Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 220 10
Γενική βαθμολογία

6.4
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Αν δεν έγραφε ο n.smirni για την Λεϊλά είναι βέβαιο ότι θα μου διέφευγε.

Πρωινή βάρδια. Την βρήκα στις 11.00’ στο κατάστημα του ορόφου.

Μελαχρινή με πλούσια μακριά μαλλιά μέχρι τα Νότια σύνορα του κώ(ο)λου. Λαϊκή πουτανίστικη έκφραση με προκλητικά χαρακτηριστικά προσώπου. Μέτρια στο ύψος με ικανοποιητικές αναλογίες και αξιοπρόσεκτο πισινό.

Βγαίνει η πορνο-δέσποινα στο σαλόνι και η τσατσά την προλογίζει με θετικά σχόλια αναφέροντας ιδιαίτερα ότι είναι Τουρκάλα.

Τρία θετικά στοιχεία συνυπάρχουν στο εγκεφαλικό μου πορνο-κέντρο :

1) Τα μελαχρινά πλούσια μακριά μαλλιά
2) Οι αποδεκτές και ενδιαφέρουσες σωματικές αναλογίες
3) Η Τούρκικη καταγωγή

Για τα δυο πρώτα στοιχεία δεν χρειάζονται ιδιαίτερες εξηγήσεις. Για το τρίτο στοιχείο θεωρώ ότι όλοι (σχεδόν) οι πουτανιάρηδες σε μικρό ή σε μεγάλο βαθμό θέλουν να γαμήσουν μια Τουρκάλα. Αυτό μοιάζει περίπου με αυτό που νοιώθουν οι Έλληνες φίλαθλοι στις αθλητικές συναντήσεις Τούρκικων και Ελληνικών ομάδων.

Στην αθλητική νίκη δίνεται έννοια Εθνικής νίκης.

Γαμώντας μια Τουρκάλα συνδυάζουμε με σύγχυση σκέψεων και ιδεών ότι «τιμωρούμε» την Τουρκία που μας είχε σκλάβους 400 χρόνια και συνεχίζει να μας ταλαιπωρεί στην πρώτη ευκαιρία και αντιπαράλληλα αποκομίζουμε ευχαρίστηση.

Πράγματι είναι περίεργο όταν χύνουμε να νοιώθουμε ότι τιμωρούμε την πορνο-δέσποινα ενώ διαπιστώνουμε ότι αυτή το ευχαριστιέται.

Το κατάλαβα ότι ήταν ψέμα η Τούρκικη καταγωγή αλλά στα μπουρδέλα ζούμε και αναπνέουμε με το ψέμα ή ακόμη καλύτερα με παραισθήσεις.

Σέρνεται στο κρεβάτι δίπλα μου και βλέπω ότι έχει θετική διάθεση, οπότε σκέφτομαι ότι θα περάσω αρκετά καλά. Στην συνέχεια όμως αρχίζει και μου λέει διάφορα κολακευτικά σχόλια για την καθαριότητα μου και κάποια άλλα τα οποία δεν λειτούργησαν θετικά στην δημιουργία καυλωτικού κλίματος επειδή ένοιωσα ότι τα πίστευε.

Νομίζω ότι η πορνο-δέσποινα δεν πρέπει να νοιώθει αυτά που λέει γιατί τότε δεν πρόκειται για πουτανιά αλλά για σχέση που μετά από τρεις-τέσσερεις φορές οδηγεί είτε σε αρωστημένη συναναστροφή είτε σε γάμο.
Απαιτείται να παραμείνουμε στα στενά όρια της έννοιας του μπουρδέλου. Είναι ξεκάθαρο ότι ο κρεατοφάγος όταν πεινάει δεν ικανοποιείται με χόρτα και φρούτα όση ποσότητα και αν φάει.

Θέλει κρέας !

Ευτυχώς το κατάλαβε εγκαίρως και προχώρησε σε αμαρτωλές κινήσεις με χουφτώματα αρχιδιών, γλείψιμο στήθους και άλλα συναφή με βρώμικες πορνο-κουβέντες. Ο πούτσος μου ζυγοσταθμίστηκε σε απόλυτο βαθμό και σταθεροποιήθηκε σε ακέραιη κάθετη στάση σαν να κρατούσε την αναπνοή του, έτοιμος να εκραγεί. Τον κοίταζα και τον καμάρωνα σαν να έκανε παρέλαση στο Σύνταγμα με τους Ευζώνους.

Δοκίμασα όλες τις στάσεις.

Ιεροεπισκοπικό. Με την έννοια ότι γαμούσα και επισκοπούσα από σχετική απόσταση τα χαρακτηριστικά της.

Ιππαστί που ένοιωσα τον πούτσο μου να φρακάρει στο μουνί της.

Πλαγιαστό. Στρατηγικά σκεπτόμενος για να ξεκουρασθώ λίγο έτσι ώστε να προχωρήσω σε υπερεντατικό πισω-κω(ο)λητό.

Προχώρησα στο πισωκω(ο)λητό με προσχεδιασμένες κινήσεις, συγκροτημένα, και αποφασισμένα έτσι ώστε να απομακρυνθώ από διασπαστικές σκέψεις. Είχα όλα τα προαπαιτούμενα να πετύχω. Μετά από λίγο διαπίστωσα ότι η πορνο-δέσποινα είχε υγρά με αποτέλεσμα να ξεφρακάρει ο πούτσος μου και να κινείται πιο ελεύθερα χωρίς να χάσω την καλή επαφή με αποτέλεσμα αβίαστα και αυθόρμητα να τελειώσω. Η Λεϊλά εκείνη την στιγμή μου είπε να μην τραβηχτώ και παίζοντας για λίγο με το μουνί της γέμισε με υγρά.

Ένοιωσα κάποια απροσδιόριστη απογοήτευση, γιατί θεωρώ ότι δεν πρέπει να τελειώνει πραγματικά η πορνο-δέσποινα αλλά να κάνει πως τελειώνει. Τέλος πάντων είναι και αυτό (νομίζω) μια από τις αδυναμίες του πουτανιάρη. Κάτι ανάλογο σκεφτόμαστε για τους μουσικούς και τους τραγουδιστές στα μπουζουξίδικα. Δεν μας αρέσει να τους βλέπουμε να διασκεδάζουν και να πληρώνονται ενώ εμείς (οι πελάτες) πληρώνουμε για να διασκεδάσουμε.

Βγαίνοντας στο σαλόνι ήταν δυο Πακιστανοί που όταν είδαν την Λεϊλά γύρισαν για να φύγουν. Όταν όμως τους είπε η υπηρεσία ότι είναι Τουρκάλα, γύρισαν αυτόματα και πλήρωσαν το πορνο-εισιτήριο των 10 ευρω.

Μάλλον και οι Πακιστανοί θέλουν να γαμήσουν την Τουρκία για κάποιους δικούς τους λόγους.

Και εγώ, είναι βέβαιο (αν ζω) ότι θα ξαναγαμήσω την Λεϊλά γιατί ικανοποιεί τα προσωπικά μου γούστα αλλά και για να αξιολογήσω τις υπηρεσίες της με τον πλέον αντικειμενικό τρόπο, επιδιώκοντας να τελειώσω χωρίς να αυτή να φθάσει σε οργασμό.

Επίσης (αν ζω), είναι βέβαιο ότι θα σας ενημερώσω.

Μέχρι τότε να είστε όλοι καλά.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 08, 2013
Όνομα κοπέλας
Λεϊλά
farkeli
Τιμημένος
101
Πόντοι:
1.886
Ανάφερε αυτήν την κριτική