Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.3 75 10
Γενική βαθμολογία

8.0
Εμφάνιση κοπέλας

9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Γυρω στις 5.30 το απογευμα κ αφου ειχα γυρισει καμποσα σπιτια στην ιασωνος κ περιξ αποφασισα να ριξω μια ματια στην κολωνου.
Εκει βρηκα 4-5 στην σειρα κ αρχισα να κανω κ εκει την ερευνα για την κοπελα που θα μου "γεμιζε" το ματι.

Μπαινοντας η τσατσα μας καλωσορισε κ μας προετρεψε να καθισουμε. Μετα απο 2-3 λεπτα εμφανιστηκε η Τζοαννα κ αμεσως
αποφασισα να μπω ! Η Τζοαννα ειναι μια κοπελα λεπτουλα κ κοντο ξανθο μαλλακι καρε κ ομορφο προσωπο.Αμεσως πληρωσα το αντιτιμο
κ μπηκα στο δωματιο. Επειτα απο 3 λεπτα ηρθε κ με προετρεψε να ξαπλωσω. Ξαπλωσα κ εκει αρχισε ενα τυπικο τσιμπουκι αλλα
αποτελεσματικο για 2-3 λεπτα. Με ρωτησε εαν ηθελα λιγο ακομα τσιμπουκι κ ειπα ναι κ ετσι συνεχισε για κανα λεπτακι ακομα.
Επειτα σηκωθηκε κ με ρωτησε πως θελω να γινει η πραξη. Της ειπα πισωκολλητα κ ετσι εγινε. Η αισθηση στο σεξ ηταν καλη.
Στο 2λεπτο δεν αντεξα κ κατεθεσα. Σηκωθηκε με ευχαριστησε, την φιλησα στο μαγουλο κ αποχωρησε.

Γενικα μια καλη επιλογη στο 10ρικο συμφωνα παντα με τα δικα μου κριτηρια.

υ.γ
Παλιοτερα ημουν θαμωνας της φυλης αλλα λογω της μεγαλης κρισης στην τσεπη μου τα τελευταια 2 χρονια "μετακομιζω" απο εδω κ περα στην Κολωνου !

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 16, 2013
Όνομα κοπέλας
Τζοάννα
Ανώτερος
68
Πόντοι:
6.135
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
23 Φεβρουαρίου, 2013
Παλιοτερα ημουν θαμωνας της φυλης αλλα λογω της μεγαλης κρισης στην τσεπη μου τα τελευταια 2 χρονια "μετακομιζω" απο εδω κ περα στην Κολωνου !

+1000000000000000000000 Κουλ
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1