Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 81 10
Γενική βαθμολογία

7.4
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Η Ειρήνη είναι μιλφ γύρω στα 35 απο Ρωσία,ψηλή,αδύνατη,με καστόξανθα μαλλιά που συνήθως τα πιάνει πίσω,μικρά βυζιά με ρώγες μεγάλες και αρκετά καβλωτική εμφάνιση.Αποφάσισα να περάσω να την δοκιμάσω μιας και η εμφάνιση της μου βγάζει κάτι το έκφυλο και δεν το μετάνιωσα. Έχοντας υπόψιν μου τις μαρτυρίες κάποιων συναγωνιστών για την παρουσία κονδυλωμάτων στην επίμαχη περιοχή της ήμουν αρκετά προσεκτικός.Στο σαλόνι ανακοινώνεται κανονικό πρόγραμμα με 69 το οποίο και δεν έκανα ολοκληρωμένα για τον λόγο που ανέφερα.Η Ειρήνη έφθασε στο δωμάτιο με χαμόγελο και αμέσως αφαίρεσε τα εσώρουχα της για να ξεκινήσει η κλινοπάλη.Γονατισμένοι στο κρεββάτι όπως είμασταν αγκαλιαστήκαμε και άρχισα να της γλύφω τις μεγάλες τις ρώγες καθώς και τον λαιμό της.Της χούφτωνα και το πράμα της και δεν μπόρεσα να καταλάβω κάτι απο την αφή.Ξάπλωσα και άρχισε να με γλύφει στον λαιμό μου,στις θηλές μου και να κατεβαίνει κάτω στην επίμαχη περιοχή.Πέρασε προφυλακτικό και άρχισε να κάνει ένα άριστο τσιμπούκι,βαθύ και ρουφηχτό.Της είπα να γυρίσει σε στάση 69 όπου περιορίστηκα μόνο στα να την χουφτώνω στο πράγμα της.Δεν μπόρεσα να διακρίνω ούτε και να αισθανθώ κάποιο εμφανές κονδύλωμα στην περιοχή της και δεν ξέρω αν τα καυτηρίασε η απλά έφταιγε το φώς.Δάχτυλο στο πράμα της δεν έβαλα.Πάντως παρόλο που ήθελα να γλύψω το πράμα της φαίνεται οτι το πάνω κεφάλι νίκησε το κάτω.Στην συνέχεια περάσαμε στο σεξ που αποδέχθηκε πολύ δυνατό,με έντονη συμμετοχή και δυνατά βογγητά απο την Ειρήνη που ακούγονταν μέχρι έξω απο το σαλόνι.Πρώτη στάση αυτή απο πάνω όπου με καβάλησε και άρχισε να καλπάζει πάνω στον πούτσο μου.Όταν άρχισα να την γαμάω βογγούσε δυνατά και έδειχνε να το ευχαριστιέται.Δεύτερη στάση πισοκωλητό όπου και στήθηκε πολύ καλά και ο πούτσος μου έμπαινε όλος μέσα της ενώ παράλληλα μπορούσα να βλέπω και την διείσδυση.Γαμούσα αρκετά δυνατά ενώ σε αυτήν την θέση η Ειρήνη βογγώντας μου φώναξε να την ξεσκίσω.Τελευταία στάση η ιεραποστολική όπου και πάλι η Ειρήνη είχε ανοίξει διάπλατα της ποδάρες της και εγώ είχα πέσει πάνω της γαμώντας την με δύναμη.Τις σήκωσα τις ψηλές και όμορφες ποδάρες τις στο αέρα και την έσκιζα ενω αυτή συνέχισε να βογγάει δυνατά.Δυστυχώς μετά απο λίγο η τσατσά φώναξε την Ειρήνη,αυτό ήταν γύρω στο οκτάλεπτο.Μιας και είχα δύο ολοκληρωμένες επαφές πιο πριν δεν θα μπορούσα να χύσω σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα παρόλο που ήμουνα σε στύση.Έτσι μετά απο ένα λεπτό της είπα οτι είχα ξαναπάει με άλλη και δεν το ήξερα οτι ήταν τόσο καλή.Αυτή κολακεύτηκε μου χαμογέλασε και μου είπε οτι εργάζεται πρωινή σε αυτό το μαγαζί και οτι θα με περιμένει ξανά να περάσουμε καλύτερα.
Σαν επίλογο μπορώ να πώ οτι η κοπέλα συγκαταλέγεται σε αυτό που λέμε PSE και είναι για δυνατά γαμήσια.Από την άλλη λόγω των αναφορών θα το σκεφθώ αν θα ξαναπεράσω με την συγκεκριμένη όσο καλή και αν είναι.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 23, 2013
Όνομα κοπέλας
Eιρήνη
Υπηρεσίες
professorx
Τιμημένος
527
Πόντοι:
35.368
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mallias20, Jim25jim, n.smirni76

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
25 Φεβρουαρίου, 2013
Ωραίος!
Η Ειρήνη είναι έμπειρη μεγαλοπουτάνα...
25 Φεβρουαρίου, 2013
φιλε αν ειχεσ υποψια για κονδυλωματα ,η ειχεσ διαβασει κατι ,και περασεσ εισαι απαραδεκτοσ και επικινδυνοσ για την δημοσια υγεια ... κακωσ αν πιστευεισ οτι με ενα προφυλακτικο δεν κολασ ,κανεισ τεραστιο λαθοσ ...απαραδεκτο το κρατοσ που αφηνει να εργαζονται τετοιεσ κοπελεσ ...οσο για εσενα αν εχεισ κοπελα λυπαμαι η αν βρεθει καμια κοπελα στο δρομο σου και αυτην την λυπαμε ... ξερω οτι εχουμε γεμισει βρωμιαρηδεσ αλλα δεν περιμενα και τοση βλακεια να προκαλεισ την τυχη σου ... αν δεν προσεξουμε με αυτα τα κολομαγαζα η με τουσ βλακεσ που δεν προφυλασονται , θα γεμισει ολη ελλαδα νοσηματα ...
25 Φεβρουαρίου, 2013
Kαλά τα λες φίλε ομολογώ πως έκανα μαλακία αλλά σίγουρα δεν είμαι ο μόνος. Απο την άλλη το νικ σου νυχτοπερπατητής υποδηλώνει άνθρωπο που έχει σχέση με τον αγοραίο έρωτα.Εφόσον ισχύει αυτό σε πληροφορώ οτί ήδη στον οργανισμό σου έχεις κάποιον τύπο ή τύπους κονδυλωμάτων σε λανθάνουσα κατάσταση.Μην αυταπατάσαι λοιπόν οτι υπάρχει μπουρδελιάρης ή ιερόδουλη που να είναι καθαρή απο κονδυλώματα.Με βάση λοιπόν αυτήν την την λογική και εσύ είσαι εν δυνάμη επικίνδυνος για την κοπέλα σου. Επίσης κονδυλώματα κολλάς και εκτός αγοραίου έρωτα σε πληροφορώ. Οπότε κακώς μου της είπες!
25 Φεβρουαρίου, 2013
Ο χώρος των πορνείων είναι πεδίο βολής και ειδικά το Μεταξουργείο έχει και ναρκοπέδιο. Όπως πηγαίνουν οι στρατιώτες στο πεδίο βολής (και ειδικά οι ειδικές δυνάμεις των ναρκαλιευτών) με τις απαραίτητες και κατάλληλες προφυλάξεις έτσι και οι πουτανιάρηδες απαιτείται να κινούνται σε αυτούς τους χώρους. Διαφορετικά πρόκειται για κλασσική περίπτωση άγνοιας του κινδύνου που σε πολεμικές επιχειρήσεις κοστίζει πολύ...
Παρεμπιπτόντως επιχειρώ στα πορνεία άνω της 25ετούς ευδόκιμης υπηρεσίας από τα οποία έτη τα περισσότερα ένσημα τα έχω κολλήσει στο Μεταξουργείο. Πάντα λαμβάνοντας όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις. Όχι από φόβο αλλά επειδή γουστάρω να συνεχίσω να χύνω πορνο-δέσποινες. Σε όλη αυτή την διαδρομή δεν έχω κολλήσει ούτε μια απλή δερματική μόλυνση. Πιθανόν να ήμουν και αρκετά τυχερός...
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4