Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 185 10
Γενική βαθμολογία

7.4
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Η Ελένη είναι μια όμορφη ψηλή, αδύνατη, μελαχρινή κοπέλα γύρω στα 25, εξωτικής ομορφιάς (γνωστή και ως η "Ελληνοαιγύπτια") με φυσικό στήθος 3.5αρι (σε πτώση).

Η γνωριμία μας σε γνωστό στούντιο πριν 1.5 χρόνο σε τίποτα δε θύμιζε την τωρινή μας συνάντηση: Ξημερώματα Σαββάτου, τσάρκα με φίλο στη Φυλής, πέφτω πάνω της και ψιλοσοκάρομαι. "Γεια σου Ορέστη", μου λέει με χαμόγελο. Ήξερα ότι θα είναι αρκετά άβολο να μπω (και για τους 2), όμως είχα την ανάγκη να συμφιλιωθώ με φαντάσματα του παρελθόντος.

Δεν περίμενα τίποτα περισσότερο από μία τυπική συνεύρεση: 20 ευρώ στην (τυπική ρωσίδα) τσατσά, αναμονή 10 λεπτών, είσοδος της κοπέλας στο δωμάτιο (ξεκαθάρισμα ότι εδώ δεν είναι στούντιο) αφαίρεση εσωρούχου, ξεκούμπωμα σουτιέν, ανέβασμα από πάνω μου φορώντας τα τακούνια, τρίψιμο του πέους πάνω στο στήθος της και κάποιες χειρομαλάξεις.

Πέρασμα προφυλακτικού για πίπα (βαθιά, έντονη, αρκετά καλή, αρκετή ώρα). Με ρώτησε πώς θέλω, επέλεξα ιεραποστολικό. Τύλιξε τα πόδια της γύρω μου, τα χέρια της στην πλάτη να με χαϊδεύουν, έντονες φωνούλες. Χάδια και τριψίματα στο στήθος μου, διστακτικά φιλί στο λαιμό και αφού πέρασαν λίγα λεπτά: "να το βοηθήσουμε λίγο;" (τη θυμόμουν αυτή την ατάκα). Με τελείωσε με χειρομαλάξεις και τρίψιματα/ γλειψίματα στο στήθος μου, όπως είχε κάνει και κάποιες φορές τότε παλιά...

Την ευχαρίστησα και της ζήτησα συγγνώμη αν την έφερα σε δύσκολη θέση. Μου έφυγε ένα βάρος στο τέλος, το ίδιο πιστεύω και σε εκείνη (για άλλους λόγους βέβαια).

Στα της συνεύρεσης, όπως ανέφερα: τυπική (καθαρά επαγγελματίας), μέτρια για το τωρινό επίπεδο της Φυλής, ελάχιστες υπηρεσίες (ούτε 69, ούτε πρωκτικό, ούτε ισπανικό κλπ κλπ), συνολικός χρόνος 9 λεπτά. Υπήρχε καλή διάθεση, καλή συνεννόηση (άψογα ελληνικά φυσικά).

Δε νομίζω να ξαναπεράσω. Απλώς είχα ανάγκη να μπω μαζί της και να το δηλώσω κάπως (μέσω της κριτικής). Ο λόγος; μπορείτε να δείτε 2 κριτικές που έγραψα πριν 1.5 χρόνο για εκείνη και θα καταλάβετε...

Καλή συνέχεια Ελένη, σε ευχαριστώ που με έκανες να θυμηθώ τα παλιά...Χαμόγελο Και να καταλάβω πόσο καλύτερα είναι τα καινούρια βέβαια... Μεγάλο χαμόγελο

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 15, 2013
Όνομα κοπέλας
Ελένη
O
Κριτικές:
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
16 Μαρτίου, 2013
Ο μέγας Λαγός γιατί δέν σχολιάζη τήν κριτική ....Χμμμ;Χμμμ;
16 Μαρτίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

χαχαχαχα κακεντρεχη
16 Μαρτίου, 2013

Ο δικηγόρος του τον συμβούλευσε να μην το κάνει. Μεγάλο χαμόγελο
P
px75
16 Μαρτίου, 2013

Εσύ είσαι ο δικηγόρος του; Χμμμ;
O
Orestis_Kou
17 Μαρτίου, 2013
Ορέστη πολύ καλη,και σύντομη κριτική, που τα περιγράφεις όλα ετσι οπως γίναν,χωρίς πολλα πολλά για να κουράζεις!Αυτά με τους δικηγορους δεν κατάλαβα που συζητάτε τι ενοείτε.Ο καθένας μπορεί να πει ελευθερα το σχόλιό του.Άλλωστε μια κριτική σαν όλες τις αλλες είναι και αυτή!
06 Νοεμβρίου, 2013
Κάνεις πάντως για να γράψεις μυθιστορημα φιλος και δεν μιλαω ειρωνικά. Έχεις εξαιρετική γραφή. Τελικά αυτό το βάρος που αναφέρεις ποιο είναι;
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6