Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 192 10
Γενική βαθμολογία

8.9
Εμφάνιση κοπέλας

9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Την Αννα την εχω παρει αρκετες φορες, ειχα γραψει γι αυτην οταν ηταν ακομα στο 136, και δεν νομιζω οτι εχει νοημα να γραφω συνεχεια για την ιδια κοπελα, εκτος κι αν εχει καποια αξιοσημειωτη αλλαγη, η εχει περασει πολυς καιρος απο την προηγουμενη κριτική. Εγω δεν εχω παρατηρησει αξιοσημειωτες αλλαγες και παντα περναω πολυ καλα μαζι της. Ναι πολλες φορες ειναι βιαστικη αλλα ποτε δεν καταλαβα να ειναι "ξεπετα" θα ελεγα μαλλον οτι ειναι γρηγορη μιας και ανεβαζει τους ρυθμους και τις θερμοκρασιες με προσπαθεια εκ μερους της. Αγκαλιαζει φιλαει γλυφει και ζηταει να ανταποδωσεις με τροπο που δεν μπορεις να αντισταθεις και θυμιζει εντονα καποια γκομενα. Επισης γαμιεται με τροπο που με βαζει στο τριπακι οτι γουσταρει κι εκεινη κι ετσι συνηθως ειναι δυνατο, με την Αννα να το ζηταει ετσι η ακομα και ξεσκισμα στο κωλι της. Το 20ρικακι πιανει τοπο, τουλαχιστον οσο αφορα εμενα. Η υπηρεσια πολυ ευγενικη και πιθανον παιζει κι αυτη το ρολο της στις υπηρεσιες της κοπελας, μιας που εχω παρατηρησει οτι η στριφνη φωνακλου υπηρεσια χαλαει τη διαθεση του πελατη αλλα και της κοπελας.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 01, 2013
Όνομα κοπέλας
Άννα
Ανώτερος
104
Πόντοι:
6.280
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
02 Μαρτίου, 2013
εγώ πάντως την έχω πάρει 7 φορές και κώλο ποτέ δεν μου έχει δώσει και ας της πρότεινα και έξτρα λεφτά.....
02 Μαρτίου, 2013
Ότι τον δίνει, τον δίνει.
04 Μαρτίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Ενδεχομενως φιλε n.smirni76 να εισαι πιο προικισμενοςΝτροπή απο μενα.
Απ την αλλη μερια, κι εγω δεν την εχω παρει απο κωλο στις τελευταιες συναντησεις (τελευταιο 4μηνο σιγουρα) αλλα δεν το εχω ζητησει κιολας.
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3