Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.3 125 10
Μπουρδέλα
125996
Γενική βαθμολογία
3.9
Εμφάνιση κοπέλας
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
1.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
3.0
Κυριακη 10 Μαρτιου πολυ ωραια και ζεστη μερα και αποβαση στο Μεταξι για ξεφορτωμα.Αφου ειδα κανα δυο σπιτακια μπαινω στο εν λογω οικημα και βλεπω στο σαλονι την κοπελα να σαλοναρει.Απο μαλακια μου την περασα για την Τζοαννα την οποια εχω ξαναπαρει και δινω τα 10ευρω και μπαινω.Μετα απο λιγο ερχεται μεσα στο δωματιο και καταλαβαινω οτι προκειται για αλλη κοπελα .Της λεω γεια σου κουκλα κλπ απανταει ενα ξερο και σιγανο γεια και οταν την ρωταω το ονομα της μου λεει παλι μεσα απ τα δοντια της ενα Ουαννα/Ιωαννα δεν πολυακουσα κιολας.Τεσπα στο τελος καταλαβα και θυμηθηκα οτι μαλλον προκειται για την Ουαννα που επαιζε στο 20 πανω την γνωστη φολαραααααα!!!!!Την συνεχεια την καταλαβαινετε πιστευω οσοι την εχετε παρει Προκατ ουτε για δειγμα πιπα του αερα το πολυ κανα λεπτο με εκεινη σε θεση φουλ αμυνας .Οταν τελειωσε παλι μεσα απ τα δοντια μου λεει κανονικα η στα 4 τεσπα την εβαλα στα τεσσερα και την σφυροκοπησα για λιγο μεχρι το τελος με εκεινη φυσικα σε πληρης απαθεια.Φευγοντας ειπε ενα ξερο γεια και δρομο.
Συνολο δηλαδη 5-6 ανουσια λεπτα 3-4 μετρημενες λεξεις απο δαυτη ενα αοσμο και αχρωμο χυσιμο με κοστος 10 ευρω.....Συμπερασμα καλυτερα να τα ετρωγα σουβλακια
Συνολο δηλαδη 5-6 ανουσια λεπτα 3-4 μετρημενες λεξεις απο δαυτη ενα αοσμο και αχρωμο χυσιμο με κοστος 10 ευρω.....Συμπερασμα καλυτερα να τα ετρωγα σουβλακια
Πληροφορίες Επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Ουάννα
Σχόλια
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
11 Μαρτίου, 2013
+1 και μόνο για τον τίτλο της κριτικής αλλά και για τις χρήσιμες πληροφορίες!
farkeli
11 Μαρτίου, 2013
kαλυτερα σουβλάκια!θα χες και ρέστα!
therion1985
11 Μαρτίου, 2013
σταθερη στην αποδοση της η ουαννα με ολους τους πελατες δεν ξανει εξαιρεσεις..χαχα, και εγω την εχω φαει τη φολα μου απο δαυτη...
DmtrsxXx
11 Μαρτίου, 2013
Ναι ρε φιλε τι πραγμα ειναι αυτο φολες υπαρχουν πολλες αλλα αυτη ειναι μια κατηγορια μονη της....καμια δεν τη φτανει.Εγω φταιω και ο αστιγματισμος μου που δεν την διεκρινα καλα και την πατησα
Tsarkalakos
11 Μαρτίου, 2013
έχει γραφτεί πολλές φορές για τις υπηρεσίες της............
n.smirni76
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5