Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 115 10
Γενική βαθμολογία

5.3
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

3.0
Αφορμή για την κριτικη αυτη ειναι η κριτική συναδελφου που γραφτηκε για την Σουζι στο διπλα μαγαζί.
Εγω την ειδα σε αυτό με την ασπρη πορτα. Πολυ ωραίος χωρος, καινουργιος καθαρός κλπ.
Σε αντιθεση με τον συναγωνιστή, εγω ειχα διαβασει σχόλια και κριτικες για αυτην.
Επειδη ομως μου άρεσε σαν εμφανιση, σαλοναρισε γυμνόστηθη και το κυριότερο, επειδη βγηκε πολυ χαμογελαστή εκεινη την μερα στο σαλονι, αποφάσισα να περασω (ήταν πολυ σοφη η κινηση του Οδυσσεα να δεθεί στο κατάρτι οταν περναγε μπροστα από τις Σειρήνες, αλλα δυστυχώς δεν ακολουθησα το παραδειγμα του).
Δεν εχω να πω πολλά. Είναι ομορφη με πολυ ωραιο κορμι, αλλά επιβεβαιώνω τις κριτικες των συναγωνιστων οτι είναι ο ορισμός του μην αγγιζετε.
Οπως επίσης εχει πολυ σωστα επισημανθει, παιζουν πολλές διαταγες από την Σουζι: έλα εδω, ξάπλωσε, σηκω, κατσε, γυρνα, σφύρα, τρεξε, μαγείρεψε, βγαλε τα σκουπιδια, πήγαινε το αμαξι στο συνεργείο κλπ (που λεει ο λογος βέβαια, γιατι οπως εγραψα και πριν, η τυπισα δεν είναι για πολλα-πολλά).
Μετρια πιπα, της ειπα να γυρισει στα τέσσερα, συγκεντρωθηκα και έτσι ηρθε το τελος.
Δεν ειπε γεια, ουτε οταν μπήκε, ουτε όταν βγηκε. Δεν θυμάμαι κατι αλλο και δε θελω να θυμάμαι την συνάντηση αυτη.

Η πραγματικη βαθμολογία ειναι: Εμφανιση κοπελας 9. Συμμετοχή 1. Καθαριότητα χώρου 10. Σχεση αποδοσης τιμης 2.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 24, 2013
Μέλος
5
Πόντοι:
1
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού