Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 69 10
Γενική βαθμολογία

7.4
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
η επίσκεψη έγινε Παρασκευή μεσημέρι στις 13.35 , στο σπίτι δούλευαν δύο κοπέλες όπως συνήθος ,απλά σήμερα δούλευαν δύο με κανονική ηλικία και όχι συμμαθήτριες της Ζωζός της Σαπουτζάκη .....
η μιά ήταν η Βουλγάρα η Τατίαννα με τις βυζάρες και δεύτερη ήταν η Βίκυ(απογεύματα δουλεύει Διδύμου 16α)αρχικά σκέφτηκα να τις πάρω παρτούζα αλλά τον Δεκέμβριο που είχα πάρει την Τατιάνα
δεν είχα μείνει ευχαριστημένος απο την συμμετοχή της ,έτσι επέλεξα την Βίκύ που την έψαχνα στο Διδύμου , η Βίκυ είναι Ρωσίδα 31 χρονών(δείχνει μικρότερη) με ξανθιά ίσια μαλλιά λεπτούλα μικρό σφιχτό(σιλικόνη)στήθος και μιλάει πολύ καλά ελληνικά , ήρθε στο δωμάτιο έβγαλε τα εσώρουχα της ξάπλωσε δίπλα μου , είναι λιγομίλητη και μοιάζει θλιμμένη...άρχισε να με φιλάει στον λαιμό
στο στήθος και κατέβαινε προς τα κάτω , άρχισε να γλύφει τα αρχίδια μου και στα πλάγια κάτω τον πούτσο μου , με ρώτησε αν θέλω προφυλακτικό , με σκούπισε με μαντηλάκι , η πίπα της ήταν
άνω του μετρίου αλλά όχι για πολύ ώρα ,μετά την έβαλα να ξαπλώσει ανάσκελα και της έγλυψα το μουνάκι της αλλά με σταμάτησε γρήγορα φάνηκε να μην της αρέσει να την γλύφουν , με ρώτησε πώς θέλω , της είπα απο πάνω , πέρασμα προφυλακτικού και ανέβηκε απο πάνω μου , δεν έγειρε το σώμα της πάνω μου , πιο πολύ έκανε βαθιά καθίσματα πάνω στον πούτσο μου , ανεβοκατέβαινε 2-3 φορές γρήγορα και μιά αργά αλλά καθόταν μέχρι βαθιά , δεύτερη στάση ιεραποστολικό , ανταλλάξαμε γλωσσόφιλα και πολλά φιλιά στον λαιμό , μετά απο μερικά λεπτά ήρθε το τέλος , χρόνος παραμονής στο δωμάτιο 15 λεπτά
αν και μου έδωσε την αίσθηση ότι και περισσότερο να καθόμουν δεν θα υπήρχε πρόβλημα , πιστεύω ότι είναι μια αρκετά αξιόλογη επιλογή...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 01, 2013
Όνομα κοπέλας
Βίκυ
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
Πόντοι:
46.232
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 pistolpit, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
02 Μαρτίου, 2013
απο τα σαλονια στα αλωνια... ειναι να μην την πιανει θλιψη?
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1