Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.2 77 10
Γενική βαθμολογία

6.8
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Επίσκεψη το Σάββατο το πρωί στη φημισμένη οδό Κωλο-κυνθούς, η οποία και μόνο με το όνομά της έχει περάσει στο πάνθεον των μπουρδελόδρομων. Στο νούμερο 63 της οδού εκδιδόταν η Εμμανουέλα, η οποία εμφανίστηκε στο σαλόνι ημίγυμνη και λικνιζόμενη, επαναλαμβάνοντας ρυθμικά το όνομα της. Καθώς χόρευε και γελούσε έμοιαζε με σειρήνα που με καλούσε κοντά της, κι εγώ ως ναυτικός που δεν μπορεί να ξεφύγει από το κάλεσμα της αποφάσισα να περάσω μαζί της.

Εμφάνιση Εμμανουέλας: μελαχρινή με ίσιο μαλλί, μελαψή επιδερμίδα (αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό που να κάνει μπαμ για τσιγγανοκατάσταση), μεγάλα βυζιά με μεγάλες και σκούρες θηλές, ωραίο κώλο, ερωτικό γενικότερα κορμί. Αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει κατ ’εμέ είναι το πρόσωπό της, με το πονηρό χαμόγελο και τα παιχνιδιάρικα μάτια.

Η καλή διάθεση της Εμμανουέλας δεν περιορίστηκε στο σαλόνι, αλλά συνεχίστηκε και μέσα στο δωμάτιο. Άρχισα να τη φιλάω και να τη χουφτώνω στα όρθια, ενώ αυτή μου έκανε κομπλιμέντα για το ήδη ανορθωμένο παλαμάρι μου. Οι εναγκαλισμοί και τα φιλιά συνεχίστηκαν στο κρεβάτι, με εμένα να επικεντρώνομαι στα βυζόμπαλά της και να πιπιλάω τις ρώγες της. Να αναφέρω εδώ πως παίζει να διαθέτει τις πιο μεγάλες (σε έκταση) θηλές που έχω δει, σκουρόχρωμες και με ευκολοκαύλωτες ρώγες. Μου πέρασε καπότα και ξεκίνησε το τσιμπούκι, το οποίο ήταν μάλλον μέτριο, καθώς δε θυμάμαι κάτι το ιδιαίτερο, παρά μόνο ότι μου τον ατσάλωσε ώστε να είναι έτοιμος για τη συνέχεια. Για αρχή ανέβηκε από πάνω μου, με την κίνησή της να μην είναι και τόσο καλή μέχρι που ανέλαβα εγώ δράση και άρχισα να την καρφώνω με δύναμη σαν κομπρεσέρ. Γενικά η τύπισσα είναι για άγριες καταστάσεις, αντέχει το δυνατό γαμήσι και το επιζητά. Την αγκάλιασα και τη γύρισα σε ιεραποστολικό, όπου συνέχισα να τη γαμάω δυνατά σε διάφορες παραλλαγές, μια με τα πόδια της στους ώμους μου, μια με τα πόδια της ανοικτά και να σκύβω μπροστά και να τη φιλάω στο λαιμό και στα βυζιά, μια με τα πόδια της κλειστά σε πλάγια θέση. Η Εμμανουέλα καθ’ όλη τη διάρκεια της κλινοπάλης με κοιτούσε με λαγνεία, εκτοξεύοντας την καύλα μου στα ύψη. Την κράτησα για αρκετή ώρα σε αυτήν τη στάση, μιας και γούσταρα πολύ να βλέπω τις αντιδράσεις της καθώς τη γαμούσα. Όταν της ζήτησα να γυρίσει για να την πάρω και στα τέσσερα φάνηκε να αγχώνεται λίγο με το χρόνο. Παρόλα αυτά υπάκουσε και στήθηκε ωραία, επιτρέποντας με να τη σφυροκοπήσω δυνατά και εδώ, μέχρι που τέλειωσα λαχανιασμένος.

Συμπερασματικά, η Εμμανουέλα είναι μια πολύ καλή περίπτωση, τόσο από πλευράς εμφάνισης όσο και από πλευράς υπηρεσιών, αν και βγάζει μια αίσθηση πίεσης όσον αφορά το χρόνο. Συστήνεται κυρίως για όσους γουστάρουν δυνατές καταστάσεις, και όχι GFE κοριτσάκια.

Χρόνος παραμονής της Εμμανουέλας στο δωμάτιο 11 λεπτά.

Τιμή 10 ευρώ.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 23, 2013
Όνομα κοπέλας
Εμμανουέλα
Υπηρεσίες
duskolieggrafi
Τιμημένος
203
Πόντοι:
17.436
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 tsitsibirdis, anoixtiri, okalosomulos και 1 ακόμα μέλος

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
25 Φεβρουαρίου, 2013
τα βυζιά της είναι 3άρια και αρκετά πεσμένα , έχει αρκετά περίτα κιλά και καυλόφατσα γεμάτη υποσχέσεις....
27 Μαρτίου, 2017
Γειά σας! Είμαι fun της Εμμανουέλας από παλιά αλλά δυστυχώς την έχω χάσει! Μήπως γνωρίζει κάποιος, εάν είναι στην Ελλάδα και δη στην Αθήνα?
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2