Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 270 10
Γενική βαθμολογία

6.1
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

3.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Την Ιωάννα την είχα πετύχει και παλιότερα στο συγκεκριμένο μπουρδέλο και μου είχε κάνει εντύπωση η ομορφιά της, γιατί είναι από τις ομορφότερες παρουσίες του Μεταξουργείου.Είναι σχετικά ψηλή, μελαχρινή με μακριά μαύρα μαλλιά,με ωραία χαρακτηριστικά προσώπου, ωραίο σώμα και βυζιά(με μικρές ρώγες).Η καταγωγή της είναι από Ρουμανία και είναι 25 χρονών.Γενικά δεν είναι ευδιάθετη και φαίνεται ότι δεν της αρέσει αυτό που κάνει.Μπαίνω στο δωμάτιο, το οποίο ήταν καθαρό και είχε και μια μικρή τηλεόραση που έπαιζε τσόντα. Μετά από 10 λεπτά ήρθε η Ιωάννα.Είπαμε 2-3 κουβεντούλες και άρχισε ο 'αγώνας'.Σχεδόν καθόλου προκαταρκτικά. Έκανε πως έτριβε τα βυζιά της στον πούτσο μου για να σηκωθεί, αλλά το μόνο που έκανε ήταν να τον ακουμπάει λίγο χωρίς να με ερεθίζει για να έρθω σε στύση.Μετά ξεκίνησε να μου τον παίζει και σε συνδυάσμο με τις καύλες που είχα και τα χουφτώματα που έκανα ήρθε μια στύση, όχι πλήρης.Έπειτα μου φόρεσε το προφυλακτικό και αφού το σκούπισε με χαρτί ξεκίνησε μια πολύ μέτρια πίπα, ενώ κρατούσε τον πούτσο μου με το χέρι της από τη βάση του.Πρώτη στάση με αυτήν από πάνω όπου δεν με ενθουσίασε καθώς δεν είχε τον κατάλληλο ρυθμό.Συνέχεια με πισοκολλητό και έπειτα ιεραποστολικό, όπου έβγαζε κάπου κάπου κάποιες σιγανές φωνές, ενώ σε κάποια φάση είχε κλείσει τα μάτια και είχε γυρίσει το κεφάλι στο πλάι, χωρίς να έχει καθόλου συμμετοχή.Επειδή έβλεπα ότι έτσι δεν πρόκειται να τελείωνα την έβαλα να μου τον παίξει (ενώ δεν με άφηνε να της βάλω δάχτυλο)και τελείωσα έτσι.Συνολικός χρόνος παραμονής στο δωμάτιο περίπου 13 λεπτά.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 18, 2013
Όνομα κοπέλας
Ιωάννα
greeksexyboy
Μέλος
6
Πόντοι:
1
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια