Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.4 48 10
Μπουρδέλα
59620
Γενική βαθμολογία
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Υστερα απο τα καλα σχολια του συναγωνιστη ειπα να επισκεφτω και εγω τον εν λογω μαγαζι.Ο χωρος ειναι παρα πολυ καλος σαν στουντιο οπως και η κοπελα.Στο σαλονι η κοπελα ηταν πολυ πεταχτη αερατη με πολυ χαρη,λιγνη ,ομορφη,και πολυ γλυκια.Το βλεμα της με τραβηξε και στο ακουσμα τον 20 ευρω περασα στο δωματιο χωρις σκεψη.Τα δωματια πεντακαθαρα αυτο πολυ καλο γιατι το μεταξουργειο δεν φημιζεται για καθαριοτητα και μεσα σε λιγα λεπτα ηρθε και η βενατα αυτο το ομορφο αγγελουδι.Μετα της γνωστες χαιρετουρες ξαπλωσα στο κρεβατι και αυτη περασε προφυλακτικο και συνεχισε πιπα βαθια πολυ γρηγορη, μου θυμισε την τζουλια στην τσοντα του σειρινακη και συνεχισε χωρις ανασα ενω η γκαβλα μου ειχε φτασει κοκκινο.Μετα ανεβηκε απο πανω χορευοντας πανω στον πουτσο μου ενω τα ματια της βγαζαν φωτιες σαν λυσσαρα λεγωντας απο μεσα μου πως βρεθηκες εδω πας χαμενη σε αυτον τον χωρο.Υστερα απο μερικα λεπτα και μετα το λαχανιασμα που ειχε, ε βεβαια τοσση ωρα χοροπηδαγε ξαπλωσε στο κρεβατι.Τωρα θελω να με παρεις σε αυτη την σταση μεχρι να τελειωσεις μεσα στην μουναρα μου ολο το σπερμα σου γκαβλιαρη,και συνεχισε να χτυπιεται πανω μου με την μουναρα της για λιγη ωρα μεχρι που τελειωσα καπου εκει.Περασα πολυ καλλα και θα περασω συντομα αφου μου ειπε οτι θα την βρω εκει απο της 10 πρωι εως 11 βραδυ.
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού