Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 197 10
Γενική βαθμολογία
 
8.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Η Ιωάννα (εμένα έτσι μου συστήθηκε) είναι ένα λεπτό καλλίγραμμο μελαχρινό πιπίνι γάλακτος, που κάνει κάθε γερόγατο (του λόγου μου) να νοιώθει teenager! Πιθανότατα είναι η ίδια «ρωσίδα Γιάννα» που γράφει πιο πάνω/κάτω, άρα να μην την ξαναβαπτίσω.
Μου είπε πως είναι Βουλγάρα, 21 χρονών, είναι πολλά χρόνια στην Ελλάδα, και μιλά αρκετά καλά ελληνικά. Έχει μακριά μαύρα μαλλιά που τα είχε αλογοουρά, και είχε βαμμένα κατακόκκινα τα χείλη της. Έχει μικρό στήθος με μαύρες θηλές, και κάτω ήταν γουλί. Συνολικά μάλλον έχει κάπως στεγνο-μοντελέ σώμα, αλλά να μην είμαστε παράξενοι, είναι αντικειμενικά πολύ ωραία κοπέλα. Η ευγενική τσατσά μου την διαφήμισε σχεδόν σαν κελεπούρι, αν και με μόνη έξτρα υπηρεσία το 69 (που δεν με ενδιαφέρει στην Φυλής). Προφανώς με «συγκίνησε» και προχώρησα στο δωμάτιο άμεσα.
Μου ήρθε μέσα στην καλή χαρά, χαρωπή και γελαστή, φορώντας ένα σέξι μαύρο σετ εσώρουχα και ψιλοτάκουνα. Ήταν καθαρή και μοσχομυριστή. Διαβλέποντας την πολύ καλή της διάθεση την άρχισα στα αστειάκια και στα κομπλιμέντα (το καλύτερο εισιτήριο για πιτυχημένες πιπινικαταστάσεις) και γενικά όλα ήταν ιδανικά για μια άριστη συνεδρία. Προκαταρκτικά λίγα, πίπα μέτρια, και έναρξη αγώνα.
Το πιπίνι συμπεριφέρθηκε στην συνεχεία άψογα, απόλυτα υπάκουη, παράπονο δεν έχω. Την έκανα σβούρα για περίπου ένα δεκάλεπτο, και όταν απόκαμα ξάπλωσα ανάσκελα σε στάση Βιτρούβιου (κατά Ντα Βίντσι) και της έδωσα εντολή να ανάβει από πάνω και να με τελειώσει. Το μωρό υπάκουσε και έχοντας ως υπέροχο θέαμα το κορμάκι της (κορμάρα δηλαδή) ολοκλήρωσα. Όπως ήμουν έτσι τέζα ξάπλωσε πάνω μου για ένα λεπτό για να πάρουμε και οι δυο μερικές ανάσες, και να χαλαρώσει και ο μικρός κάτω.
Διαβάζοντας εκ των υστέρων για την κοπέλα την κριτική του μέγιστου πορνορεπόρτερ Φανούρη δεν έχω παρά να συμφωνήσω, αλλά και να απαντήσω πως για να έχεις (μόνιμα εννοώ) μια τέτοια κοπέλα πρέπει πρώτα από όλα να διαθέτεις νιάτα, και στα 40 τόσα νιάτα αντικειμενικά δεν υπάρχουν. Δεν πειράζει όμως, αρκεί Φανούρη μου που έχοντας όλα τα άλλα που αναφέρεις την έχουμε την Ιωάννα (και την κάθε αντίστοιχη Ιωάννα) όποτε θέλουμε, αν και για 10 λεπτά μόνον. Με το που άρχισε να ντύνεται αυτό το διαβολάκι σκέφτηκα να την ξανατιμήσω άμεσα με δεύτερο γύρο, αλλά σκέφτηκα ότι η πρώτη φορά ήταν τόσο καλή που υπήρχε ρίσκο να μου χαλάσει η αίσθηση από την τέλεια εμπειρία που είχα μέχρι εκείνη την στιγμή. Πολύ γλυκό το μωρό και άριστη η εμπειρία.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 10, 2013
Όνομα κοπέλας
Γιάννα
Υπηρεσίες
Kaloeros
Ανώτερος
Εγγραφή:
27 Φεβ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
211
Likes:
4.774
Πόντοι:
9.035
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 kaavlas

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού