Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 195 10
Γενική βαθμολογία

4.2
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

4.0
Σχέση αξίας/κόστους

2.0
Μεγάλη μπουρδελότσαρκα για τα δεδομένα μου, σε περασμένη ώρα.
Βλέπω το ρολόι...ωχ...μπαίνεις ή μπούλο...
Μπαίνω λοιπόν στην Ανέλλα...
Ερχεται στο δωματιο...ητύπισσσα βρωμούσε ΤΣΙΓΑΡΙΛΑ, σου πουλούσε έρωτες ότι είσαι μοναδικός και ανεπανάληπτος, αλλά απαγορευόταν να πιάσεις.
Μου κλεινε τα πόδια, ε της τα άνοιγα κι εγώ, μα πονάω, μα έτσι, μα γιουβέτσι.

Την είπα ότι ΔΕΝ ΤΙΜΑΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΕΙ και ότι φυσικά και δεν θα ξαναπατήσω.
Να μην ξανάρθεις..

ΜΑΥΡΟ ΣΤΙΣ ΞΕΚΩΛΙΑΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΙΜΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 26, 2013
Όνομα κοπέλας
Ανέλλα
Q
Κριτικές:
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
02 Μαρτίου, 2013
Έχεις δίκαιο!Έχω κάνει αμέτρητες τσάρκες από την αρχή του χρόνου και πάντα όταν με πλησίαζε για να με ''αποπλανήσει'', η αναπνοή της ήταν χάλια: απαίσια μεταλλική μυρωδιά ανακατεμένη με τσιγαρίλα!Ότι χειρότερο!
Σχετικά με υπηρεσίες, όταν την είχα πάρει στη Φωκαίας, πολύ καιρό πριν, ήταν απαράδεκτη!Κοροιδία σκέτη!
ΑΒ
Αρης Βελουχιωτης
02 Μαρτίου, 2013
απορω πραγματικα τι τα κρατανε ανοικτα δε τα κλεινουν καλιτερα απο το κακο στο χειροτερο αισχος
02 Μαρτίου, 2013
Ερχεται στο δωματιο...ητύπισσσα βρωμούσε ΤΣΙΓΑΡΙΛΑ, σου πουλούσε έρωτες ότι είσαι μοναδικός και ανεπανάληπτος, αλλά απαγορευόταν να πιάσεις.
Μου κλεινε τα πόδια, ε της τα άνοιγα κι εγώ, μα πονάω, μα έτσι, μα γιουβέτσι.

Ναι οντως η αναπνοη της ειχε μια μυρωδια τσιγαρου αλλα αυτο ειναι συχνο φαινομενο στους καπνιστες.Και στο δευτερο εχεις ενα δικιο καθως ετσι εκανε σε εξυμνουσε εισαι ετσι κανεις δειχνεις κλπ αλλα οκ πελατες θελει να πιασει και γλειφει λιγο ετσι ειναι στο εμποριο αλλα στο τριτο που αναφερεις οτι απαγορευοταν να πιασεις σε εμενα τα ακρα αντιθετα ελεγε.Καταρχας δεν ειχε προβλημα σε ανοιγμα ποδιων κλπ ουτε σε φιλια(πλην στοματος το οποιο ομως δεν επιχειρησα δεν το επιδιωκω γενικα) και μαλιστα οταν της ειχα ανοιξει τα ποδια με παροτρυνε να μπω πιο βαθεια"μπες μου λεει πιο μεσα μη φοβασαι ειμαι καθαρη Χμμμ; κλπ
02 Μαρτίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Ούτε να την φιλήσω στο στήθος δεν με άφηνε...

Ουστ μωρή....
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4