθηκα για τα καλά της είπα να έρθει από πάνω. Ανέβηκε λοιπόν καβάλα, βίδωσε το μισό μόνο ψωλιόκο μέσα της και άρχισε να κουνιέται σιγά-σιγά. Τύποι το πουτανάκι είναι πολύ στενό, γι’αυτό και δε χαλάστηκα ούτε με το κλέψιμο στα εκατοστά που έβαζε μέσα της ούτε με τους χαλαρούς ρυθμούς που κουνιότανε. Της χούφτωνα τα βυζάκια της και της έλεγα και πόσο ωραία είναι και τέτοιες παρεμφερείς πίπες και γούσταρε η πιτσιρίκα. Σε κάποια φάση έσκυψε πάνω στο στήθος μου και άρχισε να τον παίρνει πιο βαθιά και να βγάζει κάποια αληθοφανή βογγητά και αναστεναγμούς, ενώ εγώ τη φιλούσα στο λαιμό. Χωρίς να βγω από μέσα της τη γύρισα σε ιεραποστολικό, όπου ανέλαβα τα ηνία, αυξάνοντας το ρυθμό και το βάθος της διείσδυσης. Ταυτόχρονα τη κοιτούσα στα μάτια και της χαμογελούσα, ενώ ανταλλάξαμε και κάποια πεταχτά φιλάκια. Μέσα σε αυτήν την ατμόσφαιρα αγαπουλοσύνης δεν άντεξα και πολύ και παρέδωσα το σπέρμα μου.

Εν ολίγοις, έμεινα ευχαριστημένος από τη συνεύρεσή μου με την Άννα, και πολύ πιθανόν να την ξανατιμήσω στο προσεχές μέλλον. Βέβαια σε άλλους μπορεί να μην ταιριάζει, άλλωστε κάποια πράγματα είναι θέμα χημείας και απαιτήσεων, εγώ δεν τη ζόρισα καθόλου, την πήγα χαλαρά και το καραγούσταρα. Κάτι σαν τη Νικόλ, το ξανθό πιπινάκι, που όλοι τη θεωρούν φόλα αλλά εγώ περνάω πάντα πολύ καλά μαζί της.

Χρόνος παραμονής της Άννας στο δωμάτιο 9 λεπτά.

Τιμή 10 ευρώ.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 16, 2013
Όνομα κοπέλας
Άννα
duskolieggrafi
Τιμημένος
203
Πόντοι:
17.436
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 tsitsibirdis, anoixtiri, okalosomulos και 1 ακόμα μέλος

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
24 Μαρτίου, 2013
"Κάτι σαν τη Νικόλ, το ξανθό πιπινάκι, που όλοι τη θεωρούν φόλα..." Όχι όλοι φίλε, όχι όλοι. Κουλ
P
picker(1)
24 Μαρτίου, 2013
Η υπηρεσια μου πε οτι ηταν Ρουμάνα,μπορει να ναι και Βουλγάρα όπως σου πε.Πολλές φορές τσατσάδες λενε οτι εθνικότητα τους κατεβει χωρις να εχουν συνενοηθεί με την κοπέλα.Παντως βλέπω ψέλισε και λίγα ελληνικά,εχει αρχίσει να μαθαίνει δηλαδη..
24 Μαρτίου, 2013
αν θυμάμαι καλά εκεί στο 11Α έχει ένα πάνω και ένα κάτω... σε ποιο από τα δύο είναι;
24 Μαρτίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Οπως κοιτας την εισοδο στο πεζοδρόμιο,είναι η δεξιά πόρτα!
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4