Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.5 195 10
Μπουρδέλα
198791
Γενική βαθμολογία
7.2
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Για ακομη μια φορα πορνοεκδρομη στη ερωτικη Φυλης παρεα με συναγωνιστη με σκοπο την καταθεση φυσικα .Μπηκαμε σε αρκετα σπιτια και ειδαμε γνωστες φατσες μεχρι που ανεβηκαμε στο εν λογω οικημα και ειδαμε την Ανελα.Ενα ξανθο ωραιο κοριτσι μικρο σε ηλικια με στητο φτιαχτο βυζι ωραιο κωλι με τατου πανω απ τη χωριστρα και με καταγωγη απο Τσεχια οπως ειπε .Πολυ ομιλιτικη στο σαλονι και συμπαθητικη θα ελεγα(ουσιαστικα πιασαμε την κουβεντα Προφανως αυτος ειναι ο τροπος σαλοναρισματος της.Τεσπα αρχικα φυγαμε αλλα μετα απο λιγο εγω αποφασισα να την δοκιμασω καθως δεν την ειχα ξαναδει και ηθελα να γευτω κατι φρεσκο.Ετσι ανεβηκαμε παλι πανω εδωσα το μπλε εισητηριο και περασα στο μεσα δωματιο το οποιο ηταν αρκετα καθαρο.Μετα απο λιγο εφτασε και η κοπελια με την ιδια χαρωπη συμπεριφορα οπως και στο σαλονι.Εβγαλε το βρακακι της και με προετρεψε να ξαπλωσω για να με φαει οπως ειπε Εγω φανταστηκα οτι θα αρχισει τπτ προκατ οπως γλυψιματα κλπ νταραβερια αλλα αυτη ουσιαστικα ανοιξε απλα την καποτα και την εβαλε στο ηδη ερεθισμενο πεος μου και αρχισε να με πιπωνει γρηγορα και δυνατα βαζοντας και χερι παραλληλα.Δηλαδη προκατ 0 οπως λεει και ο Σμυρνη απο κατω.Οταν με πιπωνε ειχε παρει μια θεση σχετικης αμυνας ηταν απ τα δεξια μου οποτε μπορουσα να χουφτωσω αρκετα αλλα δεν μου το δωσε και στο πιατο...Καποια στιγμη την εκοψα απ την πιπα και ξεκινησαμε και τελειωσαμε ιεραποστολικα σε ρυθμους gfe αλλα η συμμετοχη της περιοριστηκε κυριως στο κομματι του μπλα μπλα και οχι εμπρακτος με καποια ανταποδωση φιλιων κλπ απο μερους της.Τελειωσα σχετικα γρηγορα και με μαλωσε γι αυτο χαριτολογωντας.Οταν τελειωσαμε με ρωτησε αν ηταν καλη και αφου της απαντησα θετικα μετα κατι μου ελεγε οτι ειναι καλη με τους καλους κλπ κλπ γενικα ηταν λιγο πολυλογου αλλα δεν το λεω με την κακη την εννοια.Ισα ισα απ το να ειναι επιπλο προτιμαω να ειναι ομιλιτικη και γελαστη.
Τα λεφτα σου δεν τα κλαις οπως λεει και ο Σμυρνη απο κατω καθως δεν ειναι σπασαρχι η κατι παρομοιο αλλα σιγουρα δεν ειναι και κατι τρομερο και φοβερο.Για λαιτ καταστασεις προτεινεται....
Τα λεφτα σου δεν τα κλαις οπως λεει και ο Σμυρνη απο κατω καθως δεν ειναι σπασαρχι η κατι παρομοιο αλλα σιγουρα δεν ειναι και κατι τρομερο και φοβερο.Για λαιτ καταστασεις προτεινεται....
Πληροφορίες Επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Ανέλα
Σχόλια
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
27 Φεβρουαρίου, 2013
Ε όχι και φρέσκο...
opeth
27 Φεβρουαρίου, 2013
Για εμενα ηταν αφου δεν την ειχα ξαναπετυχει ...εχω και καιρο να κατεβω Φυλης...
Tsarkalakos
01 Μαρτίου, 2013
Τσιγγανορουμανα τυπε.
X
xlexlekias
02 Μαρτίου, 2013
Ισως μικρη σημασια εχει για μενα η καταγωγη της αλλωστε για 10 λεπτα την θελουμε οχι για γαμο
Tsarkalakos
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4