Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 286 10
Γενική βαθμολογία
 
8.2
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Περιποίηση επιπέδου στουντιο στην Φυλής. Η Μπάρμπαρα ΤουρκοΤσέχα κατά δήλωση της με προυπηρεσία στην Γερμανία 30άρα μοιάζει, τα δίνει όλα για 20 Ευρώ και συμφέρει.

Μελαχρινή με τα πιασίματα της και σιλικονάτους βύζους έχει πρόσωπο μέτριο προς άσχημο. Αρχίζει με τριψίματα, χάδια, σου πετάει τα στηθη της σε βάζει να της τα τρίβεις, στα χώνει στα μούτρα, πίπα μέτρια - no hands - σε στάση 69 αλλά και πλάι, επιτρέπει δάχτυλα - σου παίρνει το χέρι και σε καθοδηγεί πως το θέλει - σε κάνει πύραυλο.

Στάσεις πισωκολλητό αλλα το θέλει άγριο με δυνατά κ...σκάμπιλα, ανάσκελα με τα πόδια πάνω και τελείωμα εκεί. Μερικά fuck me hard κλπ. διακριτικά, με κράτησε μέσα της για στράγγισμα και κουβεντιάσαμε μετά αρκετά - αλλά τα Ελληνικά της δράμα είναι λέει 70 μέρες εδώ.

Δήλωσε ότι στην Γερμανία οι πιο πολλοί θέλαν και δονητή από πίσω τους - το κάνει αν θέλω - ξου της είπα και μου είπε ότι κάνει και πρωκτικό, ακάποτο, cif στα μάτια έδειχνε αλλά όχι "μιαμ" , όλα αυτά με εξτρά αλλά όχι 10 Ευρώ πιο πολλά και να το σκεφτώ σπίτι την άλλη φορά τι θέλω.

Οσοι πιστοί προσέλθετε αξίζει τα λεφτά της και με το παραπάνω.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 28, 2008
Όνομα κοπέλας
Μπάρμπορα
free
Ανώτερος
Εγγραφή:
30 Σεπ 2005
Μηνύματα:
Κριτικές:
150
Likes:
2.893
Πόντοι:
6.925
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού