Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.9 65 10
Γενική βαθμολογία

3.3
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

1.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

3.0
Σχέση αξίας/κόστους

1.0
η γνωστη βικυ...παλια καραβανα σταθερη εδω και καιρο στη βραδυνη βαρδια και αρκετα εμφανισημη.λεπτο κορμι αρκετα περιποιημενη με καλτσες μεχρι το γονατο πορνοτακουνα και εντονο βαψιμο με ενα στρασακι στο κατω χειλος....ολοι την ξερετε!!!αποφασισα να την τιμησω αποψε μιας και ειχα καιρο να γαμησω σε ρδελο και ηθελα κατι δοκιμασμενο...και μιας και την ειχα παρει στο παρελθον με καλες εντυπωσεις ειπα να παω στα σιγουρα!!μαλακια μου..καλυτερα να τον επαιζα!!!στο δωματιο ψυχρη και απομακρη οταν τη ρωτησα τι κανεις?απαντησε τσιμπουκια..και γελαγε σα χαζοχαρουμενο!!αυτα ειπαμε και ξεκινησε με τοποθετηση προφ σε πεσμενο πουτσο,μια πιπα για κλαματα που ηταν και λιγο ενοχλητικη...οταν πηγα να χαιδεψω ειπε μονο απ εξω οχι μεσα(σεβαστο αυτο)και οταν ειπα να γλυψει λιγο ρωγα που με καβλωνει δεν το εκανε λεγοντας μου πως σιχαινετε!!!!με τα πολλα δεν καυλωσα δεν γαμησα και εφυγα με νευρα!!!της ειπα οτι ετσι θα με χασει και μου ειπε να μην ξαναπαω αν δεν θελω...οκ!!φευγοντας πηρε το στριγκακι της απο το πατωμα που το ειχε πεταξει και το φορεσε...οταν της ειπα αυτο πρπει να σιχαινεσαι που το πετας εκει που παταμε ...ξινησε και εφυγε σφαιρα!!!η τσατσα μιλαγε με εναν πελατη μαλον πατριωτακη της και ηταν λες και την ειχα μες το δωματιο!!!γενικα...σκατα!!!!νομιζω πως υπαρχουνα καλυετρες επιλογες και με κατι τετοια καταλαβαινω γιατι σταματησα να πολυπηγαινω στα μπουρδελα!!!χαιρετε!!!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 28, 2013
Όνομα κοπέλας
Βίκυ
kayto_sperma
Μέλος
16
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 fouxter

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
02 Μαρτίου, 2013
Όντωας χάλασε πολύ.
Παλιά όχι ότι ήταν έξω καρδιά αλλά τουλάχιστον δεν ήταν απότομη....
Μαλλον θα ετοιμάζεται να την κάνει και τα έχει γράψει όλα.
04 Μαρτίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

δεν ξερω τι εχει σκοπο να κανει αλλα αν συνεχισει ετσι στο τελος δεν θα παταει ανθρωπος...κριμα γιατι ειναι ωραιο μουνακι!!
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2