Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 195 10
Γενική βαθμολογία

7.6
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Ειναι η δευτερη φορά που μπαίνω με την Μόνικα μέσα σε διάστημα τριών ημερών.Ο λόγος δεν είναι ότι τρελάθηκα ιδιαίτερα την πρώτη.Ηθελα να τεστάρω 2 πράγματα.Το ενα αν δει ενα πελάτη όπως εγώ να ξανάρχομαι τόσο συντομα, θα έχει να δώσει εναν καλυτερο εαυτό στο δωμάτιο ή οχι;Kαι το αλλο είναι αν γενικά είναι πάντα ιδια μέσα στο δωμάτιο για να εκτιμήσω την συνολικη εικόνα της.Είναι πολύ γνωστή στα μαγαζια,αλλά για όσους δεν την ξέρουν είναι Ελληνορουμάνα,οπως μου είπε,με μακρια ισια μελαχρινά μαλλιά,πάρα πού αδυνατη,άβυζη σχεδόν, σχετικά ψηλη με ναζιάρικο βλέμμα και σε υποδέχεται με ένα ..νιάου στο σαλόνι και στο δωμάτιο.Το νιαου που κολλάει δεν ξέρω.Ελειπε καιρό στην Κρήτη(ετσι είπε)και ειναι εδώ τρείς μέρες τώρα.Δίνω λοιπόν το 20άρικο στην πολύ ευγενική υπηρεσία,και περνάω στο δωμάτιο στο τέρμα του διαδρόμου αριστερά,στο ιδιο που πέρασα και προχτές.Σήμερα άργησε κανα δεκάλεπτο να ερθει σε μενα γιατί είχε πελάτη,ενώ προχτές ήμουν ο πρώτος.Ερχεται λοιπόν λέει ενα τι κάνεις νιαου!Δεν εδειξε να με θυμηθηκε,και αυτό το σιγούρεψα οταν στο τέλος μου πε ξανα την ιστορια ότι ηταν Κρήτη και ηρθε πριν τρεις μέρες,ενω μου το χει ξαναπεί.Σιγουρα λοιπον δεν θα μπορουσα να δω πως είναι όταν θυμηθεί έναν πελάτη.Για εκέινη ήταν λογικά σαν αν εμπαινε με ενα διαφορετικό πελάτη.Τα προκαταρκτικά ηταν τα ιδια.ζεστα φιλιά στο λαιμό,στο στήθος και λίγο γλυψιματάκια στο αυτί.Η πίπα της καλή ,αρκετά βαθιά αλλά όχι deapthroat.To σώμα της λίγο απόμακρο,αλλά οταν της ζήτησα να έρθει πιο κοντά μου για να την πιάσω λίγο το δέχτηκε ευγενικά με ενα χαμόγελο.Ξεκινάμε με αυτην απο πάνω,με χουφτωμα κωλο στήθος,πιπιλισμα στις ρόγες ενώ αυτην φιλαγε στον λαιμό.Μου ζήτησε να αλλάξουμε και ερχομαι εγώ απο πάνω.Εφερα τα πόδια της πάνω στους ωμους μου,αλλά αυτην την φορά υπήρχε μια διαφορά με την πρώτη φορά.Ολο της το πόδι βρώμαγε ποδαριλοιδρωτίλα,που μου φρεναρε την αυτοσυγκεντρωση.Την προηγούμενη τελείωσα στο ιεραποστολικο,αλλά τώρα δεν γινόταν.Μου παιξε λίγη μαλακία,καναμε κάτι σφιχτές αγκαλιές με φιλιά για να ξανακαβλώσω.Μολις αυτό εγινε,μπήκα δυο τρεις φορές μέσα της και τελείωσα.Φιλιομαστε σταυρωτά μου λέει.. θα σε περιμένω..Καληνύχτα..νιάου!Δεν ηταν καθόλου βιαστική,είχε πολύ καλή συμμετοχή,ευγενική χαμογελαστή αλλά μου τα χαλασε λίγο που βρώμαγε σήμερα,αλλά και επειδή θα θελα να με ειχε θυμηθει για να έβλεπα ίσως κατι διαφορετικό.Δεν συμφέρει όμως να δώσω άλλα 20 αρικα ώστε να μπώ στο πελατολόγιο της,γιατί δεν νομιζω να έχει να προσφέρει κατι παραπάνω.Μπορει να κάνω και λάθος.Ομως τιμάει το 20 αρικο και προτείνεται σε όλους!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 24, 2013
Όνομα κοπέλας
Μόνικα
therion1985
Μέλος
43
Πόντοι:
16
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια