Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 140 10
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Σήμερα Σάββατο τελειώνοντας κάποιες δουλειές στο κέντρο το αυτοκίνητο μόνο του με πηγε στο στέκι της Γιάννας
Η ωρα ηταν 5 (Αλλαγή βαρδιας). Μπαινω κατ ευθείαν βλέπω την φιλικότατη τσατσα μου λέει η κοπέλα έρχεται.
Της λέω οκ θα περιμένω έξω.
Μετά από 5 λεπτα αναμονής βλέπω την Γιάννα στο δρομο με χαιρέτησε μπαινουμε μαζί στο μπουρδελο (εμπειρία γκόμενας )πληρωνω και περιμένω στο δωμάτιο.Σε 5 λεπτα έρχεται μέσα εντελως γυμνη (ξέρει το βιτσιο μου και αρχιζει τα χαδια στα όρθια.Εγώ γενικά είχα γίνει τούμπανο ξαπλώνουμε στο κρεβάτι και αρχιζει μια πίπα βλέποντας την υπέροχη κολάρα της.Σε λίγο στηθηκε στα 4 και άρχισα να της τον χώνω σστην κολάρα της η οποία στημένη φοβερα (ούτε προσπάθεια να τον αποφύγει (παρόλο ότι ειναι θεόχοντρος) τον ρούφιξε όλο. Ακολούθησε ένα τρελο σφυροκόπιμα και η Γιάννα να μου φωνάζει γάμα την κολάρα μου μην αγχώνεσε καυλα μου είμαστε μονοι....
Το τελείωμα δεν άργισε καθισαμε τα είπαμε λιγο σαν δυο φίλοι ντυθηκα και έφυγα.
Συμπέρασμα
Η κοπέλα είναι τέλεια επαγγελματίας , το μαγαζι είναι σχετικά απομονωμένο, (καμία σχέση με τα μπουλούκια της Φυλής) αρα ησυχια ,Παρκινγ άνετο χωρος πεντακάθαρος , τα τέλεια Ελληνικά της Γιάννας και η πάντα φιλική διαθεσή της σε κανουν να νιώσεις εμπειρία γκομενας
Την συστηνω ανεπιφυλακτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 09, 2013
Όνομα κοπέλας
Γιάννα
Νέο Μέλος
5
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
10 Μαρτίου, 2013
Μαστορα ηλικια, περιγραφη της κοπελας; Χμμμ;
10 Μαρτίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

η Γιάννα είναι αλβανίδα που δηλώνει Κύπρια , έχει ψιλοκαλό πρόσωπο μικρό βυζί , από την μέση και πάνω είναι κανονικό το σώμα της ,
απο την μέση και κάτω έχει μια τεράστια κωλάρα....
11 Μαρτίου, 2013
ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΩ Η ΤΟ ΚΑΤΩ ΜΑΓΑΖΙ ΡΕ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ?
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3